Menu

3M™ Cubitron™ II 982CX Pro - 33%-al nagyobb vágási sebesség

3M™ Cubitron™ II 982CX Pro - 33%-al nagyobb vágási sebesség

Az új 3M™ Cubitron™ II 982 CX Pro fibertárcsák
új korszakot nyitnak a csiszolási teljesítményben

+33%

Újratervezett precíziósan formált 3M szemcsék

A hagyományos kerámia csiszolószemcse általában „legyalulja” a fémet, ami miatt felforrósodik a  munkadarab és a csiszolóanyag, továbbá lelassul a vágás, és csökken a csiszolóanyag élettartama.

A 3M gyártotta az első precíziósan formált szemcsét a 3M mikroreplikációs technológiájával, amely egyenletesen éles, a fémet könnyen átvágó csúcsokat alakít ki, és ezáltal hűvösebb és gyorsabb vágást, valamint hosszabb élettartamot biztosít a hagyományos csiszolószemcsénél.

tovább
Egyenletesebb vágás

Miben jobb az új 3M™ Cubitron™ II 982CX Pro fíbertárcsa?

  • Gyorsabb vágás és hosszabb élettartam a Cubitron II 982C fíbertárcsákhoz képest
  • Kisebb nyomáson dolgozik – kevésbé fárasztó a használata a kezelő számára
  • Ideális közepes és nagy nyomású alkalmazásokhoz, pl. hegesztési varrat eltávolításához, élletöréshez és egyéb agresszív csiszolási alkalmazásokhoz
  • Elsősorban szénacél megmunkálására alkalmas.
tovább
Tökéletes felület

A jó lehet még jobb

Amikor az újratervezett, precíziósan formált szemcsékkel kialakított 3M™ Cubitron™ II 982CX Pro fíbertárcsákat először használja, azonnal észreveszi a különbséget. Új szintre emelkedett a 3M™ Cubitron™ II csiszolóanyagok legendás vágási sebessége és élettartama, amelyek túltesznek eredeti precíziósan formált szemcséken is.

tovább

Ismerje meg az új technológiát

Több évtizednyi tapasztalattal a háta mögött a kerámia csiszolóanyagok, valamint a mikroreplikáció területén, a 3M újradefiniálta a csiszolóanyagok fogalmát a Cubitron™ II termékcsaláddal. Az új 3M technológia fő eleme a precíziósan megformált kerámiaszemcsék.

A Cubitron™ II csiszolóanyagokban minden precíziósan formált kerámiaszemcse külön vágóeszközként működik; úgy hasítja a fémet, mint kés a vajat, miközben folyamatosan újraélezi magát, ahogy apró részecskék törnek le róla.

Ezáltal a 3M™ Cubitron™ II fíbertárcsák, vágókorongok és csiszolókorongok kevésbé hevítik fel a felületet, és hosszabb ideig maradnak munkaképesek - miközben a hagyományos csiszolóanyagok már rég eltompultak vagy megüvegesedtek.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák