Köszörülés, darabolás, fűrészelés

Csiszolástechnika

Innovatív csiszolástechnikai megoldások

A Haberkorn Fairtool Kft. szerszám portfóliójának az egyik erőssége a kézi és gépi alkalmazásra szánt csiszolástechnikai eszközök, köszörűszerszámok, fűrészek, fűrésztárcsák, fűrészszalagok, turbómarók és reszelők széles raktári kínálata. A jó minőségű, kedvező áru általános felhasználásra javasolt eszközök mellett, a legújabb fejlesztésű, kiemelkedő termelékenységű, vagy nem szokványos alkalmazásra tervezett eszközök is megtalálhatók a kínálatunkban. A neves külföldi gyártók mellett a magyar Gránit Csiszolószerszám Kft. termékei is széles választékban találhatók raktárunkon.


Köszörülés, darabolás, fűrészelés a webáruházban


Nálunk mindent megtalál

Klingspor csiszolóanyagok

Jó. Biztos. Sárga.

A Klingspor névhez a cég XIX. századi megalapítása óta számos csiszolástechnikai innováció fűződik. A nagy fordulatszámú vágó- és tisztítókorongok, lamellás csiszolótányérok, csiszolószalagok csak néhány példa a cég több száz állandó gyártásban lévő és folyamatosan fejlesztett csiszolóanyaga közül.

A családi vállalat mára már meghatározó, nagy gyártókapacitású nemzetközi szereplővé vált a vászon- és papíralapú csiszolóanyagok, valamint a vágó- és tisztítókorongok piacán.

Két saját márkájuk a Klingspor és a Kronenflex közismert a jelentős gyártással rendelkező ipari országokban. Termékeik magas minőségűek a gondosan kiválasztott beszállító partnereknek köszönhetően, melyektől elvárják a cég által megszabott magas minőségi és környezetvédelmi szempontok betartását.

A Haberkorn Fairtool Kft. több mint 25 éve forgalmaz Klingspor termékeket. Ezzel és hatalmas raktárkészletével a gyártó egyik legnagyobb magyarországi forgalmazója.

Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleik csiszolási folyamatainak optimalizálására, melyben műszaki szaktanácsadóink nyújtanak segítséget.

tovább
3M Cubitron

A teljesítmény új kategóriája

A 3M™ Cubitron™ II csiszolóanyagok a PSG (precíziósan megmunkált)  szemcsékkel forradalmasítják a csiszolási munkálatokat. Gyorsabb anyagleválasztást biztosítanak és tartósabbak, mint a hagyományos termékek. A csiszolást új alapokra helyező 3M™ PSG szemcse segítségével a Cubitron™ II csiszolóanyagok:
• Anyagleválasztási sebessége nagyobb
• Hosszabb élettartammal rendelkeznek
• Használatukkal a munkavégzés kényelmesebb
• Kisebb rányomást igényelnek
• Növelik a hatékonyságot, termelékenységet

Ezzel az új szemcsével, fíbertárcsák, tisztító- és vágókorongok, legyező tárcsák, csiszoló szalagok érhetők el.

tovább
gránit, csiszolás, korong, csiszoló korong

Prémium minőség /Made in Hungary

A Haberkorn Fairtool Kft. stratégiai beszállítója a Gránit Csiszolószerszám Kft. Legfontosabb termékei a főként korund és szilíciumkarbid szemcse alapú kerámia és műgyanta kötésű köszörűszerszámok, az üvegszövet erősítésű vágó- és tisztítókorongok, valamint a lamellás csiszolótárcsák.

A Gránit Graniflex Grinding-Master prémium minőségű tisztitókorongok a legújabb szemcsékkel  és kötőanyag kombinációval rendelkeznek. A termékcsalád három üvegszövet erősítéssel készül, de a komfortosabb munkavégzés érdekében a dolgozófelület szabadon marad, és az erősítés beljebb kerül. A megújult szerkezet stabilabbá, harapósabbá teszi a korongot. Könnyed munkavégzés mellett a nagy anyagleválasztás biztositja a termelékenység növekedését, ez ideális választás köszörülesi költségei csökkentesére!

tovább
Bosch Optiline Wood

Mindenféle fához

A Bosch márka elsősorban elektromos kéziszerszámairól  ismert, azonban széles választékát kínálja a különféle tartozékoknak, szerszámoknak is.
Az Optiline Wood körfűrészlap termékcsalád mindenféle fa kiváló minőségű vágására alkalmas. Kiváló minőségű, precíziósan köszörült keményfém fogazata tiszta vágást tesz lehetővé, míg mérettartó, edzett (> 40 HRC) SK5 acél hordozólapja a pontosságot biztosítja. Továbbá a fűrészlap tágulási hornyai használat közben csillapítják a rezgéseket, ami csökkenti a zajt és a hőképződést. A fűrészlap mindenféle fához és faanyaghoz használható. Felszerelhető kézi fűrészgépekre, gérvágókra, csúszó gérvágókra és asztali fűrészgépekre.
Fogainak számától függően különböző minőség érhető el az Optiline Wood körfűrészlapokkal, amelyek váltakozó ferdeségű élszalag (ATB) fog geometriával készülnek: nagy fogszám esetén a fűrészlap tisztán vág, míg az alacsony fogszám biztos és hatékony vágást nyújt. Rendelje meg e-shopunkban!

tovább