Menu

Fejvédelem (sisakok)

Munkavédelem a Haberkornnál

Óvja magát védősisakjainkkal

Kiváló minőségű védősisakjaink és beütődés elleni sapkáink alapvető eszközök mind a gyártás, az építőipar és a kézműipar számára. A biztonsági sisakok optimális védelmet nyújtanak az esetleges fejsérülések ellen, így megelőzve azok következményeit. A fejvédelem kulcsfontosságú – építőiparban, erdészetnél, életmentő-, tűzoltó- vagy magaslati munkáknál egyaránt.


Munkavédelem Haberkorn módra

Védősisak, North, rövid silddel

Honeywell North védősisak

Jobb teljesítmény, egész napos kényelem, tartósság – a Honeywell North rövid ellenzős védősisak a két világszerte ismert márka örökségét ötvözi egy új, költséghatékony, tanúsított fejvédelmi megoldásban. Többé nem kell mérlegelnie, hogy az ár vagy a minőség fontosabb. Kiváló választás, amellyel költséghatékonyan tanúsított védelmet biztosíthat alkalmazottai számára. Olyan területen is ajánlott, ahol általános a személyzet nagymértékű rotációja. CE/EN (EN 397:2012 +AI:2012, EN 50365:2002 szabványnak megfelel.

tovább
Honeywell Fibre-Metal munkavédelmi sisak

Honeywell Fibre-Metal munkavédelmi sisak

Az új Honeywell Fibre-Metal munkavédelmi sisak extra biztonságot garantál. Mindig a helyén marad, és a hatpontos belső szerkezet révén tökéletesen elnyeli az ütéseket. A polikarbonát rostély másodlagos szemvédőként szolgál, megfelelő látómezőt biztosít. A Fibre-Metal sisak egész nap kényelmesen viselhető, és a stílus sem szorul háttérbe.

tovább
Honeywell ütésvédő sapka

Honeywell ütésvédő sapka

Ismerje meg a Honeywell ütésvédő sapkáinak új generációját. Használja ki az ütközésveszéllyel szembeni fokozott védelem előnyeit és a kiváló kényelmet munka közben és azt követően is. Élvezze a kiváló minőséget, rendkívüli teljesítményt és stílusos megjelenést olyankor, amikor nincs szükség kemény sisakokra. A Honeywell ütésvédő sapka előnyei a védelmet nyújtó polipropilén héj mellett a szellőző hálós betétek, és a jobb láthatóságot szolgáló fényvisszaverő rátétek. A sapka az EN 812 szabvány szerinti tanúsítással rendelkezik.

tovább
2016/425 EU-s rendelet az egyéni védőeszközökről

Az egyéni védőeszközökre vonatkozó rendelet

2018. április 21-én hatályba lépett az egyéni védőeszközökről szóló Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/425 rendelete. Ezzel Magyarországon is hatályon kívül került a 89/686/EGK tanácsi irányelv. Ennek megfelelően figyelmet kell fordítani a védősisakok élettartamára, ellenőrzésére és cseréjére. Aloldalunkon összegyűjtöttük a védősisakok élettartamára vonatkozó legfontosabb információkat, mint például a vonatkozó szabvány, milyen tényezők befolyásolják a védősisakok élettartamát, milyen hatásuk van az anyagoknak a sisakok életciklusára.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák