Menu

Az item MB moduláris rendszerek

Hatékony és rugalmas

Gyakran nem könnyű megtalálni az optimális gép- és berendezésépítési megoldásokat, mivel ritkán tud egyetlen termék megfelelni az összes követelménynek. Az item MB moduláris rendszerekkel ez a probléma a múlté, ezek segítségével Ön is összeállíthatja az igényeinek tökéletesen megfelelő megoldást.


Az item MB moduláris rendszerek áttekintése

Minden, amit az item moduláris rendszerekről tudni kell

A német item GmbH élen jár az ipari alkalmazások moduláris rendszerei területén. Az item 1976 óta fejleszt és értékesít megoldásokat gépek, ipari berendezések és -rendszerek gyártásához. A termékportfólió több mint 4 000 kiváló minőségű alkatrészt tartalmaz a gépvázak, munkaállomások, automatizálási megoldások és a lean termelési alkalmazások gyártásához. Az item cég több mint 30 formatervezési díjat nyert el a saját fejlesztésű moduláris rendszereivel.
Az item gépépítő elemek idő- és költséghatékony megoldások, nagy szilárdságúak, alacsony az előállítási költségük, a korábbi gyártmányok kompatibilisek az újonnan fejlesztett elemekkel.
Válassza az eredeti német minőséget a hivatalos magyar forgalmazótól!

Ebben a videóban megtalál minden fontos információt az item moduláris rendszerről és előnyeiről. Kattintson és tudjon meg többet!

Az item MB moduláris rendszerek alkalmazási lehetőségei

Alkalmazási lehetőségek

Az MB moduláris rendszerek elemei szinte korlátlanul kombinálhatók egymással, így az MB moduláris rendszerek alkalmasak akár egyszerű vázak, védőberendezések, akár automatizált gyártósorok építésére, sőt tiszta térben való speciális felhasználási célokra is. Rendkívüli stabilitásának és bővíthetőségének köszönhetően garantált, hogy Ön ezeket a berendezéseket akkor is sokáig használhatja, ha munkakörülményei és igényei időközben megváltoznak.

Az item MB moduláris rendszerek előnyei

Előnyök

  • A könnyű alumíniumprofilok minden célnak megfelelnek és maximális rugalmasságot biztosítanak Önnek a tervek változása esetén.
  • A moduláris felépítés az innovatív összekötési technikának köszönhetően időt és költséget takarít meg.
  • Több mint 3 500 elemet tartalmazó kínálatból választhatja ki az Ön céljainak leginkább megfelelőt.
  • Az item MB moduláris rendszerek robusztusak és hosszú élettartamúak.
  • Az MB moduláris rendszerek kínálata folyamatosan bővül a felhasználókkal való együttműködésnek köszönhetően.
  • A profilok eloxált felülete tartós korrózióvédelmet biztosít.
  • Az item profilok elérhetők könnyen tisztítható, zárt felületű kivitelben, lekerekített külső felületekkel vagy akár minimális élsugarú X-profil formájában is. Ön ezenkívül számos különleges anyag közül is választhat, ilyen például a rozsdamentes acél és a műanyag kompozit.
Kérdések az item moduláris gépépítő elemekkel kapcsolatban

Kérdése van?

További kérdései vannak az MB moduláris rendszerekkel kapcsolatban vagy támogatásra van szüksége projektje megvalósításához? Forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel várjuk megkeresését.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák