Menu

Gépalkatrészek

Hogy a termelés zökkenőmentes legyen

Az útmutatóhoz További információ
Ajánlások

Válogatott termékek, márkák és tippek a szortimentből: Gépalkatrészek.

ELITE® 2-soros görgőslánc, DIN 8187 | Görgős láncok
megnézett
Vásárolt
ELITE® 2-soros görgőslánc, DIN 8187

Iwis | Görgős láncok

Precíziós görgőslánc, ELITE® kétsoros (duplex), európai tervezés ISO 606 BS/DIN 8187 szerint, hajtó- és hajtóműláncként, valamint emelő- és szállítóláncként használható.

Klasszikus ékszíj Gates DELTA CLASSIC™, A/13 | Ékszíjak
megnézett
Vásárolt
Klasszikus ékszíj Gates DELTA CLASSIC™, A/13

Gates | Ékszíjak

Classic ™ hajtószíj bevonattal A-profilral a DIN 2215 szerint és alacsony nyúlású poliészter húzózsinórokkal a kiváló szíj rugalmasságért, stabilitásért és zökkenőmentes működésért

Merev héj tengelykapcsoló, hasított, reteszhorony nélkül | Tengelykapcsolók
megnézett
Vásárolt
Merev héj tengelykapcsoló, hasított, reteszhorony nélkül

Optibelt | Tengelykapcsolók

Merev héj tengelykapcsoló hasított, szorítós kivitelben minimális egytengelyűségi hibával futó tengelyek összekapcsolására.

Fogasléc egyenes fogazású, rozsdamentes acél | Fogaslécek
megnézett
Vásárolt
Fogasléc egyenes fogazású, rozsdamentes acél

Fogaslécek

A rozsdamentes acél fogasléceket gépelemekként használják forgómozgás egyenes vonalú mozgássá alakítására, vagy fordítva. Egyrészt a homlokkerék lineárisan mozog a rögzített fogaslécen, másrészt a rögzített fogaskerék lineáris elmozdulást okoz az fogaslécen.

Top márkák a termékkörből: Gépalkatrészek
Minden márka
Hozzáadott érték

Támogatjuk tanácsadással, termék-kiválasztással és szolgáltatásokkal a Gépalkatrészek területén.

Két férfi beszélgetKét férfi beszélgetKét férfi beszélget
GépelemekGépelemekGépelemek
Egy nő dolgozik a gépenEgy nő dolgozik a gépenEgy nő dolgozik a gépen

Szakértői tudás

A gépelemek beszerzésekor különös odafigyelést igényel a pontosan megfelelő alkatrész, ill. pótalkatrész kiválasztása. Szakértőink örömmel támogatják Önt ebben, hogy megtalálja, ami az igényeinek legjobban megfelel. Alkalmazástechnikai mérnökeink műszaki tanácsadással mindig rendelkezésre állnak, a tervezéstől a kivitelezésig.
Kapcsolat szakértőnkkel

Minden, amire szükség lehet

Az online áruház 52.230 tételének, ezen belül a 4.400 raktári tételnek köszönhetően a Haberkornnál Ausztria legnagyobb gépelem kínálatából választhat. Márkakínálatunk minden területen az élvonalbeli nemzetközi márkákat kínálja Önnek. A Haberkorn a minőség, a teljesítmény és az innovációra való törekvés területén közösséget vállal az iparág vezető beszállítóival.

Több, mint csupán a megfelelő termék

Számos termékszolgáltatás, valamint a gépelemek témakörében tartott – például karbantartásukkal és szervizelésükkel kapcsolatos – tanfolyamok átfogó választéka szintén része szolgáltatásainknak. Partnereinkkel közösen egyéni oktatási igényeket is szívesen megvalósítunk, akár az ügyfél saját telephelyén. Ezenfelül esetleg e-business és logisztikai megoldásaink is érdekelhetik Önt.
A szolgáltatások áttekintése

Figyelmébe ajánljuk

Szíjhajtások

Szíjhajtások

Minőségi és korszerű ipari hajtószíjak, az iparágban jól ismert beszállítók márkái (Synchroflex, Breco, Brecoflex, Continental), a legkülönfélébb típusban és méretben, rendelhetők a Haberkorntól. Termékválasztékunk igen széles, melyben megtalálhatók a különböző poliuretán és neoprén fogasszíjak, ékszíjak (keskeny-, többsoros-, szélesszögű- ékszíjak, hosszbordás ékszíjak), ékszíjtárcsák (előfúrt, Taper Lock betétes), fogasszíjtárcsák és lefogó lapok, fogazott rudak és vezetőperemek. Vevőink igényeinek megfelelő szélességűre vágjuk és konfekcionáljuk a megrendelt fogasszíjakat. Munkatársaink a teljesítmény és geometriai adatok ismeretében a szíjtípus és a méret kiválasztásában az Önök rendelkezésére állnak.

tovább
Rezgésszigetelés

Rezgésszigetelő rendszerek

Legyen szó elasztikus rezgéselnyelő anyagokról, vagy összetett gépfelfüggesztésekről, kínálatunkban a rezgéscsillapítási megoldások széles skáláját találja, melyek legmegfelelőbb kiválasztásában szakértő munkatáraink segítenek Önnek.

Bővebben a rezgésszigetelésről
Haberkorn - lánchajtások

Lánchajtások

Az Önök gyártási folyamatának zavartalan működése érdekében, az igényeiknek megfelelő megoldásokat kínálunk. Termékkínálatunkban megtalálhatók a minőségi IWIS és WIPPERMANN ipari görgősláncok (DIN8187 és DIN8188 szerint, gyári szabvány szerint, nyújtott szemű, füllel vagy kinyúló csappal), torlasztóláncok, emelő- és targoncaláncok,  lánckerekek (elő- és készrefúrva, Taper Lock betétes, fogedzett kiviteben, egyedi igény szerinti kialakítással), illetve különböző tartozékok (láncfeszítők, láncvezető szerkezetek, vezetékek). Igény esetén segítséget nyújtunk a hajtás megtervezésében és a megrendelt gépelemek méretre alakításában.

tovább
Tengelykapcsolók, tengelykötések

Tengelykapcsolók, tengelykötések

Két tengely összekötésére a legkülönfélébb furat nélküli, előfúrt, készre fúrt vagy TaperLock® rendszerrel szerelt, normál vagy robbanásbiztos (Ex) minősítéssel rendelkező tengelykapcsoló típusokat kínáljuk. A nyomatékátadó elemek fajtája szerint kaphatók csillagbetétes, fogasgyűrűs, acéllamellás, csőmembrános, spirálrugós, gumiabroncsos típusok, a miniatűrtől a több ezer Nm nyomaték átvitelére képes kuplungig. A speciális tengelykapcsolók közül kiemelhetők a nyomatékhatároló, a biztonsági, a holtjátékmentes, az elektromágneses, a szervo- és egyéb korszerű tengelykapcsolók. Cégünk elsősorban a KTR, Ringspann, Jakob, illetve Mayr márkákat forgalmazza. Jelentős raktárkészletet tarunk a különböző kúpos szorító tengelykötésekből (Trantorque, Ringspann, KTR). Felmerülő igényeivel keresse munkatársainkat! 

tovább
Nyomatékhatárolók

Nyomatékhatárolók, szabadonfutók, fékek

A nyomatékhatárolók  a tengelykapcsolóknak az a csoportja, melyek a tengelyek csatlakoztatása mellett biztonsági funkciót is ellátnak. Forgalmazott típusok: az alakzáró elven és a surlódó elven működő tengelykapcsolók. 

A szabadonfutókat segédhajtásként, visszafutásgátlóként és a szakaszos továbbítás léptetőműjeként használják. Cégünk a görgős és akadóelemes Ringspann típusokat ajánlja.

Választékunkat a különböző hidraulikus és pneumatikus ipari tárcsafékek, az elektromágneses egytárcsás és lamellás ipari fékek egészítik ki. Forgalmazott márkák: Ringspann, KTR, Heid.

 

Schneeberger lineáris technika

Lineáris technika

A Schneeberger Lineartechnik ma a lineáris technológia jelentős világpiaci szereplője. A termék- és gyártmányválasztékában megtalálhatók a különböző lineáris és profilsines vezetékek, éppúgy mint a mérőrendszerek, fogaslécek és lineáris asztalok. A Schneeberger nagy hangsúlyt fektet termékei folyamatos fejlesztésére, korszerűsítésére. A Haberkorn Kft. mint a Schneeberger termékek magyarországi forgalmazója, a sztenderd elemektől a teljes rendszerekig, egyedülálló választékot kínál ügyfelei számára.

tovább
EKD energialáncok

Enegialáncok

A Haberkorn a német EKD Gelenkrohr cég energialáncai magyarországi forgalmazója. Kínálatunkban megtalálható többfajta anyagú, méretű és kialakítású energialánc, tetszőleges hosszban. A három fő típus: műanyag, fém és rozsdamentes energialáncok, nyitott és zárt kivitelben, a védendő kábelektől és tömlőktől függően.

tovább
Rosta gumirugó elemek

Rosta gumirugó elemek

A Rosta cég által kifejlesztett gumirugós elem egyesíti magában a rugó, az alátámasztás és a rezgéscsillapítás funkcióját. A gumirugós technológiának köszönhetően megvalósítható a motorok, hajtások rezgésmentes alátámasztása, rázógépek, anyagtovábbító rendszerek vibrációs mozgása, szíj- és lánchajtások fokozatmentes feszítése. Hajtástechnika szaktanácsadóink segítenek Önöknek megtalálni a legmegfelelőbb típust a felmerült igényre.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat

Általános kérés küldése

Megszakítás
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák