Menu

A fenntarthatóság közös célunk

Fenntarthatóság a Haberkorn Fairtoolnál

Már ma teszünk a holnapért

Emberi társadalmunknak túlságosan nagy az ökológiai lábnyoma – számítások szerint a Föld felszínének 2,7-szeresére lenne szükségünk ahhoz, hogy fenn tudjuk tartani az életmódunkat és életszínvonalunkat. Jelenlegi pazarló életmódunkon változtatni kell, mert az éghajlatváltozás, a nyersanyagok szűkössége, a folyamatosan növekvő CO₂-kibocsátás és a növekvő népesség mindannyiunkat érint.

A Haberkorn vállalatnál meggyőződésünk, hogy hosszú távon nem lehet sikeres egy olyan gazdaság, amely csak a profitra és a GDP-növekedésre összpontosít, és hogy a fenntartható cselekvés a sikeres vállalkozások fontos előfeltétele. Célunk, hogy a későbbi nemzedékek számára is élhető legyen a jövő. Vállalati filozófiánk fontos része a „fenntartható cselekvés”, amely nap mint nap érezhető és látható.


A Haberkorn "Fenntarthatóan cselekedni" logója a társadalom, a környezet, az alkalmazottak, a kínálat/szolgáltatások és a folyamatok területeivel.

Három alappillér

A fenntarthatóság a Haberkorn minden területén alapvető fontosságú. Három alappillérünk a következő:

A szerteágazó intézkedések és tevékenységek nemcsak vállalatunk számára teremtenek hozzáadott értéket, hanem a társadalomnak és az élő környezetünknek is.


Fókuszpontjaink

Munkatársaink

Munkavállalóink

Munkáltatóként nagy jelentőséget tulajdonítunk a jó és hosszú távú munkakapcsolatoknak. Fontos számunkra az elismerő, bizalomteljes és együttműködő légkör, valamint a munkahelyi egészségfejlesztés.

További információk
Fenntartható kínálat és szolgáltatások

Termékkínálat és szolgáltatások

Beszállítóinkkal együtt egyre inkább a fenntarthatóság irányába fejlesztjük termékkínálatunkat és folyamatainkat. Ennek érdekében minden termékcsaládot megvizsgálunk a fenntarthatóság szempontjából. Külön díjazzuk azokat a termékeket, amelyeknek anyaga vagy előállítása egyértelműen környezetbarátabb.

További információk
Erőforrás- és energiahatékonyság a Haberkorn

Folyamatok

A Haberkorn nagy jelentőséget tulajdonít az erőforrás- és energiahatékonyságnak, különösen a logisztika, azaz a szállítás és a csomagolás területén. Az épületünk energiahatékonyságát is javítjuk, ahol csak lehetséges.

További információk
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák