Menu

Eszközkiadó automata

Haberkorn eszközkiadó automata

7 nap/24 órás elérhetőség, akár ingyen!

A Haberkorn Kft. eszközadagoló automatái lehetővé teszik, hogy a nagy fogyású eszközök állandóan elérhetőek legyenek a felhasználók számára (7 nap/24 órában), annyi fogyjon belőlük, amennyire feltétlenül szükség van, illetve a kiszolgálás a lehető legkevesebb belső erőforrást kösse le. 
Az automaták gyártócsarnokokban történő elhelyezése minimalizálja a dolgozók leállási idejét, nincs szükség a rezsianyagok raktározására, ezzel csökken a beszerzés és logisztika terheltsége, és nő a munkavégzés hatékonysága.
Az automata minden olyan termékre alkalmazható, melyek relatíve kis méretűek, és a gép képes adagolni. Ilyen eszközök lehetnek a különböző  egyéni védőeszközök (védőkesztyűk, részecskeszűrők, légzésvédő szűrőbetétek, egyszer használatos overálok, jól látható biztonsági mellények, cipővédő lábzsákok, eldobható hajvédők, zoknik, füldugók), csiszolástechnikai eszközök, szerszámok, ragasztószalagok, jelölők, karbantartási anyagok, irodaszerek.
Az eszközkiadó automaták üzemeltetését sok esetben teljesen ingyen vállaljuk, a részletekről érdeklődjön szakértő kollégánknál!

 


Áttekintés

Eszközkiadó automata

Előnyök

Nagy kapacitás

  • 1000-1500 eszköz
  • 70 féle termék
  • maximum 7 sor

Tények

  • Felhasználás teljes nyomon követése a SavePro szoftverrel 
  • Költséghelyenkénti nyilvántartási lehetőség
  • Veszteségek csökkentése

Biztonságos ellátás

  • Minimumkészlet beállítás
  • Felhasználás szerinti mennyiségek beállítása
  • Automatikus utánrendelés
  • Teljes üzemeltetés (Haberkorn tölti az automatákat)
Termék kivétele automatából a SavePro rendszerrel

Az automata használata 4 lépésben
1. Egyszerű kivételezés

A rendszer lehetővé teszi termékkorlátozási lehetőségek beállítását csoportra, egyénre, eszközre, időszakra, projektre. A személyes beállítású chipes kártya segítségével a dolgozók ki tudják venni az automatából a számukra szükséges eszközöket. Az automata szoftvere rögzíti a dolgozó adatait, a kivétel időpontját és a kivett termékeket.

 

Haberkorn automata - automatikus utánrendelés

2. Automatikus utánrendelés

A termékek kivételezési adatait az automata rendszere automatikusan továbbítja a Haberkorn. Nincs szükség az automata szoftverének összekapcsolására a partner ERP rendszerével.

 

Azonnali szállítás a Haberkorn által

3. Szállítás

A Haberkorn generálódnak az utántöltési megbízások, itt történik a komissiózás, majd a megfelelő időben a megfelelő mennyiség lesz kiszállítva a vevő telephelyére.

Az automata gyors utántöltése

4. Utántöltés

Az automaták utántöltését a Haberkorn Kft. munkatársai vagy a vevő dolgozói végzik, így az automatában tárolt termékek 24 órában állnak rendelkezésre.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák