Elektromos kéziszerszámok

Elektromos kisgép, elektromos kéziszerszám, csiszoló, sarokcsiszoló

Könnyed munkavégzés bárhol

Az ipari termelés, a szerelés, karbantartás, javítás, barkácsolás és az építőipar manapság már elképzelhetetlen a különböző elektromos kisgépek nélkül. Rengeteg eszköz tartozik ebbe a kategóriába, ilyen például a fúrógép, a sarokcsiszoló, a gyalugép, a bontókalapács, a vésőgép, a csavarbehajtó, fa elsőmaró, a polírozó, a hőlégfúvó, a csőmenetvágó stb. Az ilyen gépek használata elengedhetetlen a munka során, hiszen megkönnyítik és felgyorsítják az egyes feladatok elvégzését. A vezetékes hálózati elektromos gépek mellett egyre nagyobb teret hódítanak az akkumulátoros kisgépek, nagyobb szabadságfokot biztosítva a felhasználónak a feladatvégzés közben.


Elektromos kéziszerszámok a webáruházban


Tartozékcsere egy kattintásra

x-lock, elektromos, sarokcsiszoló

Nagy választék és saját műhely

A sarokcsiszoló-tartozékok cseréje soha nem volt ilyen egyszerű, mint most megjelent Bosch Professional X-LOCK rendszerrel. Az X-LOCK egy új, 2 részes felfogatási rendszer, mellyel a sarokcsiszoló-tartozékok egyetlen kattintással cserélhetőek. A csiszolófejek és a tartozékok X-alakú csatlakozófelülete egyszerű és praktikus felhelyezést biztosít. A tárcsák egyszerű cseréje - könnyen elveszthető alkatrészek vagy további eszközök nélkül – akár 5-ször gyorsabb a hagyományos rögzítési megoldásoknál. Az adott forgásirányú tartozékok - mint például a gyémánttárcsák - nem helyezhetők fel rossz irányban az innovatív X-LOCK rendszernek köszönhetően. X-LOCK rendszerű  BOSCH sarokcsiszolók  hálózati vezetékes és akkumulátoros kivitelben, tartozékokkal együtt is már rendelhetők!

BOSCH, exact, csavarozás, csavarozó, bluetoothos csavarozó

Mobil csavarozás precizitással

A Bosch ipari akkumulátoros csavarozói – EXACT, ANGLE EXACT gyártmánycsalád – lekapcsoló kuplungos kialakításuknak köszönhetően, a beállított forgatónyomaték magas fokú ismétlési pontosságával tűnnek ki. Olyan szerelési helyzetben, ahol az elektromos vezetékek, vagy a pneumatikus tömlők zavaróak lehetnek, a csavarozásokhoz előírt szigorú pontossági követelményeket biztosítani kell, az EXACT gyártmánycsalád jelentheti a műszakilag és ergonómiailag a korrekt megoldást. 
Az EXACT gépeket bluetooth kapcsolaton keresztül a vezérlő egység felügyeli, melyet számítógépre csatlakoztatva a csavarozási folyamatok beállíthatók, a megvalósult csavarozások adatai rögzíthetők, dokumentálhatók.

tovább
Makita, Hitachi, Hikoki, Fein, Metabo

Figyelünk az igényekre

A Haberkorn Fairtool Kft figyelmet fordít a széles és minden felhasználói  igényt kielégítő elektromos kisgép portfóliója összeállításra. Raktárkészletünk alapját a BOSCH márkájú elektromos és akkumulátoros kisgépek képezik, de igény esetén kedvező feltételekkel a Makita, Metabo, HIKOKI, FEIN gépek  és tartozékok is szállíthatók.