Menu

A tömlők és elektromos vezetékek hő elleni védelme

A tömlők és elektromos vezetékek hő elleni védelme

A minőség és a megbízhatóság különösen fontos az iparban és a gépiparban. Annak érdekében, hogy az Önök rendszere megfeleljen a követelményeknek és hosszú távon megbízhatóan működjön, szükség van az ipari- és hidraulikatömlők, valamint az elektromos kábelek megbízható védelmére a kopás, a külső sérülések és az extrém magas hőmérsékleti terheléssel szemben.

A Haberkorn által forgalmazott Pyrojacket egy olyan kiváló termék, amely tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek. A Pyrojacket egy valódi hőpajzs tartós, 260 ºC hőmérsékleten, de rövid ideig akár 1 640 ºC-nak is ellenáll!


Hőálló csőhéjak és szalagok

Pyrojacket - megbízható védelem

Megbízható védelem az Ön tömlőinek és vezetékeinek

A hőálló szigetelések megvédik a tömlőket és vezetékeket a folyékony fémcseppekkel, hegesztési szikrákkal, a magas sugárzó hővel és rövid ideig a lánggal szemben. Ezen kívül a salak és a gyanta lepereg a felszínről, így nem alakulhat ki egy olyan kéreg, amitől a tömlő törékennyé válik.

tovább
Pyrojacket - ellenálló és rugalmas szigetelés

Ellenálló és rugalmas szigetelés

Annak érdekében, hogy az elektromos, hidraulikus és pneumatikus vezérlőáramkörök működőképesek maradjanak, a tömlők és a kábelek megfelelő szigetelést igényelnek. Ezen kívül a tűzveszélyes vagy veszélyes anyagokat szállító tömlők és csövek hosszabb ideig védettekké válnak. A Pyrojacket rugalmassága lehetővé teszi, hogy áthúzható legyen különféle csőkötőkön, karmantyúkon, gyors csatlakozókon.

tovább
Pyrojacket védelem

Védje önmagát és tömlőjét!

Olyan környezetben, ahol a kezelő és karbantartó személyzet, forró olaj vagy gőzvezetékek közelében tartózkodik, mindig fennáll a súlyos égési sérülések, légzőszervi és bőrirritáció veszélye. A Pyrojacket hőálló tömlőköpeny védelmet nyújt ezekkel a sérülésekkel szemben, ugyanakkor leszigeteli a vezetékeket. Ezen kívül a tömlők, vezetékek és egyéb alkatrészek védelme révén csökken a hőveszteség, és a globális felmelegedés. A Pyrojacket külső köpenye ellenáll a legtöbb ipari vegyi anyagnak és hidraulika olajnak.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák