Munkavédelem

Munkavédelem a Haberkornnál

Biztonság tetőtől talpig

A megfelelő munkavédelem kialakításához sok szempontot kell figyelembe venni. Ezek közül az egészség a legfontosabb, de egyre nagyobb hangsúlyt kap a fenntartható fejlődés is. A Haberkorn Fairtool mindkét szempontnak nagy jelentőséget tulajdonít. Munkavédelmi termékkínálatunk kialakításában fontos szerepe van az ember és környezet védelmének.

Cégünk fontosnak tartja, hogy az ipari termelő vállalatok biztonságosan, költséghatékonyan és gyorsan tudják végezni munkájukat.


Munkavédelem Haberkorn Fairtool módra

3M SecureFit 400X védőszemüveg
3M™ SecureFit™ 400X védőszemüveg - minden igényre

A jót jobbá tenni: Az új 3M SecureFit védőszemüveg szemöldökvédővel rendelkezik a kényelmes illeszkedésért és a szálló részecskék elleni védelemért. Bármilyen fejformához és fejmérethez viselhető. A jól bevált SF 400-as sorozat továbbfejlesztett változata, Scothgard™  párásodás elleni bevonattal rendelkezik, ami a folyamatos, tiszta látást biztosít viselőjének. 

Bővebb információkért a 400X sorozat védőszemüvegeiről keresse munkatársainkat vagy rendelje meg webáruházunkban.

tovább
2016/425 EU-s rendelet az egyéni védőeszközökről
Az egyéni védőeszközökre vonatkozó rendelet

2018. április 21-én hatályba lépett az egyéni védőeszközökről szóló Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/425 rendelete és lett hatályon kívül helyezve a 89/686/EGK  tanácsi irányelv Magyarországon is. Ennek megfelelően figyelmet kell fordítani a védősisakok élettartamára, ellenőrzésére és cseréjére. Aloldalunkon összegyűjtöttük a védősisakok élettartamára vonatkozó legfontosabb információkat, mint például a vonatkozó szabvány, milyen tényezők befolyásolják a védősisakok élettartamát, milyen hatásuk van az anyagoknak a sisakok életidejére.

tovább
3M SecureFit 600 védőszemüveg
3M™ SecureFit™ 600 védőszemüveg minden munkakörnyezethez

A 3M cég legújabb fejlesztésű, 600-as sorozatú védőszemüvege többféle színű lencsével és különböző bevonatokkal elérhető, mely lehetővé teszi, hogy minden munkakörnyezethez megtalálja a megfelelő típust. 
A 3M által szabadalmaztatott SecureFit™ technológiának köszönhetően tökéletes illeszkedést, maximális kényelmet, tiszta látást és optimális védelmet biztosít viselőjének. A SecureFit™ szártechnológia biztosítja az egyenletes nyomáseloszlást a szemüveg szárain bármilyen fejméret esetén.

Október 31-ig 3M™ SecureFit™ 600 védőszemüvegeinket akciós, bevezető áron megrendelheti webáruházunkban, akciós kiadványunkat pedig innen töltheto le.

tovább
MSA ALTAIR 4XR gázérzékelő
ALTAIR® 4XR gázérzékelő-Állandó biztonság

Az ALTAIR® 4XR llandó biztonságot nyújt a gyors reakciójú, az MSA cég által kifejlesztett XCELL érzékelők révén, melyek rendkívüli környezeti körülmények között is kitűnő stabilitást, pontosságot, nagyobb sebességet és ismételhetőséget biztosítanak. A valós idejű kapcsolat érdekében a 4XR integrált Bluetooth kapcsolattal rendelkezik.Az érzékelők élettartama 4 év, ami  kétszerese az ipari átlagnak.

Az első MILSPEC esésteszt szerint is jóváhagyott eszköz az iparágban: ellenáll 25-szöri 1,2 méter magasságból való leejtésnek, de elvisel egy 7,5 m magasságból betonra történő esést is. Az IP 68 szabvány szerint por- és vízálló.

Alkalmazások: zárt térben, robbanásveszélyes gázszivárgás érzékelésére, mérgező gázok gázszivárgás érzékelésére, oxigén érzékelésére.

Bővebb információkat a termékről szórólapunkban talál vagy keresse tanácsadóinkat.

Álló munka veszélyei
Ergonomikus álláskönnyítő szőnyegek

Az álló helyzetben végzett mindennapos tevékenység statikailag megterhelő az emberi szervezet számára, az izomzatot átlagon felül terheli, feszültté teszi, ami fizikai fáradtsághoz, fájdalomhoz és a munkából való tartós kieséshez vezet. Erre a problémára a munkavédelmi szempontok alapján bevizsgált és minősített, álláskönnyítő szőnyegeink jelentik az egyszerű megoldást, mivel rugalmasságukkal stimulálják az izomzatot és a vérkeringést, segítenek a mozgásszervi megbetegedések megelőzésében, a termelékenység javításában.

tovább
Honeywell Vertigo vágásbiztos kesztyűk
Honeywell Vertigo vágásbiztos kesztyűcsalád – Hadiipari fejlesztés a munkavédelemben

Az első olyan vágásbiztos kesztyű, melynél akár távolról is egy pillanat alatt megállapítható a vágás elleni védelmi szint. A kézháton színnel és számmal van jelölve a vágásállósági szint (a Check & Go rendszer szerint), mely biztosítja a megfelelő kesztyű használatát.

A Vertigo kesztyűk alapanyaga a Honeywell cég által kifejlesztett Spectra® szál, a világ egyik legerősebb és legkönnyebb, nagy ellenállású polipropilén (HPPE) szálja, mely kiemelkedően magas kopásállóságot garantál. A Spectra® szálat a hadsereg és a rendfenntartó egységek felszerelésének, halászhálók és kötelek gyártásánál használjak.

tovább
H-Plus munkavédelem
Új saját márkás H-Plus Porto S3 bakancs
általános felhasználásra

A Haberkorn sajátmárkás termékkínálata a H-Plus Porto bakanccsal bővült. Ez az anatómiailag formázott, marhanubukbőrből készült, lélegző betétes bakancs egésznapos kényelmet biztosít viselőjének. Az antisztatikus, olajálló PU talp és orrvédő, valamint a rugalmas, fémmentes átszúrásmentes talp biztosítja a lábvédelmet.

Ha a kiváló és megbízható minőség, gyors kiszállítás és a gazdaságos beszerzés fontos, akkor a H-Plus márka a legjobb választás.

A H-Plus Porto bakancs elérhető  webáruházunkban, további információkért keresse termékfelelősünket.

A H-Plus Porto S3 félcipő változata is megrendelhető e-shopunkban!

 

Showa 381 szerelőkesztyű
Showa 381 szerelőkesztyű-Sporttechnológia a munkavédelemben

Az első munkavédelmi kesztyű, mely a sportruházatban használt mikroszálas technológia felhasználásával készült. Ezek a kesztyűk egy olyan speciális mikroszálas anyagból készülnek, mely magas kopásállóságot, nagy nedvszívó képességet, tökéletes fogást és kényelmet biztosít használójának. Könnyű és rendkívül kényelmes, ideális szerelési és precíziós munkákhoz, száraz és enyhén olajos környezetben. 

tovább
H-Plus munkavédelem
Egyszerűen előnyös: H-Plus munkavédelem

A H-Plus termékekkel egyszerűsítheti beszerzéseit. A Haberkorn sajátmárkás termék mindig a legjobb választás, ha az optimális ár-érték arány, a rendelkezésre állás és minőség a szempont a beszerzésnél. A H-Plus bevizsgált márkaminőség és az összes termék rövid időn belül szállítható raktárról.

Az optimális munkavédelmi kínálat
A tökéletes munkavédelmi kínálat

Profitáljon Magyarország egyik legszélesebb munkavédelmi termékkínálatából! Több mint 2000 raktári cikk áll az Ön rendelkezésére a biztonságos üzemeltetéshez. Az egyéni védőeszközöktől, a biztonsági tárolóeszközökön keresztül, az ipari szőnyegekig, nálunk mindent megtalál, amire szüksége van munkatársai biztonságos munkavégzéséhez.  A legfontosabb egyéni védőeszközöket e-shopunkban találja. Felmerülő igényei, kérdései esetén tanácsadó kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére. 

 

Showa kézvédelem
Showa kézvédelem

A Showa a legmagasabb szintű minőség szinonímája a kézvédelem területén. A vállalat japán alapítású (1953), majd 2009-ben egyesült az USA-beli Best kesztyűgyártó céggel. A Showa mottója: „Innováció, sosem utánzás”. Ennek megfelelően a Showa nevéhez fűződik a területen a legtöbb szabadalom, pl.: PVC-, varratmenetes és acélszálas kesztyű, stb. A fejlesztéseknél a legfőbb szempont a kényelem, a jó és pontos fogás, a minőség és az innováció. A Showa magyarországi kiemelt forgalmazójaként kínálatunkban megtalálhatók a legmodernebb eljárásokkal készült védőkesztyűk.


Termékhez kapcsolódó szolgáltatások