Befogástechnika

befogástechnika, tokmány, esztergálás, röhm

Befogás precízen, pontosan

Az iparban egy megmunkálási folyamat eredményére a szerszámgép, a munkadarab, valamint a szerszám befogása/rögzítése is meghatározó jelentőséggel bír.
A munkadarab, illetve szerszám befogásokkal szemben támasztott követelmények folyamatos növekedése egyre újabb és újabb befogástechnikai eszközök keresletét és piaci megjelenését eredményezi.

A Haberkorn Fairtool Kft. igyekszik megfelelni ezen kihívásnoknak. Folyamatosan bővülő kínálatunkban a legtöbb ily módon felmerülő igényre megoldást kínálunk. Néhány termékkör a választékunkból: fúrótokmányok, Morse kúpos átalakítók és hosszabbítók, meredekkúpos alaptartók, patronok, esztergatokmányok, csúcsok, menesztők, késtartók, kiesztergáló készletek, gépsatuk, körasztalok, osztófejek, mágnesasztalok, vákumasztal.
 


TOP márkák, minden területre

Esztergatokmány, BISON, esztergálás, tokmánypofa, tokmány
Esztergatokmányok

Az esztergatokmányok elengedhetetlen tartozékai az esztergagépeknek, de más megmunkálásoknál is gyakran kerülnek alkalmazásra. Magyarországon a TOS tokmány márka évtizedek óta népszerű, de jól ismertek a BISON és RÖHM márkájú tokmányaink is. Széles méretválaszték, kézi és gépi, öntvény és acélházas, normál és pontossági kivitelek, különféle tokmánypofákkal szerelt változatok állnak rendelkezésre a Haberkorn Fairtool Kft.-nél! Nálunk a pótalkatrészek beszerzése sem jelent problémát! A tokmányok minden lényeges alkatrésze – tokmánypofa, dió, spiráltárcsa – kapható, és a tokmányfelfogó tárcsa (tokmányhátlap) igényét is megoldjuk!

Forgószerszám alaptartók, Mk, DIN2080, DIN69871, MAS BT, HSK, CAPTO
Forgószerszám alaptartók

A KINTEK, Forum, Haimer márkájú szerszám alaptartó kínálatunkkal a legszélesebb igényeknek tudunk eleget tenni. A legkülönbözőbb főorsó végződések – Mk, DIN2080, DIN69871, MAS BT, HSK, CAPTO – és szerszámoldali csatlakozások – MK, Weldon, patron, zsugor, marótüske, hidraulikus patron – számtalan kombinációja áll az ön rendelkezésére! Nagysebességű megmunkálásokhoz fokozott pontosságú kiviteleket szállítunk!

 

AMF, mechanikus szorítóelem, szorító
Mechanikus szorítóelemek

A készülékek és a munkadarabok gépasztalra rögzítése mechanikus szorítóelemek széles választékát igényli. Az AMF az egyszerű de innovatív megoldások nagymestere ezen a téren. A minőségi, ötvözött acélokból, nemesítéssel gyártott szorítóelemek a legnagyobb igénybevételeknek is tartósan megfelelnek. A legjáratosabb elemek raktárkészletünkről azonnal szállíthatók!