Menu
Ajánlások

Válogatott termékek, márkák és tippek a szortimentből: Hőlégtechnika.

Fűtőbetétek léghevítőkhöz | Alkatrészek
megnézett
Vásárolt
Fűtőbetétek léghevítőkhöz

Leister | Alkatrészek

Fűtőbetét pótalkatrészként a Leister LHS, LE, hőlégfúvókhoz és léghevítőkhöz.

Léghevítő LHS 410 DF-R | Ipari léghevítők, hőmérséklet szabályozás
megnézett
Vásárolt
Léghevítő LHS 410 DF-R

Leister | Ipari léghevítők, hőmérséklet szabályozás

Kicsi, erőteljes léghevítő kétoldali karimás csatlakozással különösen kompakt kivitelben, mely meleg levegő visszavezetéses üzemhez lett kialakítva. A meleg levegő újra hasznosítása által belépő-, és kilépő hőmérséklettől függően jelentős energia megtakarítható. Ez nem csak a köl...

Széles résű fúvóka Ø 36,5 mm, feltolható, bliszteres | Tartozékok
megnézett
Vásárolt
Széles résű fúvóka Ø 36,5 mm, feltolható, bliszteres

Leister | Tartozékok

Szélesrésű fúvókák a forró levegős készülékek tartozékaként, 36,5 mm-es fúvóka csatlakozó átmérővel.

Léghevítő LHS 41 SYSTEM | Ipari léghevítők, hőmérséklet szabályozás
megnézett
Vásárolt
Léghevítő LHS 41 SYSTEM

Leister | Ipari léghevítők, hőmérséklet szabályozás

Az LHS 41 közepes léghevítő max. 650 °C-os meleg levegőt szállít, és lehetővé teszi a gyártósorokba való egyszerű integrálást. Ez a léghevítő rendkívül széles felhasználási területet fed le, és a hozzá tartozó légellátóval folyamatos üzemre alkalmas. Felülről könnyen felszerelhet...

Top márkák a termékkörből: Hőlégtechnika
Minden márka
Leister Uniplan 300/500 hegesztőautomata prospektus
Online böngészés Letöltések

Minden katalógus és információs prospektus egy helyen

Letöltésekhez

Ipari forrólevegős alkalmazások

A Leister forrólevegős készülékeit az élelmiszeripartól az autógyártáson át a logisztikáig számos területen alkalmazzák. Alkalmazási területei pl. az aktiválás, hevítés, olvasztás, zsugorítás, sterilizálás, szárítás és melegítés. Munkatársaink széles körű ismeretekkel rendelkeznek, készséggel állnak rendelkezésre az ön által tervezett projekthez szükséges energia- és légmennyiség kiszámításához, és segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában is.

A folyamatokhoz szükséges forrólevegő hőmérséklettől, teljesítménytől és a rendszer méretétől függően különböző módokon állítható elő.

A hőlégfúvók saját légellátással rendelkeznek, és távolról vezérelhető rendszerbe köthetők. A léghevítők teljesítménye széles skálán mozog, akár 900 °C-os hőmérséklet előállítására és 40 kW teljesítményre is képesek. Utóbbiaknál a levegőt különálló, nagy teljesítményű légellátókkal kell biztosítani. Ezek egyes típusainál lehetséges a forrólevegő visszaforgatása a rendszerbe, ami által jelentős energia- és költségmegtakarítás érhető el. A rendszerekben optimális hatékonyság érhető el: a szabályozók segítségével pontosan szabályozható a hőmérséklet, és beállítható a szükséges légmennyiség és fűtési teljesítmény.

Leister ipari forrólevegős rendszer konzerviparban

Földgázfüggetlenség a Leister forrólevegős rendszereivel

Földgáz kiváltása a Leister ipari forrólevegős megoldásaival

A nagy rendszerteljesítmény és a rövid ciklusidők miatt korábban nem volt megoldható, de ma már a forrólevegős rendszerek a gázzal történő hevítés valódi alternatíváját jelentik. A módszer alkalmazható pl. kartonok lezárásánál vagy akár élelmiszeriparban többek között kávé pörkölésére és gyümölcs szárítására. A Leister léghevítők jó vezérelhetősége és precíz hőmérsékletszabályozása megbízható folyamatszabályozást, ezáltal a feldolgozott élelmiszer védelmét és minőségét biztosítja.

Leister LHS kerámia léghevítők

Az LHS léghevítők más technológiához képest magasabb levegőhőmérsékletet (max. 1050°C-ig) generálnak, ami a különleges igényű forrólevegős folyamatokhoz is kiváló. Emellett a kerámia fűtőelemek ugyanolyan gyorsan biztosítják a hirtelen hőmérséklet-változásokat, mint a gáz. Nagy előnyük, hogy Leister légellátókkal és PID szabályozókkal rendkívül pontosan szabályozható a forrólevegő áramlása, ráadásul egyszerűbben, mint gáz esetén.

Pontos vezérlés a Leister forrólevegős rendszereiben

Egy másik fontos szempont a hőenergia-visszanyerés vagy „energia-újrahasznosítás” A forrólevegős rendszerekben szabályozottan történik a keletkezett hő visszavezetése és újrahasznosítása, ez tovább növeli a folyamatok hatékonyságát. Így akár 40%-os energiamegtakarítás érhető el, ez gázzal, kiegészítők nélkül nem megoldható. Ez további pozitív hatással van a környezetre is, és a Leister forrólevegős rendszerekbe való befektetés rövid időn belül megtérül.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák