Menu

Hallásvédelem

Munkavédelem a Haberkornnál

Csak az állandó viselet biztosít védelmet!

Ahhoz, hogy hatékony védelmet nyújtson, a hallásvédőt a zajos környezetekben való tartózkodás teljes (100%-os) ideje alatt kell használni. Még ha egy rövid időre is veszi le, csökken a hatékonysága és nagymértékben nő a halláskárosodás esélye.


Hallásvédelmi termékek a webáruházban


A hallás fontos érzékszervünk. Figyeljünk rá!

3M kommunikációs headset-ek

3M™ kommunikációs headset-ek

Volt olyan idő, amikor a hallásvédők viselete a környezettől való elszigetelődést jelentette. Ez az időszak már a múlté. Jelenleg a 3M™ PELTOR™ első osztályú kommunikációs megoldásokat kínál, melyek nemcsak még biztonságosabbá és hatékonyabbá teszik a munkanapját, de élvezhetőbbé is!

A 3M™ PELTOR™ termékek olyan környezetekhez lettek kifejlesztve, ahol a magas szintű védelem mellett a kommunikációra is szükség van. A műhelyi és ipari környezetek, építési területek, mezőgazdasági és erdészeti területek csak pár példa erre. Különböző modelljeinket azért alkottuk meg, hogy minden szituációhoz megfelelő PELTOR headset legyen elérhető.

A fejpántos modellek a legtöbb tevékenységhez megfelelnek, a sisakra rögzíthető típusok pedig azon munkavállalók számára lettek kifejlesztve, akik védősisakot viselnek a munkavégzésük során.

A termékeink egyszerű használatáért és minden környezethez megfelelő funkcióiért fejlett technológiát alkalmazunk, mint a DECT és Bluetooth®.

A 3M™ PELTOR™ kommunikációs megoldások ösztönzik a hosszú távú használatot, mivel a viselők kevésbé érzik magukat elszigetelve a többiektől és könnyebben tudnak a munkatársaikkal kommunikálni.

tovább

Termékhez kapcsolódó szolgáltatások

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák