Munkavédelem

Munkavédelem a Haberkornnál

Biztonság tetőtől talpig

A megfelelő munkavédelem kialakításához sok szempontot kell figyelembe venni. Ezek közül az egészség a legfontosabb, de egyre nagyobb hangsúlyt kap a fenntartható fejlődés is. A Haberkorn Fairtool mindkét szempontnak nagy jelentőséget tulajdonít. Munkavédelmi termékkínálatunk kialakításában fontos szerepe van az ember és környezet védelmének.

Cégünk fontosnak tartja, hogy az ipari termelő vállalatok biztonságosan, költséghatékonyan és gyorsan tudják végezni munkájukat.


Munkavédelmi termékek a webáruházban


Munkavédelem Haberkorn Fairtool módra

Az optimális munkavédelmi kínálat

A tökéletes munkavédelmi kínálat

Profitáljon Magyarország egyik legszélesebb munkavédelmi termékkínálatából! Több mint 2000 raktári cikk áll az Ön rendelkezésére a biztonságos üzemeltetéshez. Az egyéni védőeszközöktől, a biztonsági tárolóeszközökön keresztül, az ipari szőnyegekig, nálunk mindent megtalál, amire szüksége van munkatársai biztonságos munkavégzéséhez.  A legfontosabb egyéni védőeszközöket e-shopunkban találja. Felmerülő igényei, kérdései esetén tanácsadó kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére. 

 

Fejvédelem (sisakok)

Védősisakok és tartozékaik

Mindegy, hogy milyen területen dolgozik, ha minimális esélye is van a fej sérülésének, akkor megfelelő sisakot kell viselni. Kínálatunkban az erdészeti megoldásoktól az egészségügyün át a nagyfeszültségű rendszerekig biztosítunk megfelelő megoldást.

Bővebben a fejvédelemről
Szem-és arcvédelem

Több, mint szemüveg

A szemek védelme kiemelten fontos terület. A tervezők ma már nem csak a puszta funkcióra koncentrálnak, hanem a legjobb védelem kialakítása mellett nagy hangsúlyt fektetnek a termékek kényelmére és megjelenésére is.

Bővebben a szem- és arcvédelemről
Gázérzékelők

Tesztelje környezetét

Testünk csak bizonyos mennyiségű külső hatásnak képes ellenállni, ugyanakkor folyamatosan tisztában kell lennünk a leselkedő veszélyekkel egészségünk megőrzése érdekében. A minket körülvevő levegő is hordozhat veszélyeket. Gázérzékelőink segítenek meghatározni, hogy munkakörnyezetünk megfelelően biztonságos-e.

Bővebben a gázérzékelőkről
Kézvédelem

A védelem nem kényelmetlen

A gyártói innováció a lehető legtökéletesebb védelem mellett az élsportból vett technológiákat is hadrendbe állítja, hogy kezeinek ne csak biztonsága, hanem hosszú távú kényelme is garantálva legyen.

Bővebben a kézvédelemről
Cipők és csizmák

Stílus és biztonság

Egy védőcipőnek vagy bakancsnak számtalan követelménynek kell megfelelni, és az sem hátrány, ha mindezt szép külsővel és az elérhető legnagyobb kényelemmel kombinálják. Termékeink között megtalálja az igényeinek megfelelő védelmet és kivitelt. Ha segítségre van szüksége, keresse munkatársainkat!

Bővebben a lábvédelemről

Termékhez kapcsolódó szolgáltatások


Beszállítóink