Menu

3M CUBITRON II - Innováció a csiszolástechnikában

3M CUBITRON II - Innováció a csiszolástechnikában

Kivételesen gyors vágás kisebb rányomással

A 3M™ Cubitron™ II csiszoló- és vágókorong a legtökéletesebb precíziós szemcsekialakítást nyújtja Önnek a legnehezebb munkafolyamatok során is, mint például az élletörés, reve eltávolítása, hegesztési varratok eltávolítása . Ezen felül, mivel kisebb rányomással lehet vele dolgozni, a kezelő számára kényelmesebb a használat. Tökéletes a kezelőjének és nagyban hozzájárul a gyártás hatékonyságához.

A precíziósan megmunkált szemcsét tartalmazó Cubitron™ II terméket az egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően előszeretettel használják a precíziós fémmegmunkálásban, ahol elengedhetetlen a tökéletes minőség, továbbá a járműjavítási területen ahol a fényezés-előkészítéshez és csiszoláshoz nyújt kiemelkedő segítséget.


A 3M™ Cubitron™ II termékek új szintre emelik a
professzionális csiszolóanyagokat.

Hosszabb élettartam

Hosszabb élettartam

A csiszolást új alapokra helyező 3M PSG szemcse segítségével a 3M™ Cubitron™ II csiszolóanyagok tartósabbak, mint a hagyományos alumíniumoxid, zirkon vagy kerámiaszemcsés csiszolóanyagok. Az elektrosztatikusan elhelyezett háromszög alakú szemcsék forradalmasítják a csiszolási munkálatokat.

tovább
Egyenletesebb vágás

Egyenletesebb vágás, hosszabb élettartamú tárcsa

Ez a korong tökéletesen alkalmas az alapozáshoz szükséges egyenletes felület eléréséhez, illetve a finom és egybecsiszolást előkészítő folyamatok során.
A háromszög alakú szemcsék az éleknek köszönhetően folyamatosan élesek maradnak, ezáltal biztosítva a tökéletes, mindig azonos minőségű vágást és a korong hosszú élettartamát.

tovább
Tökéletes felület

Kisebb rányomással is tökéletes felület érhető el

A kezelő gyorsabb vágással és kevesebb erőráfordítással több munkadarabot képes megmunkálni egyetlen koronggal. Az alacsonyabb rányomás kíméli a gépet és a kezelőit egyaránt. A kényelmes használatnak köszönhetően a felhasználók első számú választása.

tovább

Ismerje meg az új technológiát

Több évtizednyi tapasztalattal a háta mögött a kerámia csiszolóanyagok, valamint a mikroreplikáció területén, a 3M újradefiniálta a csiszolóanyagok fogalmát a Cubitron™ II termékcsaláddal. Az új 3M technológia fő eleme a precíziósan megformált kerámiaszemcsék.

A Cubitron™ II csiszolóanyagokban minden precíziósan formált kerámiaszemcse külön vágóeszközként működik; úgy hasítja a fémet, mint kés a vajat, miközben folyamatosan újraélezi magát, ahogy apró részecskék törnek le róla.

Ezáltal a 3M™ Cubitron™ II fíbertárcsák, vágókorongok és csiszolókorongok kevésbé hevítik fel a felületet, és hosszabb ideig maradnak munkaképesek - miközben a hagyományos csiszolóanyagok már rég eltompultak vagy megüvegesedtek.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák