Menu

Forgácsolás

Forgácsolás, CNC marás, fúrás, dörzsár, eszterga, süllyesztő

Széles választék és know-how

A forgácsolás, mint technológiai folyamat alapvető az árutermelésben, de más tevékenységek során – pl. javítás, szerelés, karbantartás – is nélkülözhetetlen.

A Haberkorn a legkülönfélébb forgácsoló szerszámokat kínálja, a kézi kisgépek szerszámaitól kezdve, a CNC gépek nagy teljesítményű szerszámain keresztül az autóipar egyedi kivitelű, gyémántélű szerszám-különlegességéig.

A legszélesebb választékot fúrókból, dörzsárakból, süllyesztőkből, esztergaszerszámokból, menetszerszámokból, marószerszámokból, fűrészekből, üregelő szerszámokból nálunk találja!


Forgácsoló szerszámok a webáruházban


Áttekintő

Nástroje CZ

A Nástroje CZ 2006-os alapítása óta a magas minőségre és a partnerek lehető leggyorsabb kiszolgálására törekszik, ezért az elérhető legmodernebb gyártási és minőség-ellenőrzési technológiákat alkalmazzák. 2000 m2-es raktárukban több mint 25 000 termékük érhető el, így a paletta tetszőleges eleme rövid határidővel szállítható Európa bármely országába. Fő tevékenységük a köszörült gyorsacél csigafúrók gyártása és fejlesztése, de kínálatukban menetszerszámok és marószerszámok is megtalálhatók. A DIN szabvány mellett a gyakorlati tapasztalatokon alapuló házi szabványú szerszámokat is fejlesztenek, hogy a piaci igényeknek legmegfelelőbb termékeket biztosíthassák partnereiknek.

A Haberkorn kínálatában megtalálja a kiváló ár-érték arányú Nástroje fúrókat.

Walter

Walter – Engineering Kompetenz

Tökéletesség, precizitás a szerszámokban!

A Walter (Walter Prototyp, Walter Titex) márka több mint 45 000 standard forgácsoló szerszámával intelligens megoldást, azaz nemcsak szerszámot, hanem mérnöki szakértelmet is kínálunk forgácsolási feladataihoz. A standard katalógus-tételek (pl. gyorsacél- és keményfém fúrók, menet- és marószerszámok, valamint ezek tartozékai) mellett egyedi igény alapján tervezett és gyártott Walter szerszámok szállítását is rövid határidőre vállaljuk!

tovább
Narex Zdanice, menetfúrók, Bucivice Tools, menetmetsző, ZPS, gyorsacél marószerszám, NastrojeCZ, gyorsacél fúrószerszám

Megbízható minőség, kedvező ár

A csehországi szerszámgyártók megbízható minőségű, kedvező árú termékei mindig is népszerűek voltak a felhasználók körében. A megújult Narex utódcégek kínálata – Narex ZD menetfúrók, Bučovice Tools menetmetszők, ZPS gyorsacél marószerszámok, Nastroje CZ gyorsacél fúrószerszámok – raktárkészletünk alapját képezik.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák