Forgácsolás

Forgácsolás, CNC marás, fúrás, dörzsár, eszterga, süllyesztő

Széles választék és know-how

A forgácsolás mint technológiai folyamat alapvető az árutermelésben, de más tevékenységek során - pl. javítás, szerelés, karbantartás - is nélkülözhetetlen.

A Haberkorn Fairtool Kft. széles választékát kínálja a legkülönfélébb forgácsoló szerszámoknak, a kézi kisgépek szerszámaitól kezdve, a CNC szerszámgépek nagy teljesítményű szerszámain keresztül az autóipar egyedi kivitelű, gyémántélű szerszám-különlegességéig.

A legszélesebb választékot fúrókból, dörzsárakból , süllyesztőkből, esztergaszerszámokból, menetszerszámokból, marószerszámokból, fűrészekből, üregelő szerszámokból nálunk talál!


Forgácsoló szerszámok a webáruházban


Áttekintő

Nástroje CZ

A Nastroje CZ 1991-es alapítása óta a magas minőségre és a partnerek lehető leggyorsabb kiszolgálására törekszik, ezért az elérhető legmodernebb gyártási és minőség-ellenőrzési technológiákat alkalmazzák. 2000 m2-es raktárukban több mint 25000 termékük érhető el, így a paletta bármely eleme rövid határidővel szállítható Európa bármely országába. Fő tevékenységük a köszörült gyorsacél csigafúrók gyártása és fejlesztése, de kínálatukban menetszerszámok és marószerszámok is megtalálhatók. A DIN szabványú termékek mellett a gyakorlati tapasztalatokon alapuló házi szabványú termékeket is fejlesztenek, hogy a piaci igényeknek legmegfelelőbb termékeket biztosíthassák partnereiknek.

Walter

Walter – Engineering Kompetenz

Tökéletesség, precizitás a szerszámokban!

A Walter( Walter Prototyp --Walter TITEX) márka több mint 45 000 standard forgácsoló szerszámával - gyorsacél és keményfém fúró, menet- és marószerszámokhoz - váltólapkás eszterga- és marószerszámok, ezek tartozékai - intelligens megoldást, azaz nem csak szerszámot, hanem mérnöki szakértelmet is kínálunk a forgácsolási feladataihoz. A standard katalógus-szerszámok mellett egyedi igény alapján tervezett és gyártott Walter szerszámok szállítását is rövid határidőre vállaljuk!

tovább
Narex Zdanice, menetfúrók, Bucivice Tools, menetmetsző, ZPS, gyorsacél marószerszám, NastrojeCZ, gyorsacél fúrószerszám

Megbízható minőség, kedvező ár

A csehországi szerszámgyártók megbízható minőségű, kedvező árú termékei - a Narex márka - mindig is népszerűek voltak a felhasználók körében. A megújult Narex utódcégek kínálata – NarexZD menetfúrók, Bucivice Tools menetmetszők, ZPS gyorsacél marószerszámok, NastrojeCZ gyorsacél fúrószerszámok – raktárkészletünk alapját képezik.

tovább