Karbantartás és ragasztástechnika

Ragasztástechnika a Haberkornnál

Összetart.

A ragasztástechnika területén jól ismert beszállítóinkkal együtt kompetens partnerei vagyunk vevőinknek. Széles körű ragasztástechnikai termékkínálatunk - ragasztóanyagok, ragasztószalagok és karbantartási anyagok - lehetővé teszi, hogy megtaláljuk az ügyfeleink igényeinek megfelelő megoldást.


Ragasztástechnika - ahogy mi csináljuk

H-Plus karbantartási anyagok
A Haberkorn halad a korral

A Haberkorn karbantartással kapcsolatos legutóbbi újítása a H-Plus karbantartási anyagok termékcsalád bevezetése is azt mutatja, hogy a Haberkorn folyamatosan halad a korral. A H-Plus termékeket a minőségi termékeket gyártó vezető cégekkel közösen alakítottuk ki. Ezek rövid időn belül elérhető, első osztályú és jó ár-érték aránnyal rendelkező termékek. A legmagasabb igényeket is kielégítik bármilyen ipari környezetben.

Legyen szó pillanatragasztóról, rögzítő- és tömítőanyagról, tisztító- és kenőanyagokról vagy technikai sprayekről, H-Plus kínálatunkban megtalálja az Ön számára megfelelő terméket.

tovább
Haberkorn ragasztástechnika
Ha bármit ragasztani szeretne...

Ha műanyagokat, fémeket, üveget, kerámiát vagy fát szeretne egymáshoz ragasztani, nagy pontossággal vagy nagy felületen, nálunk megtalálja hozzá a megfelelő ragasztóanyagot. Válassza ki a kínálatunkban lévő ciánakrilátok, anaerob ragasztók, epoxigyanta ragasztók, szilikonok és MS-polimerek, kontakt- vagy hőre olvadó ragasztók közül az Önöknek megfelelőt. A tisztításra és előkészítésre használt anyagok is rövid időn belül szállíthatók raktárról. A műszaki tanácsadás is szerves része a Haberkorn szolgáltatási csomagjának.

 

 

Speciális kenőanyagok nagy választéka
Speciális kenőanyagok széles választéka

Berendezései csak megfelelően karbantartott állapotban üzemelnek gond nélkül. A Haberkorn a legjobb megoldásokat kínálja a karbantartás során jelentkező ragasztási, tömítési, tisztítási és kenési feladatokra. Az általunk forgalmazott márkák a megbízhatóságukról és biztonságosságukról ismertek. Alkalmazásukkal időt takaríthat meg és csökkentheti költségeit, mert a termékeinkkel karbantartott ipari berendezések állásideje minimális lesz. Keresse speciális kenőanyagainkat és karbantartási anyagainkat webáruházunkban.

Varybond termékek
Varybond termékek a Haberkornnál

A Haberkorn Kft. a Varybond termékekkel bővítette termékpalettáját. Új Varybond választékunkkal megoldásokat kínálunk ipari partnereinknek a karbantartás és javítás területén. Ragasztáshoz, tömítéshez, tisztításhoz, karbantartáshoz és kenéshez nálunk megtalálja a megfelelő anyagot. Keresse termékmenedzserünknél a Varybond anaerob és ciánakril ragasztókat, epoxigyantákat, anyagvizsgálókat, korrózióvédőket, kenőanyagokat, tisztítószereket, zsírtalanítókat és egyéb speciális anyagokat.


Kiemelt termék


OKS 2671 élelmiszeripari tisztítóspray

Ez az intenzív tisztító ideális a lerakódott olaj- és zsírmaradványok, valamint a szilikon- és ragasztó maradványok eltávolításához. A tisztítószer színtelen, gyorsan és nyomtalanul elpárolog. A 400 ml-es spray újdonság a Haberkorn kínálatában és biztonsági adatlappal szállítjuk.