Forgácsolás

Forgácsolás, CNC marás, fúrás, dörzsár, eszterga, süllyesztő

Széles választék és know-how

A forgácsolás mint technológiai folyamat alapvető az árutermelésben, de más tevékenységek során - pl. javítás, szerelés, karbantartás - is nélkülözhetetlen.

A Haberkorn Fairtool Kft. széles választékát kínálja a legkülönfélébb forgácsoló szerszámoknak, a kézi kisgépek szerszámaitól kezdve, a CNC szerszámgépek nagy teljesítményű szerszámain keresztül az autóipar egyedi kivitelű, gyémántélű szerszám-különlegességéig.

A legszélesebb választékot fúrókból, dörzsárakból , süllyesztőkből, esztergaszerszámokból, menetszerszámokból, marószerszámokból, fűrészekből, üregelő szerszámokból nálunk talál!


Áttekintő

fúró, dörzsár, süllyesztő, eszterga szerszám, menetszerszám, marószerszám, fűrész, üregelő szerszám
Neves beszállítók

Szállítóink elismert, magas minőséget előállító, megbízható innovatív cégek, mint pl. Walter, NarexZD, ZPS, SCT. A szerszámok minősége, a kedvező ár/érték arány, és a gyártói műszaki támogatás mellett fontos szempont a határidő. A szállítóink a kiemelkedően jó szállítási készségükkel biztosítani tudják, hogy a Haberkorn Fairtool Kft. raktárkészletén mindig rendelkezésre álljon a megfelelő szerszámkészlet.

Walter
Walter – Engineering Kompetenz

Tökéletesség, precizitás a szerszámokban!

A Walter( Walter Prototyp --Walter TITEX) márka több mint 45 000 standard forgácsoló szerszámával - gyorsacél és keményfém fúró, menet- és marószerszámokhoz - váltólapkás eszterga- és marószerszámok, ezek tartozékai - intelligens megoldást, azaz nem csak szerszámot, hanem mérnöki szakértelmet is kínálunk a forgácsolási feladataihoz. A standard katalógus-szerszámok mellett egyedi igény alapján tervezett és gyártott Walter szerszámok szállítását is rövid határidőre vállaljuk!

Narex Zdanice, menetfúrók, Bucivice Tools, menetmetsző, ZPS, gyorsacél marószerszám, NastrojeCZ, gyorsacél fúrószerszám
Megbízható minőség, kedvező ár

A csehországi szerszámgyártók megbízható minőségű, kedvező árú termékei - a Narex márka - mindig is népszerűek voltak a felhasználók körében. A megújult Narex utódcégek kínálata – NarexZD menetfúrók, Bucivice Tools menetmetszők, ZPS gyorsacél marószerszámok, NastrojeCZ gyorsacél fúrószerszámok – raktárkészletünk alapját képezik. 

 


Termékhez kapcsolódó szolgáltatások