Menu

Kézvédelem

Munkavédelem a Haberkornnál

A kezek védelméért

A kéz a munkabalesetek esetén a leggyakrabban érintett testrész. A Haberkorn kiváló minőségű védőkesztyűk széles választékát kínálja. Ne vegye félvállról a kézvédelmet, kerülje el a súlyos sérüléseket!


Munkavédelem Haberkorn módra

Honeywell CoreShield™ vágásbiztos kesztyűk

Honeywell CoreShield™ vágásbiztos kesztyűcsalád – egyszerű védelem minden területre

Megnövelt vágási ellenállás, kényelem, könnyű választás, költséghatékonyság: Mindez egy kesztyűben. A Honeywell CoreShield™ segítségével az egyszerű védelem mindig kéznél van. A nagy teljesítményű anyagának köszönhetően a termékcsalád teljes vágásvédelmet nyújt az A / A1 és F / A9 védelmi szintek között.

Egyszerűsítse munkavédelmi beszerzéseit.

Ismerje meg a Honeywell kesztyűk előnyeit!

tovább
Ansell HyFlex 11-840 védőkesztyű

Ansell – piacvezető a kézvédelemben

Az Ansell kiváló megoldásokat kínál a repülőgépipar, vegyipar, fémipar, bányászat, élelmiszer feldolgozás és autóipar számára is.

A HyFlex® szerelő- és védőkesztyűk kivételes kényelmet és maximális védelmet nyújtanak, emiatt akár precíziós szerelési munkákra is alkalmasak. Páratlan tulajdonságaik olyan fejlesztéseknek köszönhetők, mint pl. az ANSELL GRIP™ felületkezelés, amely extra tapadást és kitűnő fogást biztosít, vagy a FORTIX™ vékony, légáteresztő nitrilhab bevonat, amely 20%-kal növeli a dörzsállóságot, és hosszabb élettartamot biztosít erős kopással járó munkáknál is. Az ERGOFORM™ olyan ergonómikus kialakítás, amely nagyobb mozgásszabadságot biztosít, és csökkenti az ízületekre, szalagokra ható nyomást, szorítást.

Az AlphaTec® márka vegyvédelmi kesztyűk széles skáláját kínálja. Vékony anyaguk és a belső textil réteg rendkívüli kényelmet nyújt, emellett egyes modellek megfelelnek az élelmiszeripari előírásoknak.

ATG MaxiFlex védőkesztyű

MaxiFlex® védőkesztyűk az ATG®-től

A MaxiFlex® szerelő- és vágásbiztos kesztyűk hihetetlenül kényelmesek és szívósak. A DURAtech® kopásálló bevonat rendkívül hosszú élettartamot biztosít, az ERGOtech® mártási technológia tökéletes illeszkedést és óriási mozgásszabadságot nyújt. Az AIRtech® nitril mikrohab 360°-os szellőzést tesz lehetővé, az új AD-APT® szabadalom hűsíti a kezeket intenzív munkavégzés közben is. Egyes MaxiFlex® kesztyűmodellek érintőképernyővel kompatibilisek, ezért a kijelzők kezelése sem okoz velük gondot.

A gyártási folyamat végén a kesztyűket kimossák, ezzel garantálják azok tisztaságát. Ráadásul az ATG® ehhez saját vízkezelő rendszert épített ki, amelyben esővizet, illetve újrahasznosított vizet használ, így mindezt fenntartható módon teszi.

tovább
Showa 381 szerelőkesztyű

Showa 381 – sporttechnológia a munkavédelemben

A Showa a legmagasabb minőség szinonimája a kézvédelem területén. A cég mottója: „Innováció, sosem utánzás”, ennek megfelelően rengeteg szabadalom fűződik nevükhöz (pl.: PVC bevonat, varrásmentes és acélszálas kesztyű stb. A fejlesztéseknél a legfőbb szempont a kényelem, a jó és pontos fogás és a minőség.

A Showa 381 az első munkavédelmi kesztyű, mely a sportruházatban használt mikroszálas technológia felhasználásával készült. A speciális anyag magas kopásállóságot, nagy nedvszívó képességet, tökéletes fogást és kényelmet biztosít használójának. Könnyű és rendkívül kényelmes, ideális szerelési és precíziós munkákhoz, száraz és enyhén olajos környezetben egyaránt.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák