Honeywell CoreShield™ vágásbiztos kesztyűk

Honeywell CoreShield vágásbiztos kesztyű

Honeywell CoreShield™ – Egyszerű vágás elleni védelem

A kézvédelem terén szerzett óriási tapasztalattal és átfogó szakértelemmel a Honeywell élen jár az egyéni védőeszközök innovatív tervezésében. Az új anyagok és új technológiák kutatása, tesztelése és felhasználása lehetővé teszi a Honeywell számára az optimális vágásvédelmet biztosító megoldások kifejlesztését az ügyfelek igényeinek megfelelően.


Áttekintés

Könnyű választás

Könnyű választás

A színkódolt jelölőrendszer megkönnyíti az alkalmazáshoz szükséges kesztyűk kiválasztását az EN / ANSI szabványoknak megfelelően. A CoreShield™, a Honeywell vágásálló kesztyűinek teljes választéka úgy lett kialakítva, hogy minden alkalmazásnál egyszerűvé tegye a kesztyűválasztást. Innovatív anyaghasználat és kialakítás segíti, hogy a CoreShield™ kesztyűk ne csak magas szintű védelmet adjanak, hanem a hosszú távú kényelem is biztosítva legyen.

Maroknyi innováció

Számos hasznos megoldás

Megerősített hüvelykujj

A hüvelykujj kulcsszerepet játszik a fogásban, így a kesztyűk ezen része nagyobb kopásnak van kitéve, mint más területek. Minden CoreShield™ kesztyű megerősített hüvelykujjal rendelkezik a nagyobb kopásállóság és a termék hosszabb élettartama érdekében.

Érintőképernyőhöz is használható

A CoreShield™ kesztyűk kompatibilisek az érintőképernyős technológiával. A házon belüli tesztek azt mutatták, hogy a felhasználók az ipari gépek érintőképernyőit és az okostelefon érintőképernyőit úgy is működtethetik, hogy nem veszik le a kesztyűt.

Szilikonmentes

A CoreShield™ kesztyű gyártási folyamatának egyetlen pontja sem tartalmaz szilikont, így festés közben is biztonságosan viselhetők.

Csuklóvédelem

A hosszabb mandzsetta biztosítja a csukló megerősített védelmét.

 

Honeywell CoreShield- széles választék

Minden feladathoz

A Honeywell CoreShield™ termékcsalád 10-18-as tűfinomsággal készűl. A vágási szintek A / A1 és F / A9 között vannak. Három különböző bevonat közül választhat. A legtöbb iparág számára széles körű megoldást kínál, többek között:

  • Gyártás
  • Autóipar
  • Fémipar
  • Üvegipar
  • Építkezés
  • Logisztika

Találja meg az Önnek legmegfelelőbb megoldást!

Honeywell CoverShield™ kesztyűválasztó