Köszörülés, darabolás, fűrészelés

Csiszolástechnika

Innovatív csiszolástechnikai megoldások

A Haberkorn Fairtool szerszám portfóliójának az egyik erőssége a kézi és gépi alkalmazásra szánt csiszolástechnikai eszközök, köszörűszerszámok, fűrészek, fűrésztárcsák, fűrészszalagok, turbómarók és reszelők széles raktári kínálata. A jó minőségű, kedvező árú általános felhasználásra javasolt eszközök mellett, a legújabb fejlesztésű, kiemelkedő termelékenységű, vagy nem szokványos alkalmazásra tervezett eszközök is megtalálhatók a kínálatunkban. A neves külföldi gyártók mellett a magyar Gránit Csiszolószerszám Kft. termékei is széles választékban elérhetők raktárunkból.


Köszörülés, darabolás, fűrészelés a webáruházban


Nálunk mindent megtalál

3M Xtract™ – hajtson a teljesítményre, tisztán, pormentesen

3M Xtract™ – hajtson a teljesítményre, tisztán, pormentesen

Az Xtract™ csiszolóhálók a precíziósan megmunkált, önélező csiszolószemcséknek köszönhetően kiemelkedő anyageltávolítási teljesítményt és jóval hosszabb élettartamot nyújtanak a versenytársaknál.

A lyukacsos szerkezet extrém hatásfokkal (akár 97%) a háló teljes felületén biztosítja a porelszívást– természetesen a megfelelő gépekkel használva. A csiszolóhálók a 3M™ Hookit™ tépőzárnak köszönhetően könnyen és gyorsan cserélhetők.

3M Cubitron 982CX Pro fíbertárcsa

Jobbá lehet tenni a legjobbat?

A 3M™ Cubitron™ II 982CX Pro fíbertárcsa újratervezett, precíziósan formált 3M szemcsékkel és megújult szerkezettel rendelkezik.

Ezek a csiszolóanyagok még gyorsabban vágnak és hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a legendás Cubitron II fíbertárcsák.

Javasolt felfogótárcsáinkkal együtt használva a rendszer minden korábbinál nagyobb teljesítményt biztosít.

Használja ki Ön is a 33%-al gyorsabb munkavéhzés előnyeit!

tovább
Klingspor csiszolóanyagok

Jó. Biztos. Sárga.

A Klingspor névhez a cég XIX. századi megalapítása óta számos csiszolástechnikai innováció fűződik. A nagy fordulatszámú vágó- és tisztítókorongok, lamellás csiszolótányérok, csiszolószalagok csak néhány példa a cég több száz állandó gyártásban lévő és folyamatosan fejlesztett csiszolóanyaga közül. A családi vállalat mára már meghatározó, nagy gyártókapacitású nemzetközi szereplővé vált.

Két saját márkájuk a Klingspor és a Kronenflex közismert a jelentős gyártással rendelkező ipari országokban. Beszállító partnereiket gondosan választják ki, és előírják számukra a cég által megszabott magas minőségi és környezetvédelmi szempontok betartását.

A Haberkorn Fairtool több mint 25 éve forgalmaz Klingspor termékeket – és hatalmas raktárkészletünkel a gyártó egyik legnagyobb magyarországi forgalmazója vagyunk.

Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink csiszolási folyamatainak optimalizálására, melyben műszaki szaktanácsadóink nyújtanak segítséget.

tovább
3M Cubitron

A teljesítmény új kategóriája

A 3M™ Cubitron™ II csiszolóanyagok a PSG (precíziósan megmunkált) szemcsékkel forradalmasítják a csiszolási munkálatokat. Gyorsabb anyagleválasztást biztosítanak és tartósabbak, mint a hagyományos termékek. A csiszolást új alapokra helyező 3M™ PSG szemcse segítségével a Cubitron™ II csiszolóanyagok:
• Anyagleválasztási sebessége nagyobb
• Hosszabb élettartammal rendelkeznek
• Használatukkal a munkavégzés kényelmesebb
• Kisebb rányomást igényelnek
• Növelik a hatékonyságot, termelékenységet

Ezzel az új szemcsével, fíbertárcsák, tisztító- és vágókorongok, legyező tárcsák, csiszoló szalagok érhetők el.

további információk tovább a webáruházba
gránit, csiszolás, korong, csiszoló korong

Prémium minőség /Made in Hungary

A Haberkorn Fairtool stratégiai beszállítója a Gránit Csiszolószerszám Kft. Legfontosabb termékei a főként korund és szilíciumkarbid szemcse alapú kerámia és műgyanta kötésű köszörűszerszámok, az üvegszövet erősítésű vágó- és tisztítókorongok, valamint a lamellás csiszolótárcsák.

A Gránit Graniflex Grinding-Master prémium minőségű tisztitókorongok a legújabb szemcsékkel és kötőanyag kombinációval rendelkeznek. A termékcsalád három üvegszövet erősítéssel készül, de a komfortosabb munkavégzés érdekében a dolgozófelület szabadon marad, és az erősítés beljebb kerül. A megújult szerkezet stabilabbá, harapósabbá teszi a korongot. Könnyed munkavégzés mellett a nagy anyagleválasztás biztositja a termelékenység növekedését, ez ideális választás köszörülési költségei csökkentésére!

tovább
Bosch Optiline Wood

Mindenféle fához

A Bosch márka elsősorban elektromos kéziszerszámairól ismert, azonban széles választékát kínálja a különféle tartozékoknak, szerszámoknak is.
Az Optiline Wood körfűrészlap termékcsalád mindenféle faanyag vágására kiválóan alkalmas. Precíziósan köszörült keményfém fogazata tiszta vágást tesz lehetővé, míg mérettartó, edzett (> 40 HRC) SK5 acél hordozólapja a pontosságot biztosítja. A fűrészlap tágulási hornyai használat közben csillapítják a rezgéseket, ami csökkenti a zajt és a hőképződést. A fűrészlap mindenféle fához és faanyaghoz használható. Felszerelhető kézi fűrészgépekre, gérvágókra, csúszó gérvágókra és asztali fűrészgépekre.
Az Optiline Wood körfűrészlapok váltakozó ferdeségű élszalag (ATB) fog geometriával készülnek, ez befolyásolja a vágás minőségét. Nagy fogszám esetén a fűrészlap tisztán vág, míg az alacsony fogszám biztos és hatékony vágást nyújt. Rendelje meg e-shopunkban!

tovább