Menu
item-Profilrendszer

item alumínium profilrendszer

Az útmutatóhoz További információ
Ajánlások

Válogatott termékek, márkák és tippek a szortimentből: item alumínium profilrendszer.

Szerkezeti profil, 8, szélesebb hornyok | Profilok és tartozékok
megnézett
Vásárolt
Szerkezeti profil, 8, szélesebb hornyok

Item | Profilok és tartozékok

A 8-as sorozatú eloxált aluprofil speciális hosszúságú hornyokkal rendelkezik. Felületi elemek 14 mm vastagságig betolhatók ebbe a horonyba és tömítőprofilokkal porvédetten és zörgésmentesen rögzíthető. A 2 széles horony egymással szemben található, és ezért különösen megfelelnek...

Lépcső-távtartóprofil, 8 | Lépcsők
megnézett
Vásárolt
Lépcső-távtartóprofil, 8

Item | Lépcsők

A távtartó profil szükséges folyamatos munkaállványok és állványok építéséhez. Nagyobb területen osztja el a terhelést, és megakadályozza az egyes panelek megereszkedését.

Profil, X 8 45°, XMS, szögletes, ferde külső felülettel | Profilok XMS
megnézett
Vásárolt
Profil, X 8 45°, XMS, szögletes, ferde külső felülettel

Item | Profilok XMS

A 45°-os szögű XMS profilok nyolcszögletű házak építését teszik lehetővé.

Hajtómű, D14 | Szállítószalag technológia
megnézett
Vásárolt
Hajtómű, D14

Szállítószalag technológia

Hajtómű AC D11 motorhoz hat áttétellel a szállítószalag sebességének beállításához. A bolygókerekes hajtómű megmunkálás nélkül van a motorhoz csavarozva.

Top márkák a termékkörből: item alumínium profilrendszer
Minden márka
Hozzáadott érték

Támogatjuk tanácsadással, termék-kiválasztással és szolgáltatásokkal a item alumínium profilrendszer területén.

Két férfi szakmai tanácskozást tartKét férfi szakmai tanácskozást tartKét férfi szakmai tanácskozást tart
ProfilrendszerProfilrendszerProfilrendszer
Egy férfi üzembe helyez egy item rendszertEgy férfi üzembe helyez egy item rendszertEgy férfi üzembe helyez egy item rendszert

Mindig számíthat ránk

A Haberkorn szívesen támogatja Önt az alkatrészek kiválasztásában, a tervezésben, az alkatrészjegyzékek és a tervrajzok elkészítésében. Szakértőink pontosan az Ön igényei szerint nyújtanak szolgáltatást, és segítenek megtalálni a lehető legjobb megoldást.
Kapcsolat szakértőnkkel

Minden, amire szükség lehet

Az item MB moduláris rendszernek köszönhetően a moduláris elemek szinte korlátlanul kombinálhatók egymással. Ez megoldási lehetőségek széles skáláját kínálja Önnek a gép- és berendezésgyártásban. Termékmérnökeink gondoskodnak arról, hogy mindig a legújabb fejlesztések álljanak az Ön rendelkezésére.

Több, mint megfelelő termék

A Haberkorn széles körű szolgáltatásokat kínál Önnek az item profilendszerek területén. A profilok felületi elemeinek vágásánál átvállaljuk a tűrés alapján történő és gérvágási műveleteket. Igény esetén furatokat és kivágásokat is készítünk a profilokon. Továbbá a Haberkorn szakképzett szerelői elvégzik Ön helyett az item rendszer előszerelését.
A szolgáltatások áttekintése

Egy alapelv, korlátlan lehetőségek

A MB rendszermodul a gép- és berendezésgyártás területén elsőrangú megoldást kínál. Szerte a világon megannyi mérnök választja a több mint 25 évre visszatekintő MB rendszermodulokat, mert így garantáltan elkerülik az illesztési problémákat. A moduláris részegységek majdhogynem korlátlanul kombinálhatók egymással – így válhatnak az ötletek valósággá. A megbízhatóság és a bővíthetőség lehetővé teszik a berendezések hosszú távú használhatóságát.

Áttekintés

    Innováció és eredetiség

    A felhasználói igények monitorozásának és a célzott innovációknak hála az MB rendszermodul mindig naprakész. Az item mérnökei azért dolgoznak, hogy Önnek mindig a legújabb fejlesztések álljanak rendelkezésére. Minden újításnál a részegységek teljes kompatibilitását ellenőrzik.

    Innováció és eredetiség

    Minőség és megjelenés

    A megbízhatóság kiemelt igény az ipar minden szegmensében. Az item termékei ezen a téren kimagaslanak, ezért is annyira népszerűek a tervezőmérnökök körében világszerte. Az item nagy hangsúlyt fektet a minőségirányításra tervezési, gyártási folyamatai minden lépésében. E gondosságnak köszönhető, hogy a termékek nem csupán kiemelkedő megbízhatóságukkal, de elegáns, professzionális megjelenésükkel is hódítanak.


    Szerviz és kapcsolat

    A Haberkorn tanácsadással és szolgáltatásokkal támogatja Önt. Legyen szó akár a termék kiválasztásáról, műszaki kérdésekről, vagy összetett megoldások konfigurálásáról. A részletes műszaki információkat és CAD-adatokat tartalmazó adatbázisok megkönnyítik a termékek kiválasztását, az interaktív konfigurációk segítenek a darablisták egyszerű összeállításában. Az item részegységeit kívánság szerint mérethez igazodóan szállítjuk, és a különböző országokban, valamint kontinenseken található raktárak gondoskodnak a rövid szállítási határidőkről.

    Új a Haberkornnál?
    Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
    Kapcsolat

    Az Ön személyes kapcsolattartója
    Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

    Kapcsolat
    Válasszon termékkörtVissza Bezár
    Márkák