Hidraulikatömlők, -szerelvények

Hidraulikatömlők a Haberkorntól

A Haberkorn Fairtool és a hidraulika

A Haberkorn Fairtool Kft. az Ön kompetens hidraulikatömlő és szerelvény beszállítója. A széles termékválasztéknak, a nagy raktárkészletnek köszönhetően nálunk mindig megtalálja az igényeinek megfelelő terméket. Kínálatunkban megtalálhatóak az acélszövetes, műanyag, textilbetétes és teflon hidraulikatömlők, a különböző típusú armatúrák, a cink-nikkel felületkezelt szénacél csőcsavarzatok, valamint hidraulika acélcsövek, csőbilincsek. Ezen kívül különböző hidraulikus gyorscsatlakozók, golyóscsapok, illetve mérés-, tömítés- és rezgéstechnikai termékek nagy választékával is partnereink rendelkezésére állunk.


Hidraulikatömlők, -szerelvények a webáruházban


Miért minket válasszon?

Pyrojacket hőálló csőhéj

A tömlők és elektromos vezetékek hő elleni védelme

A minőség és a megbízhatóság különösen fontos az iparban és a gépiparban. Hogy az Ön rendszere megfeleljen a követelményeknek és hosszú távon megbízhatóan működjön, az ipari- és hidraulikatömlőket, valamint az elektromos kábeleket megbízható védelemmel kell ellátni a kopás, a külső sérülések és az extrém magas hőmérsékleti terheléssel szemben.

A Haberkorn által forgalmazott Pyrojacket tűzálló csőhéj egy kiváló termék, amely tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek. A Pyrojacket egy valódi hőpajzs: tartós, 260 ºC hőmérsékleten, de rövid ideig akár 1 640 ºC-nak is ellenáll!

A következő aloldalon összegyűjtöttük a legfontosabb információkat!

tovább
Voss csőcsavarzatok

VOSS csőcsavarzatok - garancia a minőségre

A német, wipperfürthi központú VOSS cég 1931 óta gyártja a kiváló minőségű, magas műszaki színvonalú, cink-nikkel kivitelű DIN-csőcsavarzatokat a jármű- és gépgyártó vállalatok számára. A cink-nikkel bevonat biztosítja a csőkötés összes elemének korróziómentes felületvédelmét 1000 órán keresztül. A VOSS cég nagy hangsúlyt fektet termékei folyamatos fejlesztésére és állandó minőségük biztosítására.

A Haberkorn Fairtool Kft. a VOSS DIN-csőcsavarzatok magyarországi hivatalos forgalmazója. Hidraulika termékfelelősünk segít Önnek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást a felmerült igényére.

 

tovább
Miskolci hidraulika-műhely

Hidraulika-műhely

Budapesti műhelyünkben széleskörű szolgáltatást biztosítunk vevőinknek. Forduljon hozzánk bizalommal, ha méretre vágott vagy szerelvényezett hidraulika tömlőre van szüksége. Ezen kívül tömlőgyártógépek és csőcsavarzatok szereléséhez szükséges eszközök, gépek nagy választékát is megtalálja nálunk.

 

 

Hidraulika szolgáltatások

NAGYBETŰS Haberkorn Fairtool szolgáltatás

A Haberkorn Fairtool Kft. széleskörű szolgátatást biztosít a hidraulika tömlők és szerelvények területén. A tömlők nyomáspróbájától, a tömlővezetékek megtervezéséig, minden kérésre megvan a megfelelő megoldásunk. Keresse termékfelelősünket egyedi, műszaki tanácsadásért!

 


Termékhez kacsolódó szolgáltatások


Beszállítóink