Menu

Sűrített levegős szerszámok

sűrített levegős gép, ks-tools, pneumatikus

Pneumatikus kisgépek egyedi igényekhez

A pneumatikus meghajtású szerszámok sok előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, melyek megkerülhetetlenné teszik az alkalmazásukat az ipar és a gazdaság számos területén. A viszonylag nagy teljesítmény és fordulatszám, kis súly, túlterhelés-állóság, egyszerű szerkezet, magas indulási nyomaték, szabályozhatóság, viszonylag egyszerű karbantartás, szennyezésre, nedvességre érzéketlenség, érintésvédelmi problémamentesség jellemzi ezt a technológiát.
A Haberkorn komplett megoldásokat kínál kompresszoroktól kezdve a legkülönfélébb gépekig – az alkalmi üzemeltetésre javasolt kedvező árú gépkategóriától a legnehezebb ipari körülmények között mindennapos használatra ajánlott gépekig.

Szakembereink örömmel állnak rendelkezésre az Önök feladataihoz és igényeihez a legkedvezőbb kisgép hajtásmód – pneumatikus, elektromos hálózati, elektromos akkumulátoros, elektromos emelt frekvenciás – eldöntésében, és természetesen a pneumatikus kézi szerszámgép kiválasztásában. Preferált pneumatikus kisgép márkáink: Bosch, Biax, DEPRAG, FIAM, KS TOOLS.


Sűrített levegős szerszámok a webáruházban


Mi így csináljuk

Sűrített levegős, penumatikus, gép, csiszoló

Turbina a kézben

A pneumatikus meghajtású gépek leggyakrabban „lamellás”  konstrukciójú motorokkal  készülnek. Ezek a kiforrott szerkezetek megbízhatóan üzemelnek, azonban – mivel a lamellák a más alkatrészekhez súrlódnak üzem közben – minimális, de - folyamatos kenésre van szükség (olajozott levegő), érzékeny a szerkezet a levegő tisztaságára, ezen felül bizonyos időnként a kopások miatt az alkatrészek cserére szorulnak.

A Haberkorn Kft. által forgalmazott Deprag gépek egyes legújabb típusaiban már turbinás motorok találhatók. Ezek előnyei a kisebb súly, jobb hatásfok, nagyobb teljesítmény, érzéketlenség a meghajtó levegő minőségére, és nincs szükség kenésre. A turbinás pneumatikus motorokkal meghajtott szerszámok teljesítmény/súly aránya közel kétszerese a lamellás konstrukcióknak, a vezetékes elektromos vagy akkumulátoros gépekkel összehasonlítva, még sokkal nagyobb ez a mutató. Például egy 125mm-s DEPRAG turbinás sarokcsiszoló leadott teljesítménye 2 600W, súlya mindössze 2,3 kg. Ahol nagy termelékenység, hatékonyság szükséges - akár kedvezőtlen, poros szennyezett körülmények között - például öntödékben, hegesztett szerkezetek gyártásban - ideális választás lehet.

tovább
sűrített levegős gép, pneumatikus kisgép, pneumatikus csavarozó, csavarozó gép

Csavarozás szériában

A sorozat, illetve tömeggyártásban a szerelési műveletek jelentős részét a különféle gépi csavarozási műveletek teszik ki. A csavarkötések minősége meghatározza az egész termék megbízhatóságát, minőségét, így a csavarozó gépek is magas követelményeknek kell megfeleljenek. Az olasz FIAM cég Európa egyik vezető szállítója a pneumatikus csavarozó gépek és csavarozó állomások terén, melynek termékei megtalálhatók a Haberkorn Kft. kínálatában.  A 70 éves  gyártási tapasztalatával a FIAM innovatív csavarozási megoldásokat kínál, melyekkel biztosítható a csavarkötések egyenletes, jó minősége, a magas termelékenység, az ergonómiai szempontok figyelembe vétele mellett. A kínálatban megtalálhatók a különféle pneumatikus csiszoló-, fúró- és menetelő gépek, pneumatikus motorok, felhasználói igényre gyártott egyedi csavarozó állomások is. A Haberkorn Kft. specialistái együttműködésben a FIAM szakembereivel örömmel állnak rendelkezésére a csavarozási feladatának megoldásában!

tovább
sorjátlanító, pneumatikus gép, sűrített levegős

Pici a sorja, de…

A forgácsolt, sajtolt alkatrészek élein a gyártás során kisebb-nagyobb sorja maradhat vissza, ami feltétlenül eltávolítandó. Számos esetben ezt csak valamilyen kézi módszerrel lehet elvégezni, pl. reszelővel, kézi sorjázó-kaparó pengével vagy könnyű, kézreálló,  pneumatikus kisgépbe fogott szerszámmal. Ez utóbbi megoldáshoz a Haberkorn Kft. kínálatában a BIAX  márkájú magas minőségű, tartós ipari használatra tervezett kisgépek találhatók. A 100 éve alapított német cég egyik erőssége a munkadarabok sorjázásra kifejlesztett kisgép-családja. A gépek kiemelkedő minőségét és  tartósságát a folyamatos innováció, a legnemesebb alapanyagok, a nagyfokú saját gyártás, a szigorú gyártásközi és végellenőrzés biztosítják.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák