Menu

Mobil gázérzékelők az MSA-tól

Munkavédelem a Haberkornnál

Hordozható technológia, amely életeket menthet

A levegőben terjedő mérgező- vagy robbanásveszélyes gázokat sokszor nem érzékeljük, ezért váratlanul is balesetet okozhatnak. Ez a fajta veszély különösen aknában vagy csatornában végzett munka során áll fenn. A gázdetektorok időben érzékelik ezt, és figyelmeztetnek. Az MSA hordozható készüléke bárhol alkalmazható, ezzel életeket menthet.


Munkavédelem Haberkorn módra

MSA ALTAIR 4XR gázérzékelő

ALTAIR® 4XR gázérzékelő-Állandó biztonság

Az ALTAIR® 4XR állandó biztonságot nyújt. Az MSA cég által kifejlesztett gyors reakciójú XCELL érzékelők rendkívüli környezeti körülmények között is kitűnő stabilitást, pontosságot, nagyobb sebességet és ismételhetőséget biztosítanak. A valós idejű kapcsolatot a 4XR integrált Bluetooth kapcsolat teszi lehetővé. Az érzékelők élettartama 4 év, ami  kétszerese az ipari átlagnak.

Az első MILSPEC esésteszt szerint is jóváhagyott eszköz az iparágban: ellenáll 25-szöri 1,2 méter magasságból való leejtésnek, de elvisel egy 7,5 m magasságból betonra történő esést is. Az IP 68 szabvány szerint por- és vízálló.

Alkalmazások: zárt térben, robbanásveszélyes gázszivárgás érzékelésére, mérgező gázok szivárgásának érzékelésére, oxigén érzékelésére.

Bővebb információkért keresse tanácsadóinkat.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák