Menu

Egyszerűen előnyös: H-Plus karbantartási anyagok

H-Plus karbantartási segédanyagok

A Haberkorn legújabb, H-Plus sajátmárkás karbantartási anyagai lehetővé teszik, hogy vevőink a kiváló minőségű, legkedvezőbb ár-érték arányú termékek közül megtalálják az igényeiknek megfelelőt.

H-Plus karbantartási termékkínálatunkban megtalálhatóak a különböző technikai sprayek, professzionális tisztító- és ápoló termékek, minőségi kenőzsírok és kenőpaszták nagy választéka.

 


Kiemelt H-Plus karbantartási anyagaink

H-Plus féktisztító

Egyszerűen mindenre: H-Plus technikai sprayek

H-Plus technikai spraykínálatunk több mint 40 féle terméket foglal magába, melyek az iparban és a járműiparban, a tisztítás, ápolás, szerelés és karosszéria munkálatok területén használhatóak.

A H-Plus féktisztító egy acetonmentes, univerzálisan alkalmazható tisztítószer, mely alaposan és kíméletesen távolítja el a makacs szennyeződéseket, speciális oldóanyaggal zsírtalanít. Gyorsan szárad.

Alkalmazható dobfékek, tárcsafékek, féktuskók és egyéb alkatrészek tisztításához.

tovább
H-Plus hidegtisztító spray

Egyszerűen hatékony: tisztító és ápoló termékek

A H-Plus univerzális, citromillatú hidegtisztító spray egy új generációs, környezetbarát termékcsalád tagja, mely csak természetes alapanyagokat tartalmaz, hajtógáz nélküli, pH-semleges és nem korrozív. Az olaj és a zsírszennyeződéseken túl eltávolítja az olajkokszot, viaszt, gyantát és bitument.

Alkalmazási terület: szerszámok, járművek, motorok, kerékpárok, munkaterületek, láncok, gépek tisztítására és zsírtalanítására, valamint új járművek viasztalanítására.

tovább
H-Plus többcélú zsír

Egyszerűen jobban csúszik: H-Plus kenőzsírok

A H-Plus kenőzsírok csoportjába tartoznak a gördülő-, siklócsapágy zsírok, tartós zsírok, magas hőmérsékletű zsírok, valamint élelmiszeripari- és szilikonzsírok. Megakadályozzák a súrlódást, a kopást.

A H-Plus általános kenőzsír egy ásványi olaj alapú lítiumzsír, mely lassan és gyorsan futó csapágyak tartós zsírzására használható. Kiváló a tapadó képessége, nagyon jó a korrózióvédelme és a víztaszító képessége. Ipari és mezőgazdasági területre ajánlott.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák