Mobil gázérzékelők az MSA-tól

Munkavédelem a Haberkornnál

Hordozható technológia, amely életeket menthet

A gázdetektorok azonosítják a veszélyes gázokat, és riasztást adnak. Ezek lehetnek robbanásveszélyes- vagy mérgező gázok – levegőben vagy gőzben keveredve. Aknában vagy csatornában végzett munka során különösen fennáll a veszélye az egészségkárosító gázokkal való érintkezésnek.

Az MSA hordozható készülékeivel időben felismerhető a veszélyforrás, ezzel életeket menthetünk.


Gázérzékelők a webáruházban


Munkavédelem Haberkorn Fairtool módra

MSA ALTAIR 4XR gázérzékelő

ALTAIR® 4XR gázérzékelő-Állandó biztonság

Az ALTAIR® 4XR állandó biztonságot nyújt. Az MSA cég által kifejlesztett gyors reakciójú XCELL érzékelők rendkívüli környezeti körülmények között is kitűnő stabilitást, pontosságot, nagyobb sebességet és ismételhetőséget biztosítanak. A valós idejű kapcsolatot a 4XR integrált Bluetooth kapcsolat teszi lehetővé. Az érzékelők élettartama 4 év, ami  kétszerese az ipari átlagnak.

Az első MILSPEC esésteszt szerint is jóváhagyott eszköz az iparágban: ellenáll 25-szöri 1,2 méter magasságból való leejtésnek, de elvisel egy 7,5 m magasságból betonra történő esést is. Az IP 68 szabvány szerint por- és vízálló.

Alkalmazások: zárt térben, robbanásveszélyes gázszivárgás érzékelésére, mérgező gázok szivárgásának érzékelésére, oxigén érzékelésére.

Bővebb információkat a termékről szórólapunkban talál vagy keresse tanácsadóinkat.

tovább

Termékhez kapcsolódó szolgáltatások