Építőipari anyagok

Építőipari anyagok a Haberkornnál

Minőségi építés

A Haberkorn Fairtool a zsaluzástechnikában általánosan használt termékválasztékot biztosítja vevőinek, nagy raktárkészletének köszönhetően Ön mindig megtalálja az igényeinek megfelelő terméket. Kínálatunkban megtalálhatóak a különböző műanyag-, rostbeton- és hullámtávtartók, távtartó csövek és dugók, többféle élképző, vasalási csatlakozók, munka-hézagszalagok, zsalucsövek, különböző ankeranyagok, illetve a zsalutechnikai kiegészítők nagy választéka. Az iparágban jól ismert beszállítók garantálják a folyamatos, magas minőségű termékeket, melyekkel Ön minőségi munkát tud végezni.


Építőipari anyagok a webáruházban


Rövid bemutatás

Építőipari anyagok

Műanyag vasalási távtartók

A vasbeton szerkezetépítésben fontos szerepük van a távolságtartóknak, mivel kizárólag a megfelelő távtartó biztosítja a betonszerkezetekben a vasszerelések megfelelő helyen történő tartását. A távtartók alak, méret, anyag és alkalmazási terület szerint különböző tulajdonsággal rendelkeznek, melyek meg kell feleljenek a szerelési igényeknek és követelményeknek. A műanyag távolságtartók a leggyakrabban használt típusok, melyek a felfekvési felületük szerint lehetnek: rögzített kör alakúak (pl. kas körtávtartók), nem rögzített pontszerűek (U-bakok), rögzített pontszerűek (kampós U-bakok), vonalmenti (távtartó sínek). Zsalutechnika termékfelelősünk segít Önnek megtalálni a legmegfelelőbb típust a felmerült igényére.

tovább
Betontávtartók

Betontávtartók

A távtartókank biztosítaniuk kell a betonozás és szerelés alatt az elmozdulást, elcsavarodást, illetve alakváltozás nélkül elbírják a rájuk nehezedő terhet. Ha a betonfelülettel szemben magasabb követelmények (pl. átfagyás, változó hőmérsékleti hatások, magas vízzáróság, vegyszerekkel szembeni védettség) állnak fenn, akkor javasolt a betontávtartók használata. A Haberkorn kínálatában többféle típus található, melyek közül a leggyakrabban használtak: henger alakú, cinkkel bevont kötöződróttal vízszintes és függőleges vasalatokhoz; csontformájú, amely 3 méret távolságtartására is alkalmas, kötöződróttal vagy anélkül, alsó vagy oldalsó vasaláshoz; műanyagkapcsos a betonacél-rudak keresztezési pontjának rögzítéséhez; rostbeton kígyó csomókkal; rostbeton háromszög; távfeszítő betoncső dugóval. További információkért keresse termékmenedzserünket!

tovább
Ankeranyagok

Ankeranyagok

A zsalutáblák összekötésére és lehorgonyzására a különböző ankeranyagok szolgálnak. Ezek közül a leggyakrabban használtak az alábbiak.
Ankerszár - zsalutáblák összehúzására alkalmas eszköz, mely melegen hengerelt acélból készül.
Hullámos ankerszár - zsaluelemek, munkakonzolok egyoldalas rögzítéséhez.
Hatlapú anya - kontraanyaként vagy ankeranyaként alkalmazható, mely hegeszthető.
Toldóanya - ankerszárak meghosszabbítására szolgál.
Tányéros anya - zsalutáblák összehúzására alkalmas eszköz.

Bővebb felvilágosításért, keresse termékfelelősünket!

tovább

Beszállítóink