Ha a hírlevél nem jelenik meg megfelelően, kattintson ide.
Nagy örömmel értesítjük Önöket, hogy a mai naptól minden cégünkkel, választékunkkal, tanácsadással és szolgáltatásainkkal kapcsolatos információ egyetlen digitális platformon, a www.haberkorn.hu oldalon érhető el.

Az újításunk célja, hogy a modern kor kihívásaira reagálva, még hatékonyabb és még személyre szabottabb szolgáltatást nyújthassunk Önöknek.
Mit jelent ez pontosan?

Új nyitóoldal
A termékekkel kapcsolatos információk mellett – amelyek kiemelt figyelmet élveznek –, további kiegészítő tartalmakat és részletes információkat találhat vállalatunkról. Örömmel tájékoztatjuk, hogy kezdőoldalunkon tovább növeltük a személyre szabott tartalmak mennyiségét – fedezze fel azt, ami Önt a leginkább érdekli!

Bővített tanácsadás
Termékcsoport-áttekintő oldalainkon már hosszabb ideje megtalálhatóak különböző útmutatóink, mint például biztonsági és használati tanácsok. Ezen felül a jövőben még több ajánlást és útmutatást, valamint gyakori kérdésekre adott válaszokat biztosítunk a legkeresettebb termékeinkkel kapcsolatban. Természetesen, örömmel állunk rendelkezésére személyes tanácsadással is!

Minden kapcsolattartási lehetőség egy helyen
Az oldalunkat megnyitva a böngészőablak jobb alsó sarkában megtalálható minden releváns kapcsolattartási opciónk: személyes kapcsolattartói mellett általános érdeklődési lehetőségeket is kínálunk, mint például az értékesítési csapat elérhetőségei – így egyszerűen és gyorsan eljuthat a megfelelő kontaktszemélyhez!

Mi marad változatlan?
A honlapunk és a webshopunk összeolvadása ellenére a rendelési folyamat, a termékkínálatunk és partnereink bejelentkezési adatai változatlanok maradnak. Rendeléseiket a megszokott módon adhatják majd le, azzal az egyetlen különbséggel, hogy webshopunkat a www.haberkorn.hu oldalon találják meg.

Kövessen minket a közösségi médiában! 

Facebook Facebook
Instagram Instagram
YouTube YouTube
LinkedIn LinkedIn

Ajánljon minket!


Tetszik a hírlevelünk? Ennek nagyon örülünk!
Ajánlja ismerőseinek is!
 
Hírlevél ajánlása
Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk, keressen minket +36 1 884 8800 telefonszámon vagy a haberkorn@haberkorn.hu e-mail címen.
Haberkorn - Einfach besser
 
 
Haberkorn Kft.
Tündérfürt u. 3.
HU - 1106 Budapest
T +36 1 / 884 8800
 
Ha nem szeretne több hírlevelet kapni tőlünk, kérem kattintson ide a leiratkozáshoz. .

Adatvédelmi szabályzatunkat itt találja https://www.haberkorn.hu/adatvedelem/
Szerzői jog és kiadó:
Haberkorn Kft., 1106 Budapest,
Tündérfürt u. 3., haberkorn@haberkorn.hu