Hőlégtechnika

Leister hőlégtechnika a Haberkornnál

A szakemberek a Leistert választják.


A Leister több mint 60 éve világszerte piacvezető a műanyaghegesztés és a forrólevegős ipari alkalmazások terén, néhány éve pedig lézer- és mikrorendszereket is forgalmaz. A műanyag-feldolgozó ipar valamennyi ágazata számára megfelelő és kiváló minőségű hegesztőkészülékeket biztosít. A Leister készülékeket a tetőszigetelés, műanyaglemezek hegesztése, a padlóburkolás, csatorna- és alagútépítés, berendezések gyártása, valamint a járműgyártás terén egyaránt használják. Valamennyi termékét Svájcban fejleszti és gyártja, ami garancia a kiváló minőségre, megbízhatóságra és hosszú élettartamra. Mintegy 130 értékesítési és szolgáltató központtal rendelkezik világszerte, Magyarországon a Haberkorn Kft. a Leister termékek egyedüli hivatalos forgalmazója és garanciális szakszervizelője. 


Miért a Leistert válassza?

Leister Hemtek ST
Hemtek ST - a tökéletes szegélyhegesztő

A HEMTEK ST egy új generációs Leister szegélyhegesztő, mellyel könnyedén és gyorsan hegeszthet molinókat vagy ponyvákat az első lépéstől az utolsóig, mely 2017. májusától rendelhető.

Mindent egy lépésben: A sajátlevegős kézi készülékekkel való előkészítésre és utómunkálatokra nincs többé szükség.

A készülék egy kényelmesen kezelhető pedállal rendelkezik, melynek köszönhetően a használó mindkét keze szabadon marad, hogy irányíthassa az anyagot. Akár ülve vagy állva, a HEMTEK ST szinte valamennyi munkapadon használható. 20-30-40 mm-es varratszélelességgel rendelhető.

A magas minőségű hegesztési varrat és a problémamentes hegesztés garantált.

A 20 mm-es varratszélességű készülék kipróbálható, előzetes egyeztetés után. Vegywe fel a kapcsolatot Ablonczay Tiborral (tel.: +36 70 907-3141)! Működés közben itt tekintheti meg a készüléket.

A HEMTEK ST működéséről további videókat itt talál

Leister forrólevegős technológia
Leister forrólevegős technológia - számtalan felhasználás

A Leister forrólevegős készülékeit az ipar minden területén alkalmazzák, ahol hőlégfúvásra vagy léghevítésre van szükség. Legyen szó élelmiszeriparról, szesz- és üdítőitaliparról, papíriparról, autógyártásról, kozmetikai iparról vagy logisztikáról, a Leister kínálatában megtalálja az Ön számára megfelelő készüléket.
A Leister MISTRAL, HOTWIND és VULCAN hőlégfúvói minden ipari szektorban alkalmazhatóak. Mindhárom készülék saját légellátással rendelkezik és távolról vezérelhető rendszerbe köthető (PLC-re vagy a Leister saját CSS rendszerébe), amivel minden alkalmazáshoz beállítható a légmennyiség és a hőmérséklet.

tovább
Leister ipari alkalmazások
Leister ipari alkalmazások

A forró levegő egyre népszerűbb a különböző ipari eljárásoknál. Alkalmazási területei: az aktiválás, hevítés, olvasztás, zsugorítás, sterilizálás, szárítás és melegítés. A Leister széleskörű tanácsadást kínál partnereinek a forrólevegős alkalmazásaik átgondolt kialakításához. Keresse termékmenedzserünket egyedi igényével és rövid időn belül szakszerű megoldást ajánlunk Önnek.

Leister műanyaghegesztés
Műanyaghegesztés Leister módra

Értünk hozzá... Termékeinek kiváló teljesítményének és megbízhatóságának köszönhetően, a Leister a világ piacvezetője a műanyaghegesztés terén. Készülékekeit a tetőszigetelés, molinók, padlóburkolatok, ponyvák készítése, továbbá a mélyépítés, alagútépítés, szemétlerakók építése, műanyaghegesztés, valamint a zsugorfóliázás terén egyaránt használják. Termékei folyamatos fejlesztésével és disztribútorai rendszeres oktatásával, vevői szakszerű és gyors kiszolgálásban részesülnek.

Leister Triac ST kézi készülék
Tervezés és tapasztalat találkozása:
TRIAC At/ST

A Leister legújabb, műanyaghegesztéshez használt kézi készülékeit, a TRIAC AT/ST-t, kényelmessége, megbízhatósága, sokoldalúsága és felhasználóbarát volta teszi rendkívül népszerűvé. A kivehető légszűrők, 1 kg-nál kisebb súlya és a több mint 80 féle csatlakoztatható fúvóka teszi alkalmassá bármely felhasználási célra, kültérben és beltérben egyaránt. További részletekért keresse sokéves tapasztalattal rendelkező Leister termékfelelősünket. 

 

 Termékhez kapcsolódó szolgáltatás