Egyszerűen előnyös: H-Plus karbantartási anyagok

H-Plus karbantartási segédanyagok

A Haberkorn legújabb, H-Plus sajátmárkás karbantartási anyagai lehetővé teszik, hogy vevőink a kiváló minőségű, legkedvezőbb ár-érték arányú termékek közül megtalálják az igényeiknek megfelelőt.

H-Plus karbantartási termékkínálatunkban megtalálhatóak a különböző technikai sprayek, professzionális tisztító- és ápoló termékek, minőségi kenőzsírok és kenőpaszták nagy választéka.

 


Kiemelt H-Plus karbantartási anyagaink

H-Plus féktisztító

Egyszerűen mindenre: H-Plus technikai sprayek

H-Plus technikai spraykínálatunk több mint 40 féle terméket foglal magába, melyek az iparban és a járműiparban, a tisztítás, ápolás, szerelés és karosszéria munkálatok területén használhatóak.

A H-Plus féktisztító egy acetonmentes, univerzálisan alkalmazható tisztítószer, mely alaposan és kíméletesen távolítja el a makacs szennyeződéseket, speciális oldóanyaggal zsírtalanít. Gyorsan szárad.

Alkalmazható dobfékek, tárcsafékek, féktuskók és egyéb alkatrészek tisztításához.

tovább
H-Plus hidegtisztító spray

Egyszerűen hatékony: tisztító és ápoló termékek

A H-Plus univerzális, citromillatú hidegtisztító spray egy új generációs, környezetbarát termékcsalád tagja, mely csak természetes alapanyagokat tartalmaz, hajtógáz nélküli, pH-semleges és nem korrozív. Az olaj és a zsírszennyeződéseken túl eltávolítja az olajkokszot, viaszt, gyantát és bitument.

Alkalmazási terület: szerszámok, járművek, motorok, kerékpárok, munkaterületek, láncok, gépek tisztítására és zsírtalanítására, valamint új járművek viasztalanítására.

tovább
H-Plus többcélú zsír

Egyszerűen jobban csúszik: H-Plus kenőzsírok

A H-Plus kenőzsírok csoportjába tartoznak a gördülő-, siklócsapágy zsírok, tartós zsírok, magas hőmérsékletű zsírok, valamint élelmiszeripari- és szilikonzsírok. Megakadályozzák a súrlódást, a kopást.

A H-Plus általános kenőzsír egy ásványi olaj alapú lítiumzsír, mely lassan és gyorsan futó csapágyak tartós zsírzására használható. Kiváló a tapadó képessége, nagyon jó a korrózióvédelme és a víztaszító képessége. Ipari és mezőgazdasági területre ajánlott.

tovább