Menu

3M SecureFit 400X védőszemüveg

3M SecureFit 400X védőszemüveg

3M™ SecureFit™ 400X - változó munkakörülményekhez

Az 3M SecureFit SF 400X védőszemüveget forradalmian új kivitel, divatos és sportos dizájn jellemzi, mely bármilyen arcformához és fejmérethez illeszkedik, függetlenül attól, hogy viselőjének keskeny vagy kerek arca van. A 3M™ egyenletes nyomáseloszlású szártechnológiának köszönhetően a szemüveg szára önnállóan alkalmazkodik az egyéni fejformákhoz.
19 g-os ultrakönnyű súlya biztosítja a kényelmes, hoszzan tartó viselést. Az SF 400X védőszemüvegek különböző alkalmazási területeken használhatóak, az építőipartól, a gyártáson keresztül a karbantartásig.


Áttekintés

3M SecureFit 400X szemöldökvédővel

Kontúrozott szemöldökvédővel

A 3M™ SecureFit™ 400X védőszemüveg család integrált szemöldökvédővel rendelkezik, mely kényelmesen illeszkedik a homlokra és fokozott védelmet nyújt a szálló részecskékkel szemben. Kényelmes viseletet biztosít, biztonságosan illeszkedik, még hirtelen fejmozgások vagy fejjel lefelé történő munkavégzés esetén is.

 

 

3M SecureFit 400 - széles lencseválaszték

Széles lencseválaszték = sokoldalúság

A 400X sorozat lencséi tartós polikarbonátból készülnek, melyek az UVA és UVB sugárzás 99,9%át elnyelik, és megfelenek az EN 166:2001 szabvány követelményeinek.

Többféle színű lencsével rendelhető a különböző alkalmazási területeknek megfelelően: víztiszta (mindennapos beltéri használatra), füstszínű (szabadtéri munkához), borostyánsárga (kültérre, magas UV-védelemmel), beltéri/kültéri szürke (beltérre és kültérre, csökkenti a fényerőt), narancs (szabadtéri munkákhoz és sportoláshoz), valamint vermillion (lövészethez és vadászathoz, csökkenti a fényerőt és javítja a kontrasztot).

 

3M Scothgard™

3M™ Scothgard™ párásodás elleni bevonat

A 3M Scothgard™ páramentes bevonat a speciális munkakörülményekhez lett kifejlesztve, mint például: nedves, párás környezet, változó környezetben dolgozóknak, erősen légkondicionált munkaterületekre. Ez a páramentes bevonat a lencse mindkét oldalán elősegíti a vízcseppek egyenletes, vékony réteggé alakulását, így jobban áteresztve a fényt és tisztább látást biztosítva. A hagyományos párásodás elleni bevonatokkal szemben hosszabb időn át ellenáll, 25-nél több mosás után is.
Karcálló és dioptriás változat is elérhető.

 

3M™ egyenletes nyomáseloszlású szártechnológia

3M™ egyenletes nyomáseloszlású szártechnológia

A 3M által szabadalmaztatott SecureFit™ technológiának köszönhetően egyenletesen oszlik el a nyomás a szemüveg szárain, az archoz illeszkedő kialakítás elősegíti, hogy a nyomás a fej legkevésbé érzékeny pontjára kerüljön bármilyen fejméret esetén. Minden fejméretnél optimalizálja a nyomást és biztosítja a kényelmes illeszkedést. A különleges többrészes kialakítás pedig több támasztékkal biztosít állandó nyomáskiegyenlítést. Az állítható orrpárnák és párnázott betétes szemüvegszárak jobb fogást biztosítanak.

 

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák