Kéziszerszámok

Kéziszerszám, csőszerelő, sezrszám

A nélkülözhetetlen kéziszerszámok

A kéziszerszám fejezetünkben sokféle termékcsoport található a legkülönfélébb alkalmazásokhoz, a barkácsoláshoz szükséges eszközöktől, a javításhoz, szereléshez, a karbantartáson át, a nagyipari alkalmazásokig. (A csavarozó szerszámok és a fogók, kések külön fejezetben találhatók.). Gyorscsavarszorítók, kalapácsok, lehúzók, szegecselők, csőszerelő szerszámok, építőipari és kertészeti szerszámok, festő és burkoló eszközök sokfélesége áll rendelkezésére a Haberkorn Fairtool Kft. raktárában.


Kéziszerszámok a webáruházban


Kezünkben a megoldás

kéziszerszám, kalapács, halder, simplex, visszacsapásmentes

Ütni, de kíméletesen

A mindenki által ismert kalapács az emberiség ősi szerszáma, a kézben tartott kődarabból fejlődött ki az évezredek során. Továbbra is nélkülözhetetlen szerszámfajtánk, az egyszerű háztartástól kezdve a legmodernebb ipari üzemekig. Az alkalmazástól függően a kézi kalapácsoknak nagyon sokféle, változatos alakú, méretű, és alapanyagú választéka alakult ki.
A hosszú fejlődésciklus ma sem ért végét. Az új technológiai kihívások ezt az egyszerű kéziszerszámot sem „kímélik”.  A német Halder cég kalapács - ezen belül a kímélő kalapács - kínálata válasz ezekre a kihívásokra. A Simplex kalapácsok – különféle keménységű műanyag, gumi, alu, réz - ütőbetétei cserélhetők, ezzel a legváltozatosabb feladatokhoz optimalizálhatók. A kímélő kalapácsok visszacsapásmentes változatban is rendelkezésre állnak a Haberkorn Fairtool Kft. választékában.

tovább
csőhajlítő, csővágó, rothenberger, kéziszerszám

Rothenberger csőszerelő szerszámok

Épületeinkben egyre több csőhálózat vesz körül minket, pl.: víz, gáz, fűtés, klíma. Újak kiépítésére és a meglévők karbantartására mindig szükség lesz. A csővezeték-szerelés technológiájában és a felhasznált anyagok tekintetében komoly változások történtek az elmúlt évtizedekben. Napjainkra olyan korszerű anyagokkal (szintetikus) és technológiákkal (préskötés) dolgozhatnak a vezetékszerelő szakemberek, ami jelentősen meggyorsítja és leegyszerűsíti a beépítést, de ugyanakkor a korábban használt alapanyagok és technológiák is jelen vannak. Ezekhez a sokrétű feladatokhoz a Haberkorn Fairtool Kft. a Rothenberger márkájú szerszámokat kínálja: csővágók, csőhajlítók, csőtágítók, csőprések, csőmenetvágó szerszámok és gépek, csőtisztítók és még sok más termék, amire a csőhálózatok szerelésénél karbantartásánál szükség lehet.

tovább
kéziszerszám, csapágylehúzó, csapágy, kukko

Szétszereléshez nélkülözhetetlen

A gépiparban a szakszerű javítási és szétszerelési műveletek elképzelhetetlenek a megfelelő, nagy teherbírású, külső/belső, lehúzó/kihúzó szerszámok nélkül, melyekkel a tengelyekről húzhatók le csapágyak, szíjtárcsák, fogaskerekek vagy csapágyházakból húzhatók ki csapágyak.
Ez a termékkör a Haberkorn Fairtool kft kínálatában széles választékban megtalálható. Neves gyártók termékeit forgalmazzuk, mint a Kukko, KS Tools, Heyco.
Győződjön meg kínálatunkról! Szakemberink segítenek kiválasztani a feladatához legalkalmasabb lehúzó szerszámot.

tovább