Mobil gázérzékelők az MSA-tól

Munkavédelem a Haberkornnál

Hordozható technológia, amely életeket menthet

A levegőben terjedő mérgező- vagy robbanásveszélyes gázokat sokszor nem érzékeljük, ezért váratlanul is balesetet okozhatnak. Ez a fajta veszély különösen aknában vagy csatornában végzett munka során áll fenn. A gázdetektorok időben érzékelik ezt, és figyelmeztetnek. Az MSA hordozható készüléke bárhol alkalmazható, ezzel életeket menthet.


Gázérzékelők a webáruházban


Munkavédelem Haberkorn Fairtool módra

MSA ALTAIR 4XR gázérzékelő

ALTAIR® 4XR gázérzékelő-Állandó biztonság

Az ALTAIR® 4XR állandó biztonságot nyújt. Az MSA cég által kifejlesztett gyors reakciójú XCELL érzékelők rendkívüli környezeti körülmények között is kitűnő stabilitást, pontosságot, nagyobb sebességet és ismételhetőséget biztosítanak. A valós idejű kapcsolatot a 4XR integrált Bluetooth kapcsolat teszi lehetővé. Az érzékelők élettartama 4 év, ami  kétszerese az ipari átlagnak.

Az első MILSPEC esésteszt szerint is jóváhagyott eszköz az iparágban: ellenáll 25-szöri 1,2 méter magasságból való leejtésnek, de elvisel egy 7,5 m magasságból betonra történő esést is. Az IP 68 szabvány szerint por- és vízálló.

Alkalmazások: zárt térben, robbanásveszélyes gázszivárgás érzékelésére, mérgező gázok szivárgásának érzékelésére, oxigén érzékelésére.

Bővebb információkért keresse tanácsadóinkat.

tovább

Termékhez kapcsolódó szolgáltatások