Csavarozó szerszámok

Csavarozó szerszámok

Minden csavarhoz a megfelelő csavarozó szerszám

Mindennapi használati tárgyaink, gépeink, berendezéseink, járműveink összeszerelésének általános és leggyakrabban alkalmazott módja a csavarkötés. Ebből következik, hogy a szerelési munkák közül a csavarkötések szerelése fordul elő a leggyakrabban. A csavarkötéseknek és a hozzájuk szükséges szerszámoknak megannyi típusa alakult ki az idők folyamán. Csavarkötésekkel szerelt például a pici női karóra, a bútor, az autó, az űrhajó, vagy a tengerjáró hajó is! A csavarkötések szakszerű össze-, illetve szétszereléséhez megfelelő, jó minőségű csavarozó szerszámra van szükség!


Csavarozó szerszámok a webáruházban


Kompakt, precíz, innovatív megoldások

Wera - Be a Tool Rebel

WERA - Tools for Rebels

A Haberkorn Fairtool csavarozó szerszám kínálatának egyik alapköve a nagy múltú német WERA márka, mely széles körben ismert a kiváló minőségű csavarhúzókról és bitekről. Webshopunkban elérhetők az innovatív JOKER csillag-villáskulcs család mellett, a nyomatékkulcsok, a szigetelt csavarhúzók, és a ZYKLOP racsnis hajtókar család is.

A WERA csavarozó bit készletek a barkácsolás, javítás, karbantartás és szerelés területén is keresettek. Újdonságként már ezek a készletek is elérhetők a Wera által bevezetett „Take it Easy” rendszerrel is, mely színkódolással és markáns méret jelöléssel könnyíti meg a megfelelő bitek gyors és egyszerű kiválasztását.

tovább
nyomatékkulcs, ergotorque

Csavarozás „mértékkel”

A csavarozási feladatok jelentős részében kontrollált meghúzást kell biztosítani az adott szerkezet megfelelő működéséhez. A túl nagy nyomatékkal meghúzott csavarkötés éppúgy káros lehet a szerkezetre, mint a gyengén meghúzott.

A kézi csavarozásokhoz az előírt meghúzási nyomatékok biztosításához nyomatékkulcsok és nyomaték csavarhúzók széles választékát kínáljuk. A néhány tized Nm nyomatéktól kezdve a több ezer Nm értékig, gyári kalibrációval ellátott WERA, HEYCO, KS TOOLS, Gedore nyomatékszerszámok állnak rendelkezésre. Győződjön meg választékunkról!

tovább
Csavarozás, szikramentes szerszám

Szikramentesen

A napi gyakorlatban használt szerszámaink döntő többsége acélból készül. Azonban az acélok néhány tulajdonsága kizáró tényezőt jelenthet bizonyos alkalmazások esetén. Ilyenek a mágnesezhetőség, a korrózióra és a szikraképzésre való hajlam a használat során.

Az ilyen feladatokhoz is kínál megoldást a Haberkorn Fairtool, a speciális bronz alapanyagokból gyártott szikramentes szerszám családot! A szikramentes, nem mágnesezhető, korrózióálló szerszámok lehetővé teszik a veszélymentes munkát minden olyan területen, ahol robbanás és tűz elleni óvintézkedések szükségesek.

Ezeknek a szerszámoknak a fő felhasználási területei az olajfinomítók, tankerek, benzinkutak, gázművek, lőszergyárak és minden olyan terület, ahol gyúlékony, robbanásveszélyes anyagok találhatók, illetve előírás a nem mágnesezhető szerszámok használata, pl. erőművek turbináinak szerelése, valamint a korrózió-, rozsda-, sav- és tengervízállóság az igény.

A szikramentes szerszámaink mechanikus tulajdonságai alig maradnak el az acél szerszámoktól, és hosszú élettartamot biztosítanak.

tovább