Csavarozó szerszámok

Csavarozó szerszámok

Minden csavarhoz a megfelelő csavarozó szerszám

Mindennapi használati tárgyaink, gépeink, berendezéseink, járműveink összeszerelésének általános és leggyakrabban alkalmazott módja a csavarkötés. Ebből következik, hogy a szerelési munkák közül a csavarkötések szerelése fordul elő a leggyakrabban. A csavarkötéseknek és a hozzájuk szükséges szerszámoknak megannyi típusa alakult ki az idők folyamán. Csavarkötésekkel szerelt például a pici női karóra, a bútor, az autó, az űrhajó, vagy a tengerjáró hajó is! A csavarkötések szakszerű össze-, illetve szétszereléséhez megfelelő, jó minőségű csavarozó szerszámra van szükség!


Csavarozó szerszámok a webáruházban


Kompakt, precíz, innovatív megoldások

Tool-Check PLUS

WERA - Tools for Rebels

A Haberkorn Fairtool Kft. csavarozó szerszám kínálat egyik alapköve  a  nagy múltú német WERA márka. Széles körben ismert a kiváló minőségű csavarhúzókról, bitekről.  De a kínálatban megtalálhatók az innovatív JOKER csillag-villáskulcs család, a nyomatékkulcsok, a szigetelt csavarhúzók, a ZYKLOP rcsanis hajtókar család stb.

A WERA csavarozó bit készletek a barkácsolás, javítás, karbantartás, szerelés területén keresettek, és ezek a készletek is már elérhetők a Wera által bevezetett "Take it Easy" rendszerrel., amely  szín és markáns méret jelöléssel megkönnyíti a megfelelő típusú és méretű bit gyors kiválasztását.

tovább
nyomatékkulcs, ergotorque

Csavarozás „mértékkel”

A csavarozási feladatok jelentős részében ellenőrzött mértékű meghúzást kell biztosítani az adott szerkezet megfelelő előírt  működéséhez. A túlzottan nagy nyomatékkal meghúzott csavarkötés éppúgy káros lehet a szerkezetre, mint a gyengén meghúzott.

A kézi csavarozásokhoz az előírt meghúzási nyomatékok biztosításához nyomatékkulcsok és nyomaték csavarhúzók széles választékát kínáljuk. A néhány tized Nm nyomatéktól kezdve a több ezer Nm értékig, gyári kalibrációval ellátott WERA, HEYCO, KS TOOLS, Gedore nyomatékszerszámok állnak rendelkezésre. Győződjön meg választékunkról!

tovább
Csavarozás, szikramentes szerszám

Szikramentesen

A napi gyakorlatban használt szerszámaink döntő többsége acélokból készül. Az  acélok rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Van néhány tulajdonságuk azonban, amelyek bizonyos alkalmazások esetén kizáró tényezők lehetnek. Ilyenek a mágnesezhetőség, a korrózióra és a szikraképzésre való hajlam a használat során.

Az ilyen feladatokhoz  is kínál a Haberkorn Fairtool Kft. megoldást, a speciális bronz alapanyagokból gyártott szikramentes szerszám családot! A  szikramentes, nem mágnesezhető, korrózióálló szerszámok lehetővé teszik a veszélymentes munkát minden olyan területen, ahol robbanás és tűz elleni óvintézkedések szükségesek.

Ezeknek a szerszámoknak a fő felhasználási területei az olajfinomítók, tankerek, benzinkutak,  gázművek, lőszergyárak és minden olyan terület, ahol könnyen lángrakapó, robbanásveszélyes anyagok találhatók,  ahol előírás a nem mágnesezhető szerszámok használata, pld. erőművek turbináinak szerelése, valamint a korrózió-, rozsda-, sav- és tengervízállóság az igény.

A szikramentes szerszámaink mechanikus tulajdonságai alig maradnak el az acél szerszámoktól, és hosszú élettartamot biztosítanak.

tovább