Menu

Hidraulikatömlők, -szerelvények

Technológia a kerti tömlőn túl

Az útmutatóhoz További információ
Ajánlások

Válogatott termékek, márkák és tippek a szortimentből: Hidraulikatömlők, -szerelvények.

Könyök összekötő csavarzat, W, OMD, VOSS | VOSS hidraulikacsavarzatok
megnézett
Vásárolt
Könyök összekötő csavarzat, W, OMD, VOSS

Voss | VOSS hidraulikacsavarzatok

90°-os könyök összekötő csavarzat (anya és vágógyűrű nélkül) univerzális 24°-os tömítőkónusszal, két azonos külső átmérőjű csővég összekötéséhez. Csőcsatlakozás a DIN 2353/ISO 8434-1 szerint.

Menetszűkítő RI-ED, VOSS | VOSS hidraulikacsavarzatok
megnézett
Vásárolt
Menetszűkítő RI-ED, VOSS

Voss | VOSS hidraulikacsavarzatok

Menetszűkítő a Whitworth csőmenetek nagyításához vagy csökkentéséhez Whitworth csőmenetre. A csavarozható oldalon puha tömítésű profilgyűrűvel van lezárva. Csőcsatlakozás a DIN 2353/ISO 8434-1 szerint.

Hollandi anya M, VOSS | VOSS csőcsatlakozások, csőzárók
megnézett
Vásárolt
Hollandi anya M, VOSS

Voss | VOSS csőcsatlakozások, csőzárók

Hollandi anya vágógyűrű-rendszerek 24°-os csatlakozómenetekre rögzítéséhez. Csőcsatlakozás a DIN 2353/ISO 8434-1 szerint.

Hidraulika préshüvely KX, KX2 | Tieffe hidraulikaszerelvények
megnézett
Vásárolt
Hidraulika préshüvely KX, KX2

Tieffe | Tieffe hidraulikaszerelvények

Hüvely tömlőszerelvények hidraulikatömlőkre csatlakoztatásához.

Top márkák a termékkörből: Hidraulikatömlők, -szerelvények
Minden márka
Hozzáadott érték

Támogatjuk tanácsadással, termék-kiválasztással és szolgáltatásokkal a Hidraulikatömlők, -szerelvények területén.

Két férfi beszélgetKét férfi beszélgetKét férfi beszélget
Hidraulikus rendszerHidraulikus rendszerHidraulikus rendszer
Egy nő tömlő konfekcionálását végziEgy nő tömlő konfekcionálását végziEgy nő tömlő konfekcionálását végzi

Mindig számíthat ránk

A hidraulikatömlők és -szerelvények teljes körű szolgáltatójaként gondoskodunk arról, hogy probléma vagy kérdés esetén egész Ausztriában kompetens hidraulika partnercégek álljanak az Ön rendelkezésére. Szakértőink rendszeresen képzésben részesülnek, így mindig naprakészek.
Kapcsolat szakértőnkkel

Minden, amire szükség lehet

A Haberkorn a hidraulikaszerelvények és hidraulikatömlők teljes körű szolgáltatója. A széles választékban minden alkalmazáshoz megtalálja a megfelelő tömlőt. A szerelt tömlők és szerelvények rövid határidővel szállíthatók.

Több, mint csupán a megfelelő termék

Nálunk a hidraulikaszerelvényekhez és hidraulikatömlőkhöz kapcsolódó különböző szolgáltatásokat is megtalálja. Igény esetén tömlők és szerelvények optimális kombinációjából álló egyedi tömlőkészleteket is beszerezhet tőlünk. Kérésére a hidraulika tömlőkészletekhez vizsgálati tanúsítványt is kiállítunk.
A szolgáltatások áttekintése

Hidraulika – termék és szolgáltatás egy helyről

Válasszon minket, és a szükséges hidraulikatömlőket méretre vágva, a megfelelő szerelvényekkel készre szerelve szállítjuk. Kérésére a tömlők nyomáspróbáját is elvégezzük.

Áttekintés
    Hidraulikatömlők alkalmazásban

    Kiemelkedő kínálat

    Hidraulika termékkínálat

    A Haberkorn Kft. hidraulikatömlők és szerelvények széles választékát kínálja, melyekből jelentős raktárkészletet tartunk. Kínálatunkban megtalálhatóak acélszövetes, műanyag, textilbetétes és teflon hidraulikatömlők, valamint különböző típusú armatúrák, cink-nikkel felületkezelt szénacél csőcsavarzatok, hidraulika acélcsövek és csőbilincsek. Emellett számos hidraulikus gyorscsatlakozó, golyóscsap, valamint mérés-, tömítés- és rezgéstechnikai termék is szerepel kínálatunkban, hogy teljes körű támogatást nyújthassunk partnereink számára.


    Hidraulika műhelyszolgáltatás

    Hidraulika tömlő szerelvényezése présgépen

    Budapesti műhelyünk széleskörű szolgáltatásokat kínál vevőink számára. A hidraulikatömlőket méretre vágva, a szükséges szerelvényekkel készreszerelve, rövid határidővel szállítjuk, és elvégezzük azok nyomáspróbáját. Emellett nálunk elérhetőek a hidraulikatömlő-gyártógépek és a csőcsavarzatok szereléséhez szükséges eszközök és gépek széles választékban.


    A tömlők és elektromos vezetékek hő elleni védelme

    Pyrojacket tűzálló csőhéj

    A minőség és a megbízhatóság különösen fontos az iparban és a gépiparban. Hogy az Ön rendszere megfeleljen a követelményeknek és hosszú távon megbízhatóan működjön, az ipari- és hidraulikatömlőket, valamint az elektromos kábeleket megbízható védelemmel kell ellátni a kopás, a külső sérülések és az extrém magas hőmérsékleti terheléssel szemben.

    A Haberkorn által forgalmazott Pyrojacket tűzálló csőhéj egy kiváló termék, amely tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek. A Pyrojacket egy valódi hőpajzs: tartós, 260 ºC hőmérsékleten, de rövid ideig akár 1 640 ºC-nak is ellenáll!

    Megbízható védelem

    A Pyrojacket ellenáll az olvadékoknak

    A hőálló szigetelések megvédik a tömlőket és vezetékeket a folyékony fémcseppekkel, hegesztési szikrákkal, a magas sugárzó hővel és rövid ideig a lánggal szemben. Ezen kívül a salak és a gyanta lepereg a felszínről, így nem alakulhat ki egy olyan kéreg, amitől a tömlő törékennyé válik.

    A speciális szigetelés biztosítja, hogy az elektromos, hidraulikus és pneumatikus vezérlőáramkörök működőképesek maradjanak. Ezen kívül a tűzveszélyes vagy veszélyes anyagokat szállító tömlők és csövek hosszabb ideig védettekké válnak. A Pyrojacket rugalmassága lehetővé teszi, hogy áthúzható legyen különféle csőkötőkön, karmantyúkon, gyors csatlakozókon.

    Védje önmagát és tömlőjét!

    Olyan környezetben, ahol a kezelő és karbantartó személyzet, forró olaj vagy gőzvezetékek közelében tartózkodik, mindig fennáll a súlyos égési sérülések, légzőszervi és bőrirritáció veszélye. A Pyrojacket hőálló tömlőköpeny védelmet nyújt ezekkel a sérülésekkel szemben, ugyanakkor leszigeteli a vezetékeket. Ezen kívül a tömlők, vezetékek és egyéb alkatrészek védelme révén csökken a hőveszteség, és a globális felmelegedés. A Pyrojacket külső köpenye ellenáll a legtöbb ipari vegyi anyagnak és hidraulika olajnak.

    Új a Haberkornnál?
    Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
    Kapcsolat

    Az Ön személyes kapcsolattartója
    Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

    Kapcsolat
    Válasszon termékkörtVissza Bezár
    Márkák