Menu

Showa 381 szerelőkesztyű

Showa 381 szerelőkesztyű

A védelem és kényelem új dimenziója

A munkavédelemben a kényelem ugyanolyan fontos, mint a védelem. Ahhoz, hogy ez a két követelmény teljesítve legyen, a Showa cég két technológiát ötvözött a 381 típusú szerelőkesztyű gyártásánál: a texturált, mikroporózus nitrilhab mártást, mely kiváló tapintást és hosszú élettartamot biztosít, és a technikai sportruházatoknál használt mikroszálas hordozóanyagot, mely rendkívül gyorsan felszívja a nedvességet és az izzadságot. A Showa 381 kesztyű könnyű és kényelmes, tökéletes mozgékonyságot biztosít az ujjaknak, folyamatosan szárazon tartja használója kezét.  


Áttekintés

Töükéletes fogás izzadás nélkül

Tökéletes fogás izzadás nélkül

Nincs többé izzadó kéz! A Showa 381 típusú kesztyű folyamatosan szárazon tartja használója kezét és tökéletesen illeszkedik rá. Mivel az ujjak mozgékonysága is biztosított, ideális finom szerelési és precíziós munkákhoz, száraz és enyhén olajos környezetben.

 

tovább
Mikroszálas anyag

Showa mikroszálas anyag

A Showa cég a vevői igények alapján fejleszti termékeit. A piackutatási eredmények alapján igény van a magas kopásállóságú, de könnyű és kényelmes kesztyűkre. Ahhoz, hogy ezek a követelmények teljesüljenek a Showa kifejlesztett egy speciális mikroszálat, mely vékonyabb a selyemszálnál, ami ötször vékonyabb az emberi hajszálnál. Ez az anyag kerül felhasználásra a Showa 381 modellnél.

tovább
Töükéletes fogás izzadás nélkül

Mikroszálas technológia

A mikroszálas technológia a kapilláris hatáshoz hasonló. Ez egy természetes jelenség, a folyadékok azon tulajdonsága, hogy képesek szűk, keskeny térben a gravitációs erő ellenében is mozogni. A kapillaritás a kéz melegedése folytán aktiválódik, amikor a természetes párolgás elindul. Ezt a technológiát használja a Showa a 381 típusú kesztyű gyártásánál, így a száradási idő 20%-kal rövidebb, mint a Showa standard modelljeinél, az izzadság és a pára pedig nem marad a bőrön.

 

tovább
Sporttechnológia a munkavédelemben

Sporttechnológia a munkavédelemben

Sportolók gyakran viselnek mikroszálas anyagokat, mint például a biciklizők meze, mellyel növelhető a teljesítményük egy verseny során. Mivel ennek az anyagnak magas a nedvszívó képessége, ezért az izzadságot és a nedvességet bőrirritáció nélkül képes felszívni. Ennek az anyagnak a munkavédelmi kesztyűkben való felhasználása révén az Ön is ugyanazt a kényelmet és ugyanazokat az előnyöket élvezheti, mint a sportolók.

 

tovább
Showa = kopásállóság a legmagasabb szinten

Kopásállóság a legmagasabb szinten

Ahhoz, hogy biztosítva legyen azoknak a munkásoknak a védelme, akik általános tevékenységet és finom szerelési munkákat is végeznek, nagyon fontos a nagy kopásállóság. Ehhez a Showa 381 az ideális megoldás. Nagyon könnyű, mikroporózus, nitrilhab mártású szerelőkesztyű a Showától, melynek magas a kopásállósága. Ez lehetővé teszi felhasználását különböző iparágakban: járműipar, építőipar, logisztika és raktározás, különböző mérnöki munkákhoz, valamint barkácsoláshoz.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák