Hallásvédelem

Munkavédelem a Haberkornnál

Csak az állandó viselet biztosít védelmet!

Ahhoz, hogy hatékony védelmet nyújtson, a hallásvédőt a zajos környezetekben való tartózkodás teljes (100%-os) ideje alatt kell használni. Még ha egy rövid időre is veszi le, csökken a hatékonysága és nagymértékben nő a halláskárosodás esélye.


Hallásvédelmi termékek a webáruházban


A hallás fontos érzékszervünk. Figyeljünk rá!

3M kommunikációs headset-ek

3M™ kommunikációs headset-ek

Volt olyan idő, amikor a hallásvédők viselete a környezettől való elszigetelődést jelentette. Ez az időszak már a múlté. Jelenleg a 3M™ PELTOR™ első osztályú kommunikációs megoldásokat kínál, melyek nemcsak még biztonságosabbá és hatékonyabbá teszik a munkanapját, de élvezhetőbbé is!

A 3M™ PELTOR™ termékek olyan környezetekhez lettek kifejlesztve, ahol a magas szintű védelem mellett a kommunikációra is szükség van. A műhelyi és ipari környezetek, építési területek, mezőgazdasági és erdészeti területek csak pár példa erre. Különböző modelljeinket azért alkottuk meg, hogy minden szituációhoz megfelelő PELTOR headset legyen elérhető.

A fejpántos modellek a legtöbb tevékenységhez megfelelnek, a sisakra rögzíthető típusok pedig azon munkavállalók számára lettek kifejlesztve, akik védősisakot viselnek a munkavégzésük során.

A termékeink egyszerű használatáért és minden környezethez megfelelő funkcióiért fejlett technológiát alkalmazunk, mint a DECT és Bluetooth®.

A 3M™ PELTOR™ kommunikációs megoldások ösztönzik a hosszú távú használatot, mivel a viselők kevésbé érzik magukat elszigetelve a többiektől és könnyebben tudnak a munkatársaikkal kommunikálni.

tovább

Termékhez kapcsolódó szolgáltatások