3M™ Cubitron™ II 982CX Pro - 33%-al nagyobb vágási sebesség

3M™ Cubitron™ II 982CX Pro - 33%-al nagyobb vágási sebesség

Az új 3M™ Cubitron™ II 982 CX Pro fibertárcsák
új korszakot nyitnak a csiszolási teljesítményben

+33%

Újratervezett precíziósan formált 3M szemcsék

A hagyományos kerámia csiszolószemcse általában „legyalulja” a fémet, ami miatt felforrósodik a  munkadarab és a csiszolóanyag, továbbá lelassul a vágás, és csökken a csiszolóanyag élettartama.

A 3M gyártotta az első precíziósan formált szemcsét a 3M mikroreplikációs technológiájával, amely egyenletesen éles, a fémet könnyen átvágó csúcsokat alakít ki, és ezáltal hűvösebb és gyorsabb vágást, valamint hosszabb élettartamot biztosít a hagyományos csiszolószemcsénél.

tovább
Egyenletesebb vágás

Miben jobb az új 3M™ Cubitron™ II 982CX Pro fíbertárcsa?

  • Gyorsabb vágás és hosszabb élettartam a Cubitron II 982C fíbertárcsákhoz képest
  • Kisebb nyomáson dolgozik – kevésbé fárasztó a használata a kezelő számára
  • Ideális közepes és nagy nyomású alkalmazásokhoz, pl. hegesztési varrat eltávolításához, élletöréshez és egyéb agresszív csiszolási alkalmazásokhoz
  • Elsősorban szénacél megmunkálására alkalmas.
tovább
Tökéletes felület

A jó lehet még jobb

Amikor az újratervezett, precíziósan formált szemcsékkel kialakított 3M™ Cubitron™ II 982CX Pro fíbertárcsákat először használja, azonnal észreveszi a különbséget. Új szintre emelkedett a 3M™ Cubitron™ II csiszolóanyagok legendás vágási sebessége és élettartama, amelyek túltesznek eredeti precíziósan formált szemcséken is.

tovább

Ismerje meg az új technológiát

Több évtizednyi tapasztalattal a háta mögött a kerámia csiszolóanyagok, valamint a mikroreplikáció területén, a 3M újradefiniálta a csiszolóanyagok fogalmát a Cubitron™ II termékcsaláddal. Az új 3M technológia fő eleme a precíziósan megformált kerámiaszemcsék.

A Cubitron™ II csiszolóanyagokban minden precíziósan formált kerámiaszemcse külön vágóeszközként működik; úgy hasítja a fémet, mint kés a vajat, miközben folyamatosan újraélezi magát, ahogy apró részecskék törnek le róla.

Ezáltal a 3M™ Cubitron™ II fíbertárcsák, vágókorongok és csiszolókorongok kevésbé hevítik fel a felületet, és hosszabb ideig maradnak munkaképesek - miközben a hagyományos csiszolóanyagok már rég eltompultak vagy megüvegesedtek.

tovább