Wera - BE A TOOL REBEL

Wera - BE A TOOL REBEL

Lázadás a megszokás ellen!

"Mi a Wera-nál hisszük, hogy a szerszámokat nem csak egyszerűen feltaláltak, hanem a legismertebb eszközökön is nap, mint nap tudunk úgy fejleszteni, hogy használatuk még kényelmesebb, hatékonyabb legyen, valamint a nyers praktikum mellett a szemnek is jóleső külalakkal, valamint hasznos jelölésekkel tehetjük gördülékennyé a napi munkavégzést. Mindig új  ötleteket keresünk, gondolkozunk, kérdezünk, hogy a Wera név ne csak egy szerszámot jelentsen, hanem azt "a szerszámot", mely a legmodernebb kihívásokkal is könnyedén megbirkózik. Ismerje meg új és innovatív megoldásainkat! Tudunk újat mutatni!"

Wera Joker 6004

Joker 6004 önbeálló csavarkulcs

A szerelési munkákat végzők régi vágya a racsnis villáskulcs, amely nagymértékben segíti, gyorsítja a csavarmeghúzási munkákat. A Joker 6004-es család megalkotásával ez a kívánság teljesült.

Az önbeálló Joker 6004 választék lefedi az összes általánosan alkalmazott metrikus és collos méretet az felhasználási területeken.  A hatlapfejű csavarok és anyák méreteihez igazodó automatikus beállítás megkönnyíti a szerszám rögzítését a munkadarabhoz, stabilan, csúszásmentesen illeszkedik a megfogandó felülethez. A párhuzamos fogópofák speciális élkialakításának köszönhetően 30 fokonként újrafogási tartomány lehetséges.

Előnyök:

  1. Az önbeálló párhuzamos pofáknak köszönhetően a Joker 6004 automatikusan igazodik a meghúzni kívánt csavarhoz, vagy anyához.
  2. A kulcsfejben kialakított racsnis mechanizmus biztosítja a gyors és akadálymentes folyamatos munkavégzést.
  3. A nyél végének kialakítása lehetővé teszi a szerszám használaton kívüli felakasztását, könnyű tárolását.

Mérettartományok:

Joker 6004 XS: 7-10 mm
Joker 6004 S: 10-13 mm
Joker 6004 M: 13-16 mm
Joker 6004 L: 16-19 mm
Joker 6004 XXL: 24-32 mm

tovább
Wera Joker 6003

Joker 6003 Speciális fej kialakítású csillag-villás kulcs

Szűk helyeken végzett csavarmeghúzásoknál régi probléma az, hogy hiába forgatjuk a villáskulcsot, mindig lesz egy olyan pozíció, ahol nem tudunk kellő szögelfordulást végezni. Ezekhez a munkákhoz nyújt megoldást a Wera 6003-as család. Az általánosan alkalmazott fejszöghöz képest a Wera Joker 6003 15°-os fejszög kialakítással rendelkezik, emiatt a szerszám szára sokkal finomabb elfordításokat tesz lehetővé. A megfogó pofákon kialakított speciális megmunkálások további csavarfej és anya illeszkedési lehetőségeket eredményeznek, aminek következtében a legszűkebb helyeken is biztonsággal lehet elvégezni a kívánt munkákat. A csillagfej oldal 15°-ban megdöntött kialakítása a síkfelületen végzendő munkákat könnyíti meg azáltal, hogy a munkavégző keze biztonsággal elfér.

A méreteket jelző színkódolás a könnyű szerszámazonosítást segíti elő.

Mérettartomány: 8-19 mm kulcsméretenként és készletben egyaránt.

tovább
Wera Joker 6000, 6001

Joker 6000, 6001 racsnis csillag-villás kulcsok

A villáskulcs fejrészen kialakított speciális bordázatú tartólap és a Joker 6003-hoz hasonlóan 15°-os fejszög kialakítás a legszűkebb helyekhez való hozzáférést is biztosítja. A különlegesen edzett tartólap megakadályozza, hogy a kulcs lecsússzon a csavar, vagy anya fejéről, miközben a rendkívül kemény hegyekkel megkapaszkodik a csavarfejekben, ezáltal a sérülésveszélyt is csökkenti, miközben garantálja a munkadarab biztos megfogást.

A csillagkulcs fej rendkívül sűrű fogazású mechanikája szintén a finom csavarozási munkákat segíti elő. Teljes körbefordulás alatt 80 fog gondoskodik arról, hogy 4,5°-onként tudjon fogást váltani. A könnyű méret beazonosításhoz a Joker 6003-hoz hasonlóan, méretenkénti színkódolással van ellátva.

Mérettartomány: 8-19 mm kulcsméretenként és készletben egyaránt.

tovább
Wera Kraftform Turbo

Kraftform Turbó, a bolygóműves csavarhúzó

Hosszú menetű csavarok behajtásánál régi probléma, hogy amennyiben nem áll rendelkezésre elektromos meghajtású gép, eszköz, akkor a munkát végző keze, csuklója, rendkívüli megterhelésnek van kitéve. Ezen segít a forradalmi megoldású Wera Kraftform Turbó© csavarhúzó.

A markolatba egy körmöskapcsolással állandóra zárható bolygómű került beépítésre, amely 1:4 arányú áttételt biztosít a gyors be, vagy kicsavarozáshoz. A meghúzási tartomány elérésekor a markolat végén lévő kapcsológomb megnyomásával kiiktatható az áttétel és a direkt kapcsolattal elvégezhető a végleges meghúzás.

A Wera Kraftform Turbóba egyaránt illeszthető az összes általánosan használt bitméret és hatlapfejű csatlakozású dugókulcs, valamint VDE szigetelt változatban is elérhető.

Időt, fáradtságot takaríthat meg a Wera Kraftform Turbó© használatával, miközben a környezetet is kíméli azáltal, hogy nem használ elektromos, vagy más meghajtású csavarozóeszközt!

tovább