Forgácsolás

Forgácsolás, CNC marás, fúrás, dörzsár, eszterga, süllyesztő

Széles választék és know-how

A forgácsolás, mint technológiai folyamat alapvető az árutermelésben, de más tevékenységek során – pl. javítás, szerelés, karbantartás – is nélkülözhetetlen.

A Haberkorn Fairtool a legkülönfélébb forgácsoló szerszámokat kínálja, a kézi kisgépek szerszámaitól kezdve, a CNC gépek nagy teljesítményű szerszámain keresztül az autóipar egyedi kivitelű, gyémántélű szerszám-különlegességéig.

A legszélesebb választékot fúrókból, dörzsárakból , süllyesztőkből, esztergaszerszámokból, menetszerszámokból, marószerszámokból, fűrészekből, üregelő szerszámokból nálunk talál!


Forgácsoló szerszámok a webáruházban


Áttekintő

Nástroje CZ

A Nastroje CZ 1991-es alapítása óta a magas minőségre és a partnerek lehető leggyorsabb kiszolgálására törekszik, ezért az elérhető legmodernebb gyártási és minőség-ellenőrzési technológiákat alkalmazzák. 2000 m2-es raktárukban több mint 25000 termékük érhető el, így a paletta bármely eleme rövid határidővel szállítható Európa bármely országába. Fő tevékenységük a köszörült gyorsacél csigafúrók gyártása és fejlesztése, de kínálatukban menetszerszámok és marószerszámok is megtalálhatók. A DIN szabvány mellett a gyakorlati tapasztalatokon alapuló házi szabványú szerszámokat is fejlesztenek, hogy a piaci igényeknek legmegfelelőbb termékeket biztosíthassák partnereiknek.

Walter

Walter – Engineering Kompetenz

Tökéletesség, precizitás a szerszámokban!

A Walter (Walter Prototyp, Walter Titex) márka több mint 45 000 standard forgácsoló szerszámával intelligens megoldást, azaz nemcsak szerszámot, hanem mérnöki szakértelmet is kínálunk forgácsolási feladataihoz. A standard katalógus-tételek (pl. gyorsacél- és keményfém fúrók, menet- és marószerszámok, valamint ezek tartozékai) mellett egyedi igény alapján tervezett és gyártott Walter szerszámok szállítását is rövid határidőre vállaljuk!

tovább
Narex Zdanice, menetfúrók, Bucivice Tools, menetmetsző, ZPS, gyorsacél marószerszám, NastrojeCZ, gyorsacél fúrószerszám

Megbízható minőség, kedvező ár

A csehországi szerszámgyártók megbízható minőségű, kedvező árú termékei mindig is népszerűek voltak a felhasználók körében. A megújult Narex utódcégek kínálata – Narex ZD menetfúrók, Bucivice Tools menetmetszők, ZPS gyorsacél marószerszámok, Nastroje CZ gyorsacél fúrószerszámok – raktárkészletünk alapját képezik.

tovább