item profilok - funkcionalitás, dizájn, szolgáltatások

Az item - Haberkorn Fairtool partnerség előnyei

A Haberkorn Fairtoolnál mindig is fontos szempont volt, hogy olyan márkák termékeit forgalmazhassuk, amelyek élen járnak a minőség és a megbízhatóság terén. Az item márkával 2021-ben kötött partnerségünk mellett is ezen elv alapján döntöttünk. Lenti interjúnkban Göndör Lajos cégvezető és Bors Gábor termékmenedszer válaszol a két cég együttműködésével kapcsolatosan felmerülő legfontosabb kérdésekre. 


item MB rendszermodulok - kiemelt tartalmak

Hogyan került be az item a Haberkorn Fairtool kínálatába?

Az item márka már régóta ismert Magyarországon is. Hogyan és miért most került be a termékkínálatba?

GL: Az item jellemzően országonként egy forgalamzóval köt képviseleti szerződést. Ausztriában és Csehországban már több mint 20 éve a Haberkorn látja el ezt a képviseletet. Tavaly, év végén keresett meg minket az item németországi központja, hogy 2021-től vállalnánk-e ezt az együttműködést Magyarországon is. Mi örömmel mondtunk igent, és büszkék vagyunk rá, hogy egy újabb értékes márkával bővült kínálatunk!

Hogyan illeszkedik bele az új márka a cég kínálatába?

Hogyan illeszkedik bele az új márka a cég kínálatába?

GL: Cégünk széles termékpalettával szolgál az ipari partnerei számára, ebbe a kínálatba nagyon jól illeszkedik ez az új márka. Az item termékei elsősorban a műszaki termékköreinkkel mutatnak rokonságot, úgymint hajtástechnikai elemek, hidraulika, hőlégtechnika, pneumatika. Különösen szerencsés lehet ez a kínálat egyedi vevői projektek esetében, ahol az item konstrukcióra szerelhetők fel különböző beépülő elemek, mint lineáris hajtástechnika vagy pneumatika.

Milyen raktárkészlettel terveznek indulni?

Milyen raktárkészlettel terveznek indulni?

BG: Az item mintegy 4 000 cikkét vettük fel cikktörzsünkbe, és ezek közül a járatos profilokat és komponenseket fogjuk a budapesti raktárunkban tartani, több mint 50 millió forint értékű kezdőkészlettel. Fontos, hogy sürgős rendelés esetén esetleg a Budapesten nem elérhető tételeket a cégcsoporton belüli grazi raktárközpontból is 48 órán belül be tudjuk szerezni. Nagyon fontosnak tarjuk, hogy a partnereink igényét a leggyorsabban tudjuk teljesíteni, ebben nem szeretnénk kompromisszumot kötni!

Milyen szolgáltatásokat várhatnak a vevők az új márkával kapcsolatban?

Milyen egyéb előnyöket várhatnak a cég partnerei az együttműködéstől?

GL, BG: Az item eszközei sok esetben egyedi megoldások részei, így mi is nagy hangsúlyt helyezünk a szakmai támogatásra és tanácsadásra. Kollegáink gépészmérnök végzettséggel és sokéves tapasztalattal rendelkeznek a célgépépítés területén. Külön szakmai kihívásnak tekintjük, hogy elindítsuk a cégcsoportunkban kifejlesztett, item konstrukcióra épülő conveyor rendszerek bevezetését. Erről a szolgáltatásról a következő hírlevélben küldünk részletesebb tájékoztatást.

Milyen egyéb előnyöket várhatnak a cég partnerei az együttműködéstől?

Milyen szolgáltatásokat várhatnak a vevők az új márkával kapcsolatban?

BG: Természetesen a keresekedelmi rész mellett nagy igény van az item profilok méretre vágására, gyári sarokkötések kialakítására, illetve egyedi megmunkálására is. A kért megmunkálásokat – úgymint furatok, süllyesztések, menetes furatok, egyszerűbb marások elkészítése – budapesti műhelyünkben, még a rendelés napján el tudjuk végezni! Természetesen bonyolultabb, egyedi vevői igényeket is ki tudunk elégíteni a helyszíni felméréstől kezdve, az egyedi CAD tervezésen át az építésen keresztül a komplett kivitelezésig, partnereink telephelyén. Ha ilyen igény merülne fel, kérjük, keressenek meg minket egy egyedi ajánlatkéréssel!

Pontosan mikor rendelhetnek a partnerek a Haberkorn Fairtool Kft.-től item elemeket, szolgáltatásokat?

Pontosan mikor rendelhetnek a partnerek a Haberkorn Fairtool Kft.-től item elemeket, szolgáltatásokat?

BG: Cégünk május 15-től kezdi meg partnereink részére a rendelések kiszállítását és akkortól lesznek elérhetők webshopunkban is az item termékek, több mint 4 000 cikkszámmal. Természetesen már ma is kereshetnek minket bármilyen kérdéssel és ajánlatkéréssel, örömmel állunk rendelkezésükre telefonon és online is!