Lábvédelem (cipő, csizma, tartozékok)

Munkavédelem a Haberkornnál

Formatervezés és védelem

A védőcipőkkel, biztonsági cipőkkel és munkalábbelikkel kapcsolatos követelmények sokrétűek. Akár optimális védelemről, akár ideális illeszkedési formáról, a lehető legjobb lélegzőképességről, kellemes csillapításról és viselési kényelemről, könnyűségről vagy szép formatervezésről van szó – nálunk megtalálja az optimális megoldást.


Lábvédelem a webáruházban


Munkavédelem Haberkorn Fairtool módra

Rock Safety® „MASTER+EXPERT” cipőcsalád

Rock Safety® „MASTER+EXPERT” cipőcsalád

A Rock Safety® „MASTER+EXPERT” cipőcsalád kialakításánál nagy hangsúlyt kapott a kényelem és a komfortérzés növelése. A kényelmesebb, formázott talpbetét könnyebbé teszi az egész napos viselést. A lélegző, hálós textilbélés elvezeti az izzadságot, ezzel folyamatosan frissen tartva lábat, míg a párnázott szártető a viselő sarkát tartja kényelmesen, védi a használat során. Alap felszereltség a fémmentes kapli és a talpátszúrás elleni védelem. A felhúzott és megerősített orrészek nem csak a viselő lábát védik jobban, de a lábbeli tartósságát, hosszú élettartamát is biztosítják. A cipőcsalád minden egyes tagja rendelkezik reflektív elemekkel, hogy az esti fényviszonyok mellett is jól-láthatóságot biztosítson a használójának.  

tovább
H-Plus munkavédelem

Új saját márkás H-Plus Porto S3 bakancs
általános felhasználásra

A Haberkorn sajátmárkás termékkínálata a H-Plus Porto S3 bakanccsal bővült. Ez az anatómiailag formázott, marhanubukbőrből készült, lélegző betétes bakancs egésznapos kényelmet biztosít viselőjének. Az antisztatikus, olajálló PU talp és orrvédő, valamint a rugalmas, fémmentes átszúrásmentes talp biztosítja a lábvédelmet.

Ha a kiváló és megbízható minőség, gyors kiszállítás és a gazdaságos beszerzés fontos, akkor a H-Plus márka a legjobb választás.

A H-Plus Porto S3 bakancs elérhető  webáruházunkban, további információkért keresse termékfelelősünket.

A H-Plus Porto S3 félcipőváltozata is megrendelhető webáruházunkban!

tovább
H-Plus munkavédelem

Egyszerűen előnyös: H-Plus munkavédelem

A H-Plus termékekkel egyszerűsítheti beszerzéseit. A Haberkorn sajátmárkás termék mindig a legjobb választás, ha az optimális ár-érték arány, a rendelkezésre állás és minőség a szempont a beszerzésnél. A H-Plus bevizsgált márkaminőség és az összes termék rövid időn belül szállítható raktárról.

tovább

Termékhez kapcsolódó szolgáltatások