Menu

Kéziszerszámok

Kéziszerszám, csőszerelő, sezrszám

A nélkülözhetetlen kéziszerszámok

A kéziszerszám fejezetünkben sokféle termékcsoport található a legkülönfélébb alkalmazásokhoz, a barkácsoláshoz szükséges eszközöktől, a javításhoz, szereléshez, a karbantartáson át, a nagyipari alkalmazásokig. (A csavarozó szerszámok és a fogók, kések külön fejezetben találhatók.). Gyorscsavarszorítók, kalapácsok, lehúzók, szegecselők, csőszerelő szerszámok, építőipari és kertészeti szerszámok, festő és burkoló eszközök sokfélesége áll rendelkezésére a Haberkorn Kft. raktárában.


Kéziszerszámok a webáruházban


Kezünkben a megoldás

kéziszerszám, kalapács, halder, simplex, visszacsapásmentes

Ütni, de kíméletesen

A mindenki által ismert kalapács az emberiség ősi szerszáma, a kézben tartott kődarabból fejlődött ki az évezredek során. Továbbra is nélkülözhetetlen szerszámfajtánk, az egyszerű háztartástól kezdve a legmodernebb ipari üzemekig. Az alkalmazástól függően a kézi kalapácsoknak nagyon sokféle, változatos alakú, méretű, és alapanyagú választéka alakult ki.
A hosszú fejlődésciklus ma sem ért végét. Az új technológiai kihívások ezt az egyszerű kéziszerszámot sem „kímélik”.  A német Halder cég kalapács - ezen belül a kímélő kalapács - kínálata válasz ezekre a kihívásokra. A Simplex kalapácsok – különféle keménységű műanyag, gumi, alu, réz - ütőbetétei cserélhetők, ezzel a legváltozatosabb feladatokhoz optimalizálhatók. A kímélő kalapácsok visszacsapásmentes változatban is rendelkezésre állnak a Haberkorn Kft. választékában.

tovább
csőhajlítő, csővágó, rothenberger, kéziszerszám

Rothenberger csőszerelő szerszámok

Épületeinkben egyre több csőhálózat vesz körül minket, pl.: víz, gáz, fűtés, klíma. Újak kiépítésére és a meglévők karbantartására mindig szükség lesz. A csővezeték-szerelés technológiájában és a felhasznált anyagok tekintetében komoly változások történtek az elmúlt évtizedekben. Napjainkra olyan korszerű anyagokkal (szintetikus) és technológiákkal (préskötés) dolgozhatnak a vezetékszerelő szakemberek, ami jelentősen meggyorsítja és leegyszerűsíti a beépítést, de ugyanakkor a korábban használt alapanyagok és technológiák is jelen vannak. Ezekhez a sokrétű feladatokhoz a Haberkorn Kft. a Rothenberger márkájú szerszámokat kínálja: csővágók, csőhajlítók, csőtágítók, csőprések, csőmenetvágó szerszámok és gépek, csőtisztítók és még sok más termék, amire a csőhálózatok szerelésénél karbantartásánál szükség lehet.

tovább
kéziszerszám, csapágylehúzó, csapágy, kukko

Szétszereléshez nélkülözhetetlen

A gépiparban a szakszerű javítási és szétszerelési műveletek elképzelhetetlenek a megfelelő, nagy teherbírású, külső/belső, lehúzó/kihúzó szerszámok nélkül, melyekkel a tengelyekről húzhatók le csapágyak, szíjtárcsák, fogaskerekek vagy csapágyházakból húzhatók ki csapágyak.
Ez a termékkör a Haberkorn kft kínálatában széles választékban megtalálható. Neves gyártók termékeit forgalmazzuk, mint a Kukko, KS Tools, Heyco.
Győződjön meg kínálatunkról! Szakemberink segítenek kiválasztani a feladatához legalkalmasabb lehúzó szerszámot.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák