3M CUBITRON II - Innováció a csiszolástechnikában

3M CUBITRON II - Innováció a csiszolástechnikában

Kivételesen gyors vágás kisebb rányomással

A 3M™ Cubitron™ II csiszoló- és vágókorong a legtökéletesebb precíziós szemcsekialakítást nyújtja Önnek a legnehezebb munkafolyamatok során is, mint például az élletörés, reve eltávolítása, hegesztési varratok eltávolítása . Ezen felül, mivel kisebb rányomással lehet vele dolgozni, a kezelő számára kényelmesebb a használat. Tökéletes a kezelőjének és nagyban hozzájárul a gyártás hatékonyságához.

A precíziósan megmunkált szemcsét tartalmazó Cubitron™ II terméket az egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően előszeretettel használják a precíziós fémmegmunkálásban, ahol elengedhetetlen a tökéletes minőség, továbbá a járműjavítási területen ahol a fényezés-előkészítéshez és csiszoláshoz nyújt kiemelkedő segítséget.


A 3M™ Cubitron™ II termékek új szintre emelik a
professzionális csiszolóanyagokat.

Hosszabb élettartam

Hosszabb élettartam

A csiszolást új alapokra helyező 3M PSG szemcse segítségével a 3M™ Cubitron™ II csiszolóanyagok tartósabbak, mint a hagyományos alumíniumoxid, zirkon vagy kerámiaszemcsés csiszolóanyagok. Az elektrosztatikusan elhelyezett háromszög alakú szemcsék forradalmasítják a csiszolási munkálatokat.

tovább
Egyenletesebb vágás

Egyenletesebb vágás, hosszabb élettartamú tárcsa

Ez a korong tökéletesen alkalmas az alapozáshoz szükséges egyenletes felület eléréséhez, illetve a finom és egybecsiszolást előkészítő folyamatok során.
A háromszög alakú szemcsék az éleknek köszönhetően folyamatosan élesek maradnak, ezáltal biztosítva a tökéletes, mindig azonos minőségű vágást és a korong hosszú élettartamát.

tovább
Tökéletes felület

Kisebb rányomással is tökéletes felület érhető el

A kezelő gyorsabb vágással és kevesebb erőráfordítással több munkadarabot képes megmunkálni egyetlen koronggal. Az alacsonyabb rányomás kíméli a gépet és a kezelőit egyaránt. A kényelmes használatnak köszönhetően a felhasználók első számú választása.

tovább

Ismerje meg az új technológiát

Több évtizednyi tapasztalattal a háta mögött a kerámia csiszolóanyagok, valamint a mikroreplikáció területén, a 3M újradefiniálta a csiszolóanyagok fogalmát a Cubitron™ II termékcsaláddal. Az új 3M technológia fő eleme a precíziósan megformált kerámiaszemcsék.

A Cubitron™ II csiszolóanyagokban minden precíziósan formált kerámiaszemcse külön vágóeszközként működik; úgy hasítja a fémet, mint kés a vajat, miközben folyamatosan újraélezi magát, ahogy apró részecskék törnek le róla.

Ezáltal a 3M™ Cubitron™ II fíbertárcsák, vágókorongok és csiszolókorongok kevésbé hevítik fel a felületet, és hosszabb ideig maradnak munkaképesek - miközben a hagyományos csiszolóanyagok már rég eltompultak vagy megüvegesedtek.

tovább