Menu

Műanyagok

Műanyagok a Haberkornnál

Rugalmas sokoldalúság XS-től XL-ig

Termékpalletánkban megtalálható az összes fontos sztenderd műanyag, mint a PE és PP, valamint az összes műszaki műanyag, mint a POM, PA, PC, PUR, PMMA - rudak, táblák, csövek formájában - minden járatos méretben. Ezeknak a lemezeknek és rudaknak a méretre vágását és stancolását is elvégezzük műhelyünkben. A Haberkorn kínálatát a speciális, üvegszálerősítésű GFK műanyagrácsok teszik teljessé.


Mi így csináljuk

Műanyagok - széles választék, műhelymunka

Nagy választék és saját műhely

Sokszor nagyon fontos, hogy a sztenderd- és műszaki műanyagok gyorsan elérhetőek legyenek. A Haberkorn Fairtool Kft. széles választékával bíztosítja ennek a feltételeit. A gyors szállítást és a vevőspecifikus termékek elkészítését a saját műhelyünk teszi lehetővé.

Egyéni tömítőprofilok a Haberkornnál

Sorozatgyártás

Az Önök által megadott rajz alapján a Haberkorn Kft. legyártja a kért egyéni tömítőprofilt, illetve Önökkel együtt kidolgozzuk a legmegfelelőbb megoldást. Egy prototípus gyártása az alapja a biztonságos sorozatgyártásnak.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák