Vegyipari termékek

Ragasztástechnika a Haberkornnál

Összetart

A ragasztástechnika területén jól ismert beszállítóinkkal együtt kompetens partnerei vagyunk vevőinknek. Széles körű ragasztástechnikai termékkínálatunk - ragasztóanyagok, ragasztószalagok és karbantartási anyagok - lehetővé teszi, hogy megtaláljuk az ügyfeleink igényeinek megfelelő megoldást.


Vegyipari termékek a webáruházban


Ragasztástechnika - ahogy mi csináljuk

H-Plus ragasztástechnikai anyagok

H-Plus ragasztástechnikai anyagok

A Haberkorn új tömítés- és ragasztástechnikai termékcsoportjában több mint 200 féle 1K és 2K ragasztó, pillanatragasztó, valamint anaerob ragasztóval igyekszünk partnereink valamennyi igényére megoldást találni.

H-Plus tömítés- és ragasztástechnikai anyagainkat megrendelheti webáruházunkban, prospektusunkat pedig innen töltheti le. 

tovább
H-Plus karbantartási anyagok

A Haberkorn halad a korral

A Haberkorn karbantartással kapcsolatos legutóbbi újítása a H-Plus karbantartási anyagok termékcsalád bevezetése is azt mutatja, hogy a Haberkorn folyamatosan halad a korral. A H-Plus termékeket a minőségi termékeket gyártó vezető cégekkel közösen alakítottuk ki. Ezek rövid időn belül elérhető, első osztályú és jó ár-érték aránnyal rendelkező termékek. A legmagasabb igényeket is kielégítik bármilyen ipari környezetben.

Legyen szó tisztító- és kenőanyagokról vagy technikai sprayekről, H-Plus kínálatunkban megtalálja az Ön számára megfelelő terméket.

H-Plus karbantartási anyagainkat megtekintheti letölthető prospektusunkban vagy megrendelheti online shopunkban.

tovább
Haberkorn ragasztástechnika

Ha bármit ragasztani szeretne...

Ha műanyagokat, fémeket, üveget, kerámiát vagy fát szeretne egymáshoz ragasztani, nagy pontossággal vagy nagy felületen, nálunk megtalálja hozzá a megfelelő ragasztóanyagot. Válassza ki a kínálatunkban lévő ciánakrilátok, anaerob ragasztók, epoxigyanta ragasztók, szilikonok és MS-polimerek, kontakt- vagy hőre olvadó ragasztók közül az Önöknek megfelelőt. A tisztításra és előkészítésre használt anyagok is rövid időn belül szállíthatók raktárról. A műszaki tanácsadás is szerves része a Haberkorn szolgáltatási csomagjának.

 

tovább
Speciális kenőanyagok nagy választéka

Speciális kenőanyagok széles választéka

Berendezései csak megfelelően karbantartott állapotban üzemelnek gond nélkül. A Haberkorn a legjobb megoldásokat kínálja a karbantartás során jelentkező ragasztási, tömítési, tisztítási és kenési feladatokra. Az általunk forgalmazott márkák a megbízhatóságukról és biztonságosságukról ismertek. Alkalmazásukkal időt takaríthat meg és csökkentheti költségeit, mert a termékeinkkel karbantartott ipari berendezések állásideje minimális lesz. Keresse speciális kenőanyagainkat és karbantartási anyagainkat webáruházunkban.

tovább

Kiemelt termék


OKS 2671 élelmiszeripari tisztítóspray

Ez az intenzív tisztító ideális a lerakódott olaj- és zsírmaradványok, valamint a szilikon- és ragasztó maradványok eltávolításához. A tisztítószer színtelen, gyorsan és nyomtalanul elpárolog. A 400 ml-es spray újdonság a Haberkorn kínálatában és biztonsági adatlappal szállítjuk.


Beszállítóink