Szerszámok, gépek

Szerszámok, gépek

Professzionális anyagmegmunkálási megoldások

Kínálatunkban szerszámok és gépek széles skáláját találja. Legyen szó kéziszerszámokról, mérőeszközökről, csavarozó szerszámokról, elektromos kéziszerszámokról sűrített levegős- vagy helyhez kötött gépekről -  a Haberkorn Fairtool az Ön partnere. Kiegészítő szolgáltatásainkkal még kényelmesebbé tesszük döntését: Szakértőink segítenek a megfelelő technológiák kiválasztásában, illetve biztosítani tudjuk a szakszerű üzembehelyezést és a szükséges képzést is.


Szerszámok, gépek a webáruházban


Áttekintő

fúró, dörzsár, süllyesztő, eszterga szerszám, menetszerszám, marószerszám, fűrész, üregelő szerszám

A forgácsolás mesterei

Szállítóink elismert, magas minőséget előállító, megbízható innovatív cégek, mint pl. Walter, NarexZD, ZPS, SCT. A szerszámok minősége, a kedvező ár/érték arány, és a gyártói műszaki támogatás mellett fontos szempont a határidő. A szállítóink a kiemelkedően jó szállítási készségükkel biztosítani tudják, hogy a Haberkorn Fairtool Kft. raktárkészletén mindig rendelkezésre álljon a megfelelő szerszámkészlet.

Bővebben a forgácsolásról
Fúrótókmányok, menetvágó készülékek, szerszámbefogók, eszterga tokmányok, forgócsúcsok, állócsúcsok, homlokmenesztők, satuk, gyorsszoítók, rögzítőelemek, mágnesek

Hogy biztosan tartson

Minőségi megmunkáláshoz elengedhetetlen a szerszámok és a munkadarabok megfelelő rögzítése. Legyen szó fúrásról, menetvágásról vagy esztergálásról, szerszámbefogók és tokmányok széles választékát kínáljuk. Amunkadarabok biztos ögzítéséhez satuk és gyorsszorítók, valamint a legkülönbözőbb rögzítő és szorítóelemekkel tudjuk támogatni termelési folyamatait.

Bővebben a befogástechnikáról
Tolómérők, Mikrométerek, furatmikrométerek, Mérőórák, mérőállványok, mérőasztalok, Magasságmérők, jelölő készülékek, Derékszögek, szögmérők, Vonalzók, mérőszalagok, Vízmértékek, lézeres szintező készülékek, Mérőhasábok, szögmérők, sablonok, idomszerek, Mérőműszerek, Mérőeszköz készletek, Multiméterek, feszültségvizsgálók, Hőmérők, hőmérő készülékek

Dolgozni csak pontosan szépen...

Kifogástalan termék csak szigorú minőségbiztosítási rendszer alkalmazásával állítható elő. Mérőeszközeink megoldást nyújtanak a folyamat bármely fázisában a nagyolástól a kész  darabok felületének precíziós vizsgálatáig. Minden mérési feladatra van megoldásunk. Keresse kalibrált termékeinket!

Bővebben a mérőeszközökről
Tisztító és vágókorongok, gyémánt­tárcsák, köszörűkövek, turbomarók, Flexibilis csiszolóanyagok, Polírozó csiszolóanyagok, Csiszolók, reszelők, Kézi fűrészek, Kézi és gépi fűrészlapok, körfűrész lapok, lyukfűrészek, Kefék

Innovatív megoldások a csiszolástechnikában

A mégoly unalmasnak tűnő területek, mint a csiszolás is töretlenül fejlődik, hogy a kor igényeinek megfelelő legjobb fejlesztésekkel segítse az Ön céljait. Legyen szó a több, mint 100 éves multra visszatekintő Klinspor cég számtalan újításáról, a 3M™ Cubitron™ II csiszolóanyagairól, vagy a Bosch faipari fűrészeiről vagy csiszolóháló megoldásairól, folyamatosan keressük a legjobb technlógiákat partnereinknek. Természetesen a klasszikus megoldások széles skálájával is állunk rendelkezésére. Kínálatunkban gyémántszerszámok éppúgy megtalálhatók, mint a köszörűkövek, reszelők, vagy fűrészlapok.

Bővebben a köszörülés, darabolás, fűrészelés témakörről
Csavarhúzók, Hajlított kulcsok, Bitek, bittartók, Csavarkulcsok, Dugókulcsok, dugókulcs készletek, Nyomatékkulcsok és kiegészítők, Körmöskulcsok

Mindenhez a megfelelőt

A Haberkorn Fairtool Kft. raktárában mindenféle csavarhoz megtalálja a megfelelő szerszámot, legyen szó akár villáskulcsokról, csavarhúzókrólbitekről, vagy nyomatékszerszámokról. Szakembereink örömmel állnak rendelkezésére az adott feladathoz legmegfelelőbb csavarozó szerszám kiválasztásában.

Bővebben a csavarozó szerszámokról
Csípő-, homlokcsípő-, csapszeg vágók/fogók, Fogók, Csipeszek, Fogók kábelekhez, Kések, vágókések, Ollók, kézi lyukasztók

Klasszikus szerszámok modern feladatokhoz

A fogókat és késeket évezredek óta használják, mégis nélkülözhetetlen modern világunkban is. A gyártók számtalan formatervezési és mechanikai újítással teszik a legkülönfélébb feladatokra alkalmassá ezeket a sokszor bizonyított eszközöket. Neves beszállítóink széles kínálatának köszönhetően a csomagbontástól a kábelvágáson keresztül a krimpelési feladatokig biztosítani tudjuk Önnek a legmegfelelőbb szerszámokat.

Bővebben a fogókról, késekről
Szorítók, Kalapácsok, Lehúzók, Ütőszerszámok, Szegecselő szerszámok, Sorjázószerszámok, Szerszámok menetjavításhoz, Szerszámkészletek, Kéziszerszámok, építkezés, Gyaluk, ráspolyok, Asztalos- és faszobrász vésők, Kéziszerszámok, szaniter, Kéziszerszámok, bádogos, Kéziszerszámok, festés, Faáru (pálcák, nyelek stb.), Speciális autószerelő szerszámok

Kéziszerszámok

Az emberek 98%-a ha egy szerszámot kell mondania, a kalapácsra gondol. Ebben a kategóriában azonban sok már hasznos eszközt talál a szorítóktól, a lehúzó szerszámokon keresztül a faipari kéziszerszámokon kereszül a speciális autószerelő szerszámokig.

Böngéssze át választékunkat!

Bővebben a kéziszerszámokról
Sűrített levegős kompresszorok, Pisztolyok, Csiszológépek, Fúró, csavarozó gépek, Vésőgépek, Fűrészek, Fúrógépek, Menetfúró gépek, Ollók, Sűrített levegős szerszámok (egyéb), Sűrített levegős szerszámok (tartozékok)

A levegő ereje

Csiszolás, fúrás, vésés vagy csavarozás? Pneumatikus szerszámokkal erőteljes és túlterhelésálló megoldásokat biztosítunk érintésvédelmi problémák nélkül. Hogy csak a legnagyobbakat említsük: kínálatunkban megtalálja a Bosch, Ks Tools, Cleco, Deprag, Fiam és Biax termékeit. Számtalan területre rendelkezünk kész megoldásokkal. Tanácsadóink komplett sűrítettlevegős rendszerek kialakításában is segítséget nyújtanak.

Bővebben a pneumatikus szerszámokról
Fúrógépek, fúró kalapácsok, ütvecsavarozók, Szárazépítési csavarozók, táras csavarozók, Fűrészek, vágók, Marók, dűbelezők, Gyalugépek, Csiszolók, reszelők, Lemezollók, szegecselők, Hőlégfúvók, ragasztópisztolyok, enyvezők, Tűző, szegelő és gravírozó készülékek, Akkumulátorok és töltők, Akkus adagolópisztolyok, zsírzóprések

Ha van áram... és ha nincs

Szinte nincs olyan terület, ahol ne használnák az eletromos szerszámokat. A vezetékes megoldások mellett egyre jelentősebb az ipari akkus megoldások szerepe is, melyekkel mégnagyobb szabadságot élvezhet, miközben nem kell lemondania a megfelelő teljesítményről sem. Az általunk forgalmazott márkákhoz a gyártásban lévő összes tartozékot is biztosítani tudjuk, így Ön biztos lehet abban, hogy a gépének legmegfelelőbb szerszámokat és kiegészítőket használhatja munkája során.

Bővebben az elektromos kéziszerszámokról

Beszállítóink