Tömítéstechnika, műanyagok

Tömítéstechnika a Haberkornnál

Széles választék és know-how

A Haberkorn Fairtool tömítés- és tömítőanyag választéka lefedi a teljes felhasználási területet, a hagyományos hollandi tömítésektől a nagy teljesítményű forgótömítésekig. Ez kiegészül még elasztomerekkel, alátétekkel, sajtolt- és fröccsentett műanyagalkatrészekkel. Az egyedi megoldások nálunk alapszolgáltatás. Ahol a magas hőmérséklet miatt már nem megfelelőek a hagyományos tömítőanyagok, a Haberkorn Fairtool magas hőmérsékletű szigetelőanyagai a megfelelő választás. 


Tömítéstechnika és műanyagok a webáruházban


Áttekintő

Széles választék, műhelymunka

Széles választék és műhelymunka

A Haberkorn a széleskörű tömítőanyag választékával - a korszerű, környezetkímélő grafittömítésektől a speciális FFKM (perfluorkaucsuk) O-gyűrűkig - mindent biztosít, amire egy jól működő szigetelőrendszerhez szükség van. Folyamatosan bővítjük termékpalettánkat innovatív termékekkel.
Házon belüli szolgáltatásaink és megbízható partnereink biztosítják vevőink teljes körű kiszolgálását és a vevőspecifikus megoldások megtalálását.

Műanyagok

Műanyagok

Azámtalan feladathoz szükségesek műanyag elemek. Webáruházunkban rudak, lemezek, csövek és fóliák között válogathat. Amennyiben nem találja az Önnek szükséges terméket, szaklrtőink szívesen segítanak a legmegfelelőbb anyagok kiválasztásában.

Bővebben a műanyagokról
Gumilemezek

Tömítéstechnikai alapanyagok

A gumilemezek és az ebből kivágott termékek széles körben felhasználhatók tömítésként, rezgéscsillapító alátétként, illetve csúszásgátlás céljára. Tekercsben vagy egyedi méretre vágva rendelhetőek. A Haberkorn széles választékában megtalálhatóak az iparban használt szabványos anyagminőségek - SBR, NBR, EPDM, szilikon, VITON, CR - illetve speciális típusok is, mint az autószőnyegek, istállószőnyegek, para minőségű lemezek, kopásálló és habosított gumilemezek. Nagyobb mechanikai követelményekhez a sztenderd típusok szövetbetét erősítésű változatai is elérhetőek. Nagy raktárkészletünknek köszönhetően, vevőink gyorsan hozzájutnak a szükséges termékekhez. Egyedi igényeikkel keressék termékfelelősünket, aki szakmai tanácsokkal segít megtalálni az Önöknek legmegfelelőbb típust.

tovább
Tömítőlemezek

Tömítőlemezek

A Haberkorn nagy hangsúlyt fektet az általa forgalmazott termékek minőségére. Ennek megfelelően az általa forgalmazott korszerű, azbesztmentes KLINGER, FRENZELIT, TEADIT és SIGRAFLEX márkák magas minőséget képviselnek és az ipar szinte minden területén használhatóak. Kínálatunkban az univerzális, magasnyomású tömítésekhez használt tömítőlemezektől a teflon- és grafitlemezekig minden megtalálható. 

tovább
Gumizsinórok, gumiprofilok, habosított tömítőszalagok

Gumizsinórok, gumiprofilok, habosított tömítőszalagok

A műszaki gumiárukat nem csak az ipari termelő vállalatoknál használják, hanem a háztartásokban, mezőgazdaságban, illetve az összes iparágban is. A Haberkorn igyekszik megfelelni minden igénynek, ezért a gumiáruk széles választékával áll partnerei rendelkezésére. Ezek között megtalálhatóak a különböző tömítő- és védő gumiprofilok (csövek, rudak, hőálló tömítőgumik, ajtó-ablak szigetelők, élvédők, szivacsprofilok), gumizsinórok különböző anyagminőségekben (NBR, EPDM, viton, szilikon) és méretekben (egyedi O-gyűrűk készítéséhez, villamos szigeteléshez, tömítőzsinórnak), habosított öntapadós tömítőszalagok (PE, EPDM, CR), szivacs gumilabda tisztításhoz (beton szivattyúk csöveihez, adagoló rendszerekhez, fejőberendezésekhez). A Haberkorn által forgalmazott termékekről e-shopunkban talál bővebb információt.

tovább

Termékhez kapcsolódó szolgáltatások


Beszállítóink