Menu

Lábvédelem (cipő, csizma, tartozékok)

Munkavédelem a Haberkornnál

Formatervezés és védelem

A védőcipőkkel, biztonsági cipőkkel és munkalábbelikkel kapcsolatos követelmények sokrétűek. Akár optimális védelemről, akár ideális illeszkedési formáról, a lehető legjobb lélegzőképességről, kellemes csillapításról és viselési kényelemről, könnyűségről vagy szép formatervezésről van szó – nálunk megtalálja a legjobb megoldást.


Munkavédelem Haberkorn módra

Pedexan cipőfertőtlenítő állomás

Pedexan cipőfertőtlenítő állomás

A lábak higiéniája méltatlanul elhanyagolt terület. Az egésznapos munkavégzés, mely biztonságos zárt cipők használatát követeli meg már rövid távon egészségügyi problémákat okozhat. A Pedexan használatával tartós és hosszútávú védelmet biztosíthat munkatársainak. A szórófejes adagolóval gyerekjáték a lábbelik gyors és hatékony fertőtlenítése. A Pedexan folyadék perceken belül elpusztítja a vírusokat, baktériumokat és gombákat, valamint hatékonyan veszi fel a harcot a szagokkal szemben is. Használja heti 3 alkalommal, és előzze meg a lábfertőzéseket! Az adagoló és a folyadék önállóan és csomagban is megvásárolható. További részletek webáruházunkban.

tovább
Rock Safety<sup>®</sup> „MASTER+EXPERT” cipőcsalád

Rock Safety® „MASTER+EXPERT” cipőcsalád

A Rock Safety® „MASTER+EXPERT” cipőcsalád kialakításánál nagy hangsúlyt kapott a komfortérzet növelése. A kényelmesebb, formázott talpbetét könnyebbé teszi az egész napos viselést. A lélegző, hálós textilbélés elvezeti az izzadságot, ezzel folyamatosan frissen tartva lábat, míg a párnázott szártető a sarkat tartja kényelmesen és védi a használat során. Alap felszereltség a fémmentes kapli és a talpátszúrás elleni védelem. A felhúzott és megerősített orr-részek nemcsak a viselő lábát védik jobban, de a lábbeli tartósságát is biztosítják. A cipőcsalád minden egyes tagja rendelkezik reflektív elemekkel, hogy gyenge fényviszonyok mellett is jól-láthatóságot biztosítson a használójának.  

tovább
H-Plus munkavédelem

Új saját márkás H-Plus Porto S3 bakancs általános felhasználásra

A Haberkorn sajátmárkás termékkínálata a H-Plus Porto S3 bakanccsal bővült. Ez az anatómiailag formázott, marha nubuk bőrből készült, lélegző betétes bakancs egésznapos kényelmet biztosít viselőjének. Az antisztatikus, olajálló PU talp és orrvédő, valamint a rugalmas, fémmentes átszúrásmentes talp biztosítja a lábvédelmet.

Ha a kiváló minőség, gyors kiszállítás és a gazdaságos beszerzés fontos, akkor a H-Plus márka a legjobb választás.

A H-Plus Porto S3 bakancs elérhető  webáruházunkban, további információkért keresse termékfelelősünket.

A H-Plus Porto S3 félcipőváltozata is megrendelhető webáruházunkban!

tovább
H-Plus munkavédelem

Egyszerűen előnyös: H-Plus munkavédelem

A H-Plus termékekkel egyszerűsítheti beszerzéseit. A Haberkorn sajátmárkás terméke mindig a legjobb választás, ha az optimális ár-érték arány, a rendelkezésre állás és minőség a legfontosabb szempont a beszerzésnél. A H-Plus bevizsgált márkaminőség és az összes termék rövid időn belül szállítható raktárról.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák