item aluminium profilrendszer

item - egy rendszer korlátlan lehetőségekkel

Magyarország meghatározó műszaki kereskedője bemutaja az item profilrendszereit, amelyeket az anyagmozgatás, gépvédelem, vázak és tartószerkezetek építésénél alkalmaznak. Széles választékunk mellett szolgáltatásokat is kínálunk ügyfeleinknek, amelyek a méretre vágástól a komplex konstrukciók kivitelezéséig terjednek. 2021. május 15-től vállalatunk az item profilrendszerek hivatalos magyarországi forgalmazója lesz.


item profilrendszerek a webáruházunkban


item profilrendszerek - kiemelt tartalmak

item profilrendszerek a Haberkorn Fairtoolnál

Ismerje meg az eredeti item profilrendszereket!

A Haberkorn Fairtool Kft. közelebb hozza Önhöz az item-et!

A Haberkorn Fairtool Kft. 2021. május 15-től a hivatalos magyarországi forgalmazója a moduláris rendszerek területén úttörő és világviszonylatban piacvezető item vállalatnak.

A német item és a Haberkorn Fairtool új partnerségével elérhetővé válik az item teljes termékpalettája és több mint 4 000 item cikk elérhető lesz webáruházunkban is az Ön optimális projekt kivitelezéséhez. Az item elemek mellett a Haberkorn Fairtool tanácsadást és magas szintű szolgáltatásokat (tervezés, rendszerépítés, kivitelezés) is nyújt.

Felmerülő kérdéseivel keresse termékmenedzserünket, lapozzon bele az online item termékkatalógusba vagy tekintse meg az item kínálatot anyacégünk webáruházában!

item szállítórendszerek

item szállítórendszerek

Legyen szó komplett konvejor rendszerekről vagy rendszerelemekről, mi megoldást tudunk nyújtani sztenderd és egyedi igényekre is. Az item gépépítő rendszereivel anyagait könnyedén eljuttathatja A-ból B-be. Sokoldalú kompatibilitásával szimpla vagy dupla szíjas, fogazott vagy lépcsős szalagok, görgős vagy palettás rendszerek is létrehozhatóak, gravitációs vagy hajtott kivitelben. Lehetőség van továbbá technológiai műveletek elvégzésére, szortírozásra és sebességváltoztatásra is.

Bővebben a konvejor rendszerekről
item profilok - funkcionalitás, dizájn, szolgáltatások

Milyen előnyöket biztosít a partnereknek az item - Haberkorn Fairtool együttműködés?

Egy interjú keretében válaszol Göndör Lajos cégvezető és Bors Gábor termékmenedzser az item - Haberkorn Fairtool partnerség legfontosabb kérdéseire. Ezen keresztül megtudhatják partnereink, hogy miért és hogyan került be az item a Haberkorn Fairtool kínálatába, milyen szolgáltatásokat várhatnak a vevők, milyen előnyökkel jár még ez a partnerség, illetve mikor és hogyan lehet rendelni item elemeket és szolgáltatásokat.

Aloldalunkon megtalálják a választ a fenti kérdésekre.

Bővebben az item - Haberkorn Fairtool partnerségről

Minden, amit az item moduláris rendszerekről tudni kell

A német item GmbH élen jár az ipari alkalmazások moduláris rendszerei területén. Az item 1976 óta fejleszt és értékesít megoldásokat gépek, ipari berendezések és -rendszerek gyártásához. A termékportfólió több mint 4 000 kiváló minőségű alkatrészt tartalmaz a gépvázak, munkaállomások, automatizálási megoldások és a lean termelési alkalmazások gyártásához. Az item cég több mint 30 formatervezési díjat nyert el a saját fejlesztésű moduláris rendszereivel.
Az item gépépítő elemek idő- és költséghatékony megoldások, nagy szilárdságúak, alacsony az előállítási költségük, a korábbi gyártmányok kompatibilisek az újonnan fejlesztett elemekkel.
Válassza az eredeti német minőséget a hivatalos magyar forgalmazótól!

Ebben a videóban megtalál minden fontos információt az item moduláris rendszerről és előnyeiről. Kattintson és tudjon meg többet!

Az item MB moduláris rendszerek

Az item MB moduláris rendszerek segítségével Ön pontosan úgy állíthatja össze saját rendszerét, ahogyan szeretné. Így testreszabott és optimális megoldásokhoz juthat a gép- és berendezésgyártásnál.

Tudjon meg többet aloldalunkról a különböző alkalmazási lehetőségekről és előnyökről! 

Bővebben az MB moduláris rendszerekről
Komplett rendszerek egyedi igények alapján

Komplett rendszerek egyedi igények alapján

Tapasztalt projektmérnökök kísérik végig Önt az összes munkafázison. Ön döntheti el, mikortól szeretné igénybe venni a támogatást: már a feladat meghatározásánál, a tervezésnél vagy csak a szerelésnél. A profilrendszerek sokoldalúan alkalmazhatók, így pl. gépgyártás/automatizálás során, munkahelyek kialakításánál vagy a szerelvényépítés területén.