Menu

Honeywell CoreShield™ vágásbiztos kesztyűk

Honeywell CoreShield vágásbiztos kesztyű

Honeywell CoreShield™ – Egyszerű vágás elleni védelem

A kézvédelem terén szerzett óriási tapasztalattal és átfogó szakértelemmel a Honeywell élen jár az egyéni védőeszközök innovatív tervezésében. Az új anyagok és új technológiák kutatása, tesztelése és felhasználása lehetővé teszi a Honeywell számára az optimális vágásvédelmet biztosító megoldások kifejlesztését az ügyfelek igényeinek megfelelően.


Áttekintés

Könnyű választás

Könnyű választás

A színkódolt jelölőrendszer megkönnyíti az alkalmazáshoz szükséges kesztyűk kiválasztását az EN / ANSI szabványoknak megfelelően. A CoreShield™, a Honeywell vágásálló kesztyűinek teljes választéka úgy lett kialakítva, hogy minden alkalmazásnál egyszerűvé tegye a kesztyűválasztást. Innovatív anyaghasználat és kialakítás segíti, hogy a CoreShield™ kesztyűk ne csak magas szintű védelmet adjanak, hanem a hosszú távú kényelem is biztosítva legyen.

Maroknyi innováció

Számos hasznos megoldás

Megerősített hüvelykujj

A hüvelykujj kulcsszerepet játszik a fogásban, így a kesztyűk ezen része nagyobb kopásnak van kitéve, mint más területek. Minden CoreShield™ kesztyű megerősített hüvelykujjal rendelkezik a nagyobb kopásállóság és a termék hosszabb élettartama érdekében.

Érintőképernyőhöz is használható

A CoreShield™ kesztyűk kompatibilisek az érintőképernyős technológiával. A házon belüli tesztek azt mutatták, hogy a felhasználók az ipari gépek érintőképernyőit és az okostelefon érintőképernyőit úgy is működtethetik, hogy nem veszik le a kesztyűt.

Szilikonmentes

A CoreShield™ kesztyű gyártási folyamatának egyetlen pontja sem tartalmaz szilikont, így festés közben is biztonságosan viselhetők.

Csuklóvédelem

A hosszabb mandzsetta biztosítja a csukló megerősített védelmét.

 

Honeywell CoreShield- széles választék

Minden feladathoz

A Honeywell CoreShield™ termékcsalád 10-18-as tűfinomsággal készűl. A vágási szintek A / A1 és F / A9 között vannak. Három különböző bevonat közül választhat. A legtöbb iparág számára széles körű megoldást kínál, többek között:

  • Gyártás
  • Autóipar
  • Fémipar
  • Üvegipar
  • Építkezés
  • Logisztika

Találja meg az Önnek legmegfelelőbb megoldást!

Honeywell CoverShield™ kesztyűválasztó
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák