Menu

item szállítórendszerek

item szállítórendszerek

Anyagmozgatás egyszerűen és gyorsan

Az anyagmozgatási folyamatok részleges vagy teljes automatizálásával jelentős mennyiségű idő és pénz takarítható meg. Az item szállítórendszereinek és elemeinek köszönhetően mindenki számára elérhető közelségbe kerülnek ezek. Az egyes pályák különböző extrákkal is kérhetőek, mint például anyagvezetők, optikai szenzorok, fkrevenciaváltók, motor indító. Mindezek meghatározásához szakértő kollégánk nyújt Önnek segítséget, a tervezéstől egészen a kivitelezésig.


Szállítórendszerek az egyéni igényekre szabva

item szalagos szállítórendszerek

Szalagos szállítórendszerek

A szalagos szállítórendszerek sok esetben az egyik legkötséghatékonyabb megoldást kínálják. A gyártás minden esetben helyszíni mérést követően történik. A szerteágazó felhasználásoknak köszönhetően, mára már minden egyéni igényre optimális megoldással tudunk szolgálni, a szalagok anyagától és tulajdonságaitól kezdve (például élelmiszeripari kivitel, olaj vagy ragasztóálló, fekete vagy színes) egészen az ESD környezetben való használatig.

item moduláris szállítópályák

Moduláris szállítópályák

A moduláris szállítópályák alapvetően olyan anyagok mozgatására lettek kifejlesztve ahol a pálya magasabb hőnek vagy mechanikai sérüléseknek lehet kitéve. Kialakításuk lehetővé teszi, hogy egyetlen vonalon több kanyar vagy emelkedő is kivitelezhető legyen. További előnyként említhető, hogy könnyedén lehet rajtuk különböző műveleteket végezni (például a szállítószalag alatti kádba olaj leeresztése, zsírtalanítás stb.), valamint hogy sérülés esetén elég csak az adott szem cseréje, ami hosszú távon komoly pénzügyi megtakarítást jelenthet.

item palettás szállítórendszerek

Palettás szállítórendszerek

A palettás pályák redkívül effektíven használhatóak minden olyan környezetben, ahol egy termék összeszerelése több fázisból áll, emiatt előszeretettel használják őket a sorozatgyártásban. Az egyes pályák folyamatos és pontos ismétlődést kínálnak, palettánként 50 kg-os maximális terhelhetőséggel, a 100 x 100 mm-es mérettől egészen az 1000 x 1000 mm-es méretig.

item görgős szállítópályák

Görgős szállítópályák

A görgős pályák segítségével a nehéz raklapos és a dobozos áruk is egyszerűen mozgathatóak, felhasználásuk széles körben elterjedt. Alkalmazhatóak egyedülálló egységként de könnyedén beilleszthetőek nagyobb rendszerek részeként is. A görgők a terhelés és a felhasználás módjától függően készülhetnek acél, alumínium vagy PVC anyagból, görgőnként akár 100 kg-os terhelhetőséggel. 

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák