Menu

Álláskönnyítő szőnyegek

Álláskönnyítő szőnyeg

Álláskönnyítő szőnyegek az ergonomikus munkakörnyezetért

Munkavédelmi szempontok értékelése során a kemény aljzatok (pl. ipari üzemek padlózata vagy a beton- és kőburkolatok) különösen veszélyesnek minősülnek, az ilyen helyen végzett állómunka során a kemény aljzat túlterheli a lábakat.

Tartós munkavégzés esetén a szervezetben romlik a vérkeringés és csökken a vérnyomás, ezért az álló munkát végzők több mint felénél előbb-utóbb egészségügyi problémák jelentkeznek: láb- és hátfájdalom, hosszú távon, visszeres megbetegedés vagy egyéb mozgásszervi probléma alakulhat ki.

Az álláskönnyítő szőnyegek egyenletesen osztják el a lábra eső terhelést, mérséklik a talpra nehezedő nyomást, ezáltal csökkentik a fáradtságérzetet is.


Áttekintés

Safety Diamond 479 álláskönnyítő szőnyeg

Safety Diamond 479 - extra kopásállóság

Ergonómiai szempontból bevizsgált és minősített, 14 mm vastag, rendkívül ellenálló álláskönnyítő gumiszőnyeg. A gyémántmintás, 4,7 mm vastag, kopásálló felület optimális csúszásmentességet, hosszú élettartamot biztosít, stimulálja a vérkeringést. Tartós használat esetén a habosított aljazat meggátolja a felület elhasználódását.
A szőnyeg szélein sárga színű figyelmeztető csík van, a szélei vékonyítottak, sarkai lekerekítettek a balesetveszély elhárítása érdekében. Hátoldalán „Red Stop TM” csík található, amely megakadályozza a szőnyeg elmozdulását az aljzaton.

A Safety Diamond 479 típusú szőnyeg nagy igénybevételű, álló munkahelyekre, nehézipari környezethez ajánlott.

tovább
Safety Diamond ESD 826 álláskönnyítő szőnyeg

Diamond Black ESD 826 - ESD védelemmel ellátott szőnyeg

ESD védelemmel ellátott, 14 mm vastag, fekete színű, rendkívül hosszú élettartamú álláskönnyítő gumiszőnyeg. A szőnyeg szélei vékonyítottak, sarkai lekerekítettek a balesetveszély elhárítása érdekében. Nehezen gyulladó, rendkívül kopásálló és rugalmas, csökkenti a fáradtságérzetet.

A Diamond Black ESD 826 alkalmazható: nagy igénybevételű álló munkahelyeken, száraz ipari környezetben, pl. gyártósorokhoz, CNC ellenőrző állomásokon.

tovább
Anti-Ermüdung 410 álláskönnyítő szőnyeg

Anti-Ermüdung 410 - fáradtságcsökkentő barázdákkal

Rugalmas fáradtságcsökkentő barázdákkal ellátott, ergonómiai szempontból bevizsgált és minősített, világosszürke álláskönnyítő szőnyeg. Mikrocellái rugalmasak, megfelelő komfortérzetet biztosítanak, javítják a vérkeringést, ezáltal csökkentik a fáradtságérzetet.

Könnyen telepíthető, használható egyszemélyes munkahelyekre vagy tekercses kivitelben nagy felületek burkolására.

Az Anti-Ermüdung 410 típusú álláskönnyítő szőnyeg használható álló munkahelyekre, száraz környezetben, pl. futószalagok mellé, csomagolóba.

tovább
Quadra Black álláskönnyítő szőnyeg

Quadra Black - egyedi munkafelületek burkolásához

Nyitott méhsejtes szerkezetű, összekapcsolható modulokból álló, szegélyezhető, fekete színű, robusztus álláskönnyítő gumiszőnyeg, ipari felhasználásra. Egyszerűen illeszthető modulokkal, nagy felületek vagy egyedi munkaterületek burkolására.
Az aljzatán lévő kis dudorok biztosítják az akadálymentes folyadékelvezetést.

A Quadra Black több kivitelben elérhatő: fekete színű (ipari felhasználásra) és vörös színű (élelmiszeripari felhasználásra), valamint nehezen gyulladó minőségben is, hegesztő állomásokhoz.

Használható: nagy igénybevételű, álló munkahelyeken, száraz és nedves ipari környezetben.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák