Menu

item profilok - funkcionalitás, dizájn, szolgáltatások

Az item - Haberkorn partnerség előnyei

A Haberkorn mindig is fontos szempont volt, hogy olyan márkák termékeit forgalmazhassuk, amelyek élen járnak a minőség és a megbízhatóság terén. Az item márkával 2021-ben kötött partnerségünk mellett is ezen elv alapján döntöttünk. Lenti interjúnkban Göndör Lajos cégvezető és Bors Gábor termékmenedszer válaszol a két cég együttműködésével kapcsolatosan felmerülő legfontosabb kérdésekre. 


item MB rendszermodulok - kiemelt tartalmak

Hogyan került be az item a Haberkorn Fairtool kínálatába?

Az item márka már régóta ismert Magyarországon is. Hogyan és miért most került be a termékkínálatba?

GL: Az item jellemzően országonként egy forgalamzóval köt képviseleti szerződést. Ausztriában és Csehországban már több mint 20 éve a Haberkorn látja el ezt a képviseletet. Tavaly, év végén keresett meg minket az item németországi központja, hogy 2021-től vállalnánk-e ezt az együttműködést Magyarországon is. Mi örömmel mondtunk igent, és büszkék vagyunk rá, hogy egy újabb értékes márkával bővült kínálatunk!

Hogyan illeszkedik bele az új márka a cég kínálatába?

Hogyan illeszkedik bele az új márka a cég kínálatába?

GL: Cégünk széles termékpalettával szolgál az ipari partnerei számára, ebbe a kínálatba nagyon jól illeszkedik ez az új márka. Az item termékei elsősorban a műszaki termékköreinkkel mutatnak rokonságot, úgymint hajtástechnikai elemek, hidraulika, hőlégtechnika, pneumatika. Különösen szerencsés lehet ez a kínálat egyedi vevői projektek esetében, ahol az item konstrukcióra szerelhetők fel különböző beépülő elemek, mint lineáris hajtástechnika vagy pneumatika.

Milyen raktárkészlettel terveznek indulni?

Milyen raktárkészlettel terveznek indulni?

BG: Az item mintegy 4 000 cikkét vettük fel cikktörzsünkbe, és ezek közül a járatos profilokat és komponenseket fogjuk a budapesti raktárunkban tartani, több mint 50 millió forint értékű kezdőkészlettel. Fontos, hogy sürgős rendelés esetén esetleg a Budapesten nem elérhető tételeket a cégcsoporton belüli grazi raktárközpontból is 48 órán belül be tudjuk szerezni. Nagyon fontosnak tarjuk, hogy a partnereink igényét a leggyorsabban tudjuk teljesíteni, ebben nem szeretnénk kompromisszumot kötni!

Milyen szolgáltatásokat várhatnak a vevők az új márkával kapcsolatban?

Milyen egyéb előnyöket várhatnak a cég partnerei az együttműködéstől?

GL, BG: Az item eszközei sok esetben egyedi megoldások részei, így mi is nagy hangsúlyt helyezünk a szakmai támogatásra és tanácsadásra. Kollegáink gépészmérnök végzettséggel és sokéves tapasztalattal rendelkeznek a célgépépítés területén. Külön szakmai kihívásnak tekintjük, hogy elindítsuk a cégcsoportunkban kifejlesztett, item konstrukcióra épülő conveyor rendszerek bevezetését. Erről a szolgáltatásról a következő hírlevélben küldünk részletesebb tájékoztatást.

Milyen egyéb előnyöket várhatnak a cég partnerei az együttműködéstől?

Milyen szolgáltatásokat várhatnak a vevők az új márkával kapcsolatban?

BG: Természetesen a keresekedelmi rész mellett nagy igény van az item profilok méretre vágására, gyári sarokkötések kialakítására, illetve egyedi megmunkálására is. A kért megmunkálásokat – úgymint furatok, süllyesztések, menetes furatok, egyszerűbb marások elkészítése – budapesti műhelyünkben, még a rendelés napján el tudjuk végezni! Természetesen bonyolultabb, egyedi vevői igényeket is ki tudunk elégíteni a helyszíni felméréstől kezdve, az egyedi CAD tervezésen át az építésen keresztül a komplett kivitelezésig, partnereink telephelyén. Ha ilyen igény merülne fel, kérjük, keressenek meg minket egy egyedi ajánlatkéréssel!

Pontosan mikor rendelhetnek a partnerek a Haberkorn Fairtool Kft.-től item elemeket, szolgáltatásokat?

Pontosan mikor rendelhetnek a partnerek a Haberkorn Kft.-től item elemeket, szolgáltatásokat?

BG: Cégünk május 15-től kezdi meg partnereink részére a rendelések kiszállítását és akkortól lesznek elérhetők webshopunkban is az item termékek, több mint 4 000 cikkszámmal. Természetesen már ma is kereshetnek minket bármilyen kérdéssel és ajánlatkéréssel, örömmel állunk rendelkezésükre telefonon és online is!

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák