Menu

Elektromos kéziszerszámok

Elektromos kisgép, elektromos kéziszerszám, csiszoló, sarokcsiszoló

Könnyed munkavégzés bárhol

Az ipari termelés, a szerelés, karbantartás, javítás, barkácsolás és az építőipar manapság már elképzelhetetlen a különböző elektromos kisgépek nélkül. Rengeteg eszköz tartozik ebbe a kategóriába, ilyen például a fúrógép, a sarokcsiszoló, a gyalugép, a bontókalapács, a vésőgép, a csavarbehajtó, fa elsőmaró, a polírozó, a hőlégfúvó, a csőmenetvágó stb. Az ilyen gépek használata elengedhetetlen a munka során, hiszen megkönnyítik és felgyorsítják az egyes feladatok elvégzését. A vezetékes hálózati elektromos gépek mellett egyre nagyobb teret hódítanak az akkumulátoros kisgépek, nagyobb szabadságfokot biztosítva a felhasználónak a feladatvégzés közben.


Elektromos kéziszerszámok a webáruházban


Tartozékcsere egy kattintásra

x-lock, elektromos, sarokcsiszoló

Nagy választék és saját műhely

A sarokcsiszoló-tartozékok cseréje soha nem volt ilyen egyszerű, mint most megjelent Bosch Professional X-LOCK rendszerrel. Az X-LOCK egy új, 2 részes felfogatási rendszer, mellyel a sarokcsiszoló-tartozékok egyetlen kattintással cserélhetőek. A csiszolófejek és a tartozékok X-alakú csatlakozófelülete egyszerű és praktikus felhelyezést biztosít. A tárcsák egyszerű cseréje - könnyen elveszthető alkatrészek vagy további eszközök nélkül – akár 5-ször gyorsabb a hagyományos rögzítési megoldásoknál. Az adott forgásirányú tartozékok - mint például a gyémánttárcsák - nem helyezhetők fel rossz irányban az innovatív X-LOCK rendszernek köszönhetően. X-LOCK rendszerű  BOSCH sarokcsiszolók  hálózati vezetékes és akkumulátoros kivitelben, tartozékokkal együtt is már rendelhetők!

BOSCH, exact, csavarozás, csavarozó, bluetoothos csavarozó

Mobil csavarozás precizitással

A Bosch ipari akkumulátoros csavarozói – EXACT, ANGLE EXACT gyártmánycsalád – lekapcsoló kuplungos kialakításuknak köszönhetően, a beállított forgatónyomaték magas fokú ismétlési pontosságával tűnnek ki. Olyan szerelési helyzetben, ahol az elektromos vezetékek, vagy a pneumatikus tömlők zavaróak lehetnek, a csavarozásokhoz előírt szigorú pontossági követelményeket biztosítani kell, az EXACT gyártmánycsalád jelentheti a műszakilag és ergonómiailag a korrekt megoldást. 
Az EXACT gépeket bluetooth kapcsolaton keresztül a vezérlő egység felügyeli, melyet számítógépre csatlakoztatva a csavarozási folyamatok beállíthatók, a megvalósult csavarozások adatai rögzíthetők, dokumentálhatók.

tovább
Makita, Hitachi, Hikoki, Fein, Metabo

Figyelünk az igényekre

A Haberkorn Kft figyelmet fordít a széles és minden felhasználói  igényt kielégítő elektromos kisgép portfóliója összeállításra. Raktárkészletünk alapját a BOSCH márkájú elektromos és akkumulátoros kisgépek képezik, de igény esetén kedvező feltételekkel a Makita, Metabo, HIKOKI, FEIN gépek  és tartozékok is szállíthatók.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák