Menu

Csavarozó szerszámok

Csavarozó szerszámok

Minden csavarhoz a megfelelő csavarozó szerszám

Mindennapi használati tárgyaink, gépeink, berendezéseink, járműveink összeszerelésének általános és leggyakrabban alkalmazott módja a csavarkötés. Ebből következik, hogy a szerelési munkák közül a csavarkötések szerelése fordul elő a leggyakrabban. A csavarkötéseknek és a hozzájuk szükséges szerszámoknak megannyi típusa alakult ki az idők folyamán. Csavarkötésekkel szerelt például a pici női karóra, a bútor, az autó, az űrhajó, vagy a tengerjáró hajó is! A csavarkötések szakszerű össze-, illetve szétszereléséhez megfelelő, jó minőségű csavarozó szerszámra van szükség!


Csavarozó szerszámok a webáruházban


Kompakt, precíz, innovatív megoldások

nyomatékkulcs, ergotorque

Csavarozás „mértékkel”

A csavarozási feladatok jelentős részében kontrollált meghúzást kell biztosítani az adott szerkezet megfelelő működéséhez. A túl nagy nyomatékkal meghúzott csavarkötés éppúgy káros lehet a szerkezetre, mint a gyengén meghúzott.

A kézi csavarozásokhoz az előírt meghúzási nyomatékok biztosításához nyomatékkulcsok és nyomaték csavarhúzók széles választékát kínáljuk. A néhány tized Nm nyomatéktól kezdve a több ezer Nm értékig, gyári kalibrációval ellátott WERA, HEYCO, KS TOOLS, Gedore nyomatékszerszámok állnak rendelkezésre. Győződjön meg választékunkról!

tovább
Csavarozás, szikramentes szerszám

Szikramentesen

A napi gyakorlatban használt szerszámaink döntő többsége acélból készül. Azonban az acélok néhány tulajdonsága kizáró tényezőt jelenthet bizonyos alkalmazások esetén. Ilyenek a mágnesezhetőség, a korrózióra és a szikraképzésre való hajlam a használat során.

Az ilyen feladatokhoz is kínál megoldást a Haberkorn, a speciális bronz alapanyagokból gyártott szikramentes szerszám családot! A szikramentes, nem mágnesezhető, korrózióálló szerszámok lehetővé teszik a veszélymentes munkát minden olyan területen, ahol robbanás és tűz elleni óvintézkedések szükségesek.

Ezeknek a szerszámoknak a fő felhasználási területei az olajfinomítók, tankerek, benzinkutak, gázművek, lőszergyárak és minden olyan terület, ahol gyúlékony, robbanásveszélyes anyagok találhatók, illetve előírás a nem mágnesezhető szerszámok használata, pl. erőművek turbináinak szerelése, valamint a korrózió-, rozsda-, sav- és tengervízállóság az igény.

A szikramentes szerszámaink mechanikus tulajdonságai alig maradnak el az acél szerszámoktól, és hosszú élettartamot biztosítanak.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák