Menu

Folyamatok egyszerűsítése

Folyamatok egyszerűsítése

Egyszerű és strukturált.
Szabványosítottt termékek = egyértelműség

A nagyszámú beszállító és a sokfajta beszerzendő eszköz olyan plusz költségeket eredményezhet, amely bonyolulttá teszi a beszerzést. Ahhoz, hogy a sokféle beszerzendő termék átláthatóvá váljon, szükség van a termékek egységesítésére. A Haberkorn Kft., a széles termékválasztékával, az ideális partner a beszállítók számának csökkentéséhez.


Jó tudni

Stratégiai partnerség a Haberkornnal

Stratégiai partnerség a Haberkorn 

A készletek fontossága alapján történő csoportosításra épülő eljárás (ABC elemzés) megmutatja, hogy a C-eszközök a legnagyobb fogyású és a legtöbb terméket tartalmazó anyagcsoport. Emellett, ezeket a termékeket különböző beszállítóktól rendelik, ami miatt nagyobb költség keletkezik. Egy stratégiai partnerség a Haberkorn lehetővé teszi az adminisztratív költségek jelentős minimalizálását és a beszállítók számának csökkentését.

Termékek egységesítése

A szabályok betartása egyszerű

Sok cégnél mindig ugyanaz a helyzet alakul ki: ugyanazon a munkaterületen számos eltérő típusú terméket használnak. Lehetőség van ezeknek a termékeknek az egységesítésére is. Viszont ezeknek a termékeknek a meghatározása, illetve a minőségi követelményeknek a definiálása is ráfordítást igényel. Ezeknek a szabályoknak az utólagos betartása szintén nagy kihívást jelent. A Haberkorn támogatja vevőit ezeknek a szabályoknak a kialakításában és megfelelő eszközöket is biztosít hozzá.

Haberkorn - a kizárólagos beszállító

A kizárólagos beszállító: Haberkorn Fairtool

Számos termékcsoportnál gyakran változnak a keretfeltételek. Különösen a törvényi feltételek változása állítja kihívás elé a beszerzést és a szakterületeket, hogy megállapítsák melyik termék mire alkalmas. A kizárólagos partnerségnek, többek között, az a szerepe, hogy a legfontosabb alkalmazási területeken a megfelelő termékeket használják. Ezeknek nem kell feltétlenül a legdrágábbaknak lenniük. Ebben a kapcsolatban a Haberkorn Fairtool a tanácsadói szerepet is betölti, és segít Önöknek a költségek és előnyök megvizsgálásában is.


Szolgáltatások

Minden szolgáltatás
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák