Menu

Befogástechnika

befogástechnika, tokmány, esztergálás, röhm

Befogás precízen, pontosan

Az iparban egy megmunkálási folyamat kimenetelére a szerszámgép, a munkadarab, valamint a szerszám befogása/rögzítése is meghatározó jelentőséggel bír.
A munkadarab, illetve szerszám befogásokkal szemben támasztott követelményeinek folyamatos növekedése egyre újabb és újabb befogástechnikai eszközök keresletét és piaci megjelenését eredményezi.

A Haberkorn Kft. igyekszik megfelelni ezen kihívásoknak. Folyamatosan bővülő kínálatunkban a legtöbb ily módon felmerülő igényre megoldást kínálunk. Néhány termékkör a választékunkból: fúrótokmányok, Morse kúpos átalakítók és hosszabbítók, meredekkúpos alaptartók, patronok, esztergatokmányok, csúcsok, menesztők, késtartók, kiesztergáló készletek, gépsatuk, körasztalok, osztófejek, mágnesasztalok, vákumasztal.


Befogástechnika a webáruházban


TOP márkák, minden területre

Kintek

KINTEK – Az alaptartók szakértője

A Kintek csoport 30 éve meghatározó szereplője a szerszám alaptartók piacának. Legfontosabb célkitűzésük, hogy standard kínálatuk fenntartása mellett folyamatosan fejlesszék termékeiket és szolgáltatásaikat. A cég több, mint 100 elkötelezett alkalmazottja biztosítja azt a kimagasló technikai hátteret, melynek köszönhetően termékpalettájuk megoldást nyújt szinte bármilyen eszterga- vagy marógép felszerszámozására. Ügyfélközpontúságukat jól jellemzi, hogy megrendeléseik 25%-át egyedi igények teszik ki, mivel vevői rajz alapján, speciális alaptartókat is gyártanak klienseiknek.

Webáruházunkban jelentős választékát találja a Kintek alaptartóknak, amennyiben pedig segítségre van szüksége, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére az ismert elérhetőségeken.

tovább
Esztergatokmány, BISON, esztergálás, tokmánypofa, tokmány

Esztergatokmányok

Az esztergatokmányok elengedhetetlen tartozékai az esztergagépeknek, de más megmunkálásoknál is gyakran kerülnek alkalmazásra. Magyarországon a TOS tokmány márka évtizedek óta népszerű, de jól ismertek a BISON és RÖHM márkájú tokmányaink is. Széles méretválaszték, kézi és gépi, öntvény és acélházas, normál és pontossági kivitelek, különféle tokmánypofákkal szerelt változatok állnak rendelkezésre a Haberkorn Kft.-nél! Nálunk a pótalkatrészek beszerzése sem jelent problémát! A tokmányok minden lényeges alkatrésze – tokmánypofa, dió, spiráltárcsa – kapható, és a tokmányfelfogó tárcsa (tokmányhátlap) igényét is megoldjuk!

tovább
Forgószerszám alaptartók, Mk, DIN2080, DIN69871, MAS BT, HSK, CAPTO

Forgószerszám alaptartók

A KINTEK, Forum, Haimer márkájú szerszám alaptartó kínálatunkkal a legszélesebb igényeknek tudunk eleget tenni. A legkülönbözőbb főorsó végződések – Mk, DIN2080, DIN69871, MAS BT, HSK, CAPTO – és szerszámoldali csatlakozások – MK, Weldon, patron, zsugor, marótüske, hidraulikus patron – számtalan kombinációja áll az ön rendelkezésére! Nagysebességű megmunkálásokhoz fokozott pontosságú kiviteleket szállítunk!

tovább
AMF, mechanikus szorítóelem, szorító

Mechanikus szorítóelemek

A készülékek és a munkadarabok gépasztalra rögzítése mechanikus szorítóelemek széles választékát igényli. Az AMF az egyszerű, de innovatív megoldások nagymestere ezen a téren. A minőségi, ötvözött acélokból, nemesítéssel gyártott szorítóelemek a legnagyobb igénybevételeknek is tartósan megfelelnek. A népszerű elemek raktárkészletünkről azonnal szállíthatók!

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák