Egyszerűen előnyös: H-Plus karbantartási anyagok

H-Plus karbantartási segédanyagok

A Haberkorn legújabb, H-Plus sajátmárkás karbantartási anyagai lehetővé teszik, hogy vevőink a kiváló minőségű, legkedvezőbb ár-érték arányú termékek közül megtalálják az igényeiknek megfelelőt.

H-Plus termékkínálatunkban megtalálhatóak a különböző pillanatragasztók, tömítő-rögzítők (anaerob ragasztóanyagok), különböző technikai sprayek, tisztító és ápoló termékek, kenőzsírok és kenőpaszták, valamint tömítőanyagok nagy választéka.

 

 


Kiemelt H-Plus karbantartási anyagaink

H-Plus pillanatragasztó
Egyszerűen gyors: H-Plus pillanatragasztó

A H-Plus pillanatragasztó (ciánakrilát ragasztó) oldóanyagmentes, gyorsan kötő egykomponensű ragasztóanyag, amely a levegőben levő oxigén, valamint a levegő páratartalmának (40-70%) együttes hatására keményedik ki. Fém, műanyag, fa, kerámia, bőr és parafa anyagok egyszerű, gyors ragasztására használható. Ellenálló vegyi anyagokkal szemben, láthatatlanok, és jó tapadást biztosítanak.

Főbb felhasználási területek: gépgyártás, fémfeldolgozás, gumiipar, bútorgyártás, műanyag feldolgozás, gépkocsigyártás, világítástechnika és villamosipar.

 

 

H-Plus csavarrögzítő
Egyszerűen biztos: H-Plus csavarrögzítő

A H-Plus csavarrögzítő közepes szilárdságú, egykomponensű ragasztó. Egyszerű, biztos, takarékos és gyorsan felhasználható. Rövid idő alatt megszilárdul, ezáltal lerövidül a szerelési idő és csökken a termelési költség. Csavarok és hidraulikus kötések biztosításához használható, terhelhető kötést biztosít, tömítőként is működik és véd a korrózió ellen. A rögzített csavarkötés melegítéssel oldható.

 

 

 

H-Plus féktisztító
Egyszerűen mindenre: H-Plus technikai sprayek

H-Plus technikai spraykínálatunk több mint 40 féle terméket foglal magába, melyek az iparban és a járműiparban, a tisztítás, ápolás, szerelés és karosszéria munkálatok területén használhatóak.

A H-Plus féktisztító egy acetonmentes, univerzálisan alkalmazható tisztítószer, mely alaposan és kíméletesen távolítja el a makacs szennyeződéseket, speciális oldóanyaggal zsírtalanít. Gyorsan szárad.

Alkalmazható dobfékek, tárcsafékek, féktuskók és egyéb alkatrészek tisztításához.

 

 

H-Plus hidegtisztító spray
Egyszerűen hatékony: tisztító és ápoló termékek

A H-Plus univerzális, citromillatú hidegtisztító spray egy új generációs, környezetbarát termékcsalád tagja, mely csak természetes alapanyagokat tartalmaz, hajtógáz nélküli, pH-semleges és nem korrozív. Az olaj és a zsírszennyeződéseken túl eltávolítja az olajkokszot, viaszt, gyantát és bitument.

Alkalmazási terület: szerszámok, járművek, motorok, kerékpárok, munkaterületek, láncok, gépek tisztítására és zsírtalanítására, valamint új járművek viasztalanítására.

 

 

 

H-Plus többcélú zsír
Egyszerűen jobban csúszik: H-Plus kenőzsírok

A H-Plus kenőzsírok csoportjába tartoznak a gördülő-, siklócsapágy zsírok, tartós zsírok, magas hőmérsékletű zsírok, valamint élelmiszeripari- és szilikonzsírok. Megakadályozzák a súrlódást, a kopást.

A H-Plus általános kenőzsír egy ásványi olaj alapú lítiumzsír, mely lassan és gyorsan futó csapágyak tartós zsírzására használható. Kiváló a tapadó képessége, nagyon jó a korrózióvédelme és a víztaszító képessége. Ipari és mezőgazdasági területre ajánlott.

 

 

 

H-Plus rézpaszta
Egyszerűen jobban gördül: H-Plus kenőpaszták

A H-Plus rézpaszta felhasználható kenéshez, szigeteléshez és korrózióvédőszerként, valamint olyan helyeken, ahol szétszerelési problémák léphetnek fel. Elektromosan vezetőképes, ellenáll a víznek és a sósvíznek.

Alkalmazási terület: belsőégésű motorok csavar összeköttetéseinek kenéséhez; forrógáz vezetékek cső-, karimás- és szerelvény-csavarzatához; kipufogócső és égéskamra csavarzathoz, gáz- és olajégő rögzítéséhez, fékpofa elhelyezéséhez, valamint dobfékek fékkulcsához.

 

 

 

H-Plus hőálló szilikon
Egyszerűen jobban tömít: H-Plus tömítőanyagok

A H-Plus hőálló szilikon egy szilikonbázisú ragasztó- és tömítőanyag. Nagyon jó UV- és időjárás-ellenálló, jól bírja a hőt és gombaölőszert is tartalmaz.

Alkalmazási terület: motorok, gépek, hajtóművek, szivattyúk tömítőanyagának pótlására.