Menu

Mérőeszközök

Mérőeszközök

Csak pontosan!

A technológiai folyamatok egyre gyorsuló fejlődéséből, bonyolultságából következően a mérés és az ellenőrzés is egyre nagyobb jelentőségű. A termelés, szerelés, javítás, karbantartás stb. során elkerülhetetlen a gyártási folyamatok minden fázisának ellenőrzése. A mérhető és a mérendő mennyiségek sora állandóan növekszik, a mérési módszerek is folyamatosan igazodnak a megváltozott körülményekhez.
Geometriai méretek, súly, hőmérséklet, páratartalom, sebesség, elektromos jellemzők, nyomás, felületi érdesség, keménység és a sor még hosszan folytatható a mérendő mennyiségekről.
A Haberkorn Kft. az iparban előforduló minden mérési feladatra kínál megoldást!


Mérőeszközök a webáruházban


Minden esetben precíz

Mérőeszközök, mitutoyo, kalibárt mérőeszköz, gép

Mitutoyo

A Mitutoyo világosan megfogalmazott céljával, mely a magas minőségű termékek előállítását helyezi a fókuszba, a világ egyik vezető mérőeszköz-gyártójává vált. Választékában az egyszerű mechanikus tolómérők éppúgy megtalálhatók, mint a bonyolult mérések elvégzésére kifejlesztett számítógépvezérlésű mérőgépek.
A Mitutoyo program a Haberkorn Kft. mérőeszköz kínálatának a csúcsát jelenti.

tovább
Mitutoyo, mérőeszköz, mikrométer, tolómérő

Kalibrálás

A mérőeszköz gyári adatai még nem jelentenek garanciát azok tényleges voltára, erről kalibrálással lehet megbizonyosodni!

A kalibrálás során általában egy rendkívül pontos, úgynevezett etalon mérőműszer értékeivel kerül összehasonlításra a vizsgált mérőeszköz, az eredményekről dokumentum készül.
Mérőeszközeink egy részét eleve gyári kalibrálással szállítjuk, mint pl. a Mitutoyo mérőhasábok. Megrendelésre, a gyári kalibrácóval nem rendelkező eszközöket is kalibráltatva szállítjuk.

Mérőeszközök - Mérni 3 irányban

Mérni 3 irányban

A marógépeken, illetve a szikraforgácsoló gépeken egyedi és kis sorozatgyártásban meghatározó jelentőségű – hagyományos módszerekkel időrabló – feladat a szerszámmal a munkadarabra történő pozicionálás. Ebben a feladatban jelent óriási segítséget a HAIMER gyártmányú 3D-s Taster (mérőóra). Befogva a főorsóba, lehetővé teszi a főorsó gyors és pontos pozícionálását a munkadarabon és az éleknél, mind a három – X, Y, Z – irányban. A Taster és a tartalék tapintók raktárunkról folyamatosan szállíthatók!

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák