Menu

H-Plus tömítő- és ragasztástechnikai anyagok

H-Plus karbantartási segédanyagok

A Haberkorn Kft. a H-Plus tömítő- és ragasztóanyagokkal bővítette termékpalettáját. Új, sajátmárkás választékunkkal megoldásokat kínálunk ipari partnereinknek a gyártás, karbantartás és szerelés területén. Ragasztáshoz és tömítéshez nálunk megtalálja a megfelelő anyagot.

Az anaerób és ciánakrilát pillanatragasztóktól a különböző 1K és 2K ragasztókig, széles termékpalettát kínálunk elsősorban autóipari, építőipari, gépipari, gumi- és műanyagipari, szerszámipari, energiaipari, faipari, fűtő- és hűtőipari és elektrotechnikai felhasználásra.   

 


Kiemelt H-Plus ragasztástechnikai anyagaink

H-Plus csavarrögzítő

Egyszerűen biztos: H-Plus csavarrögzítő

A H-Plus csavarrögzítő közepes szilárdságú, egykomponensű ragasztó. Egyszerű, biztos, takarékos és gyorsan felhasználható. Rövid idő alatt megszilárdul, ezáltal lerövidül a szerelési idő és csökken a termelési költség. Csavarok és hidraulikus kötések biztosításához használható, terhelhető kötést biztosít, tömítőként is működik és véd a korrózió ellen. A rögzített csavarkötés melegítéssel oldható.

tovább
H-Plus Powerband LOS 305

Egyszerűen tartós: H-Plus Powerbond

A H-Plus Powerbond egy új generációs, metakrilát alapú, nagy teljesítményű, két komponensű ragasztó. Műanyagok, fémek és kompozit anyagok szerkezeti ragasztásához ajánlott. Felületi előkészítést nem igényel, függőleges felületeken is használható. Kemény, gyors kötésű anyag, a feldolgozási ideje 4-6 perc.

Elsődleges felhasználási területei az autóipar, gépipar és műanyagipar: különféle műanyagok, acél, alumínium, kerámia, kő és akrilanyagok ragasztásánál, tartálygyártásnál, termelési és szállítási rendszerek gyártásánál, modellezesnél.

tovább
H-Plus hőálló szilikon tömítő-ragasztó

Egyszerűen jobban tömít: H-Plus tömítőanyagok

A H-Plus hőálló szilikon tömítő-ragasztó egy szilikonbázisú ragasztó- és tömítőanyag. Ideális nagy igényeket támasztó ipari felhasználási területekre, mint a termelés, építés és karbantartás. Magas a mechanikai szilárdsága, UV-álló, víz- és ütésálló, jól tapad, széles hőmérsékleti tartományban alkalmazható.

Alkalmazási terület: hajtóművek, belső égésű motorok, hűtő-fűtő rendszerek, szivattyúk, szelepek, klímaberendezések, sütők, szárítószekrények, cserépkályhák stb.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák