Fejvédelem (sisakok)

Munkavédelem a Haberkornnál

Óvja magát védősisakjainkkal

Kiváló minőségű védősisakjaink és beütődés elleni sapkáink alapvető eszközök mind a gyártás, az építőipar és a kézműipar számára. A biztonsági sisakok optimális védelmet nyújtanak az esetleges fejsérülések ellen, így megelőzve azok következményeit. A fejvédelem kulcsfontosságú – építőiparban, erdészetnél, életmentő-, tűzoltó- vagy magaslati munkáknál egyaránt.


Sisakok a webáruházban


Munkavédelem Haberkorn Fairtool módra

Védősisak, North, rövid silddel

Honeywell North védősisak

Jobb teljesítmény, egész napos kényelem, tartósság – a Honeywell North rövid ellenzős védősisak a két világszerte ismert márka örökségét ötvözi egy új, költséghatékony, tanúsított fejvédelmi megoldásban. Többé nem kell mérlegelnie, hogy az ár vagy a minőség fontosabb. Kiváló választás, amellyel költséghatékonyan tanúsított védelmet biztosíthat alkalmazottai számára. Olyan területen is ajánlott, ahol általános a személyzet nagymértékű rotációja. CE/EN (EN 397:2012 +AI:2012, EN 50365:2002 szabványnak megfelel.

tovább
Honeywell Fibre-Metal munkavédelmi sisak

Honeywell Fibre-Metal munkavédelmi sisak

Az új Honeywell Fibre-Metal munkavédelmi sisak extra biztonságot garantál. Mindig a helyén marad, és a hatpontos belső szerkezet révén tökéletesen elnyeli az ütéseket. A polikarbonát rostély másodlagos szemvédőként szolgál, megfelelő látómezőt biztosít. A Fibre-Metal sisak egész nap kényelmesen viselhető, és a stílus sem szorul háttérbe.

tovább
Honeywell ütésvédő sapka

Honeywell ütésvédő sapka

Ismerje meg a Honeywell ütésvédő sapkáinak új generációját. Használja ki az ütközésveszéllyel szembeni fokozott védelem előnyeit és a kiváló kényelmet munka közben és azt követően is. Élvezze a kiváló minőséget, rendkívüli teljesítményt és stílusos megjelenést olyankor, amikor nincs szükség kemény sisakokra. A Honeywell ütésvédő sapka előnyei a védelmet nyújtó polipropilén héj mellett a szellőző hálós betétek, és a jobb láthatóságot szolgáló fényvisszaverő rátétek. A sapka az EN 812 szabvány szerinti tanúsítással rendelkezik.

tovább
2016/425 EU-s rendelet az egyéni védőeszközökről

Az egyéni védőeszközökre vonatkozó rendelet

2018. április 21-én hatályba lépett az egyéni védőeszközökről szóló Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/425 rendelete. Ezzel Magyarországon is hatályon kívül került a 89/686/EGK tanácsi irányelv. Ennek megfelelően figyelmet kell fordítani a védősisakok élettartamára, ellenőrzésére és cseréjére. Aloldalunkon összegyűjtöttük a védősisakok élettartamára vonatkozó legfontosabb információkat, mint például a vonatkozó szabvány, milyen tényezők befolyásolják a védősisakok élettartamát, milyen hatásuk van az anyagoknak a sisakok életciklusára.

tovább

Termékhez kapcsolódó szolgáltatások